Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ: Φιλικό με την Α.Σ.Κ.Β Κωφών Πάτρας


Οι Πρωταθλητές της Β' Κατηγορίας δίνουν φιλικό με τους «Νταμπλούχους» Ελλάδος Α.Σ.Β.Κ Κωφών Πάτρας η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα κωφών και βαρήκοων Ελλάδος Π.Π.Π.Κ.

Το φιλικό διεξάγεται στα πλαίσια της προετοιμασίας που κάνει η ομάδα Α.Σ.Κ.Β Κωφών Πάτρας λίγο πριν μας εκπροσωπήσει στο Chαmpions League που γίνεται στην Γερμάνια με αντίπαλους όπως η Άρσεναλ , η Στουτγάρδη , η Λα Κορούνια η Ουέλβα και άλλες.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι «Νταμπλούχοι» έδωσαν φιλικό στην Τρίπολη με τις Βρασιές. Το φιλικό με τον Κεραυνό Μιτόπολης θα διεξαχθεί στο Δημ. γήπεδο Μαζαρακίου την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 18:30.

*Φωτογραφία από τον αγώνα που έδωσαν οι 2 ομάδες με τους αρχηγούς Καναβόγιαννη και Παππά.

Χρονιά λιτότητας για τον Εθνικό Σαγεΐκων


Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να τεθούν στο τραπέζι όλα τα θέματα του Εθνικού Σαγεΐκων, καθώς σιγά – σιγά θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο μετά τον υποβιβασμό του από τη Δ’ Εθνική. Το θετικό για την ομάδα είναι ότι έχει στο ρόστερ της κάποιους δικούς της ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου.

Πιθανότατα στον Εθνικό θα μείνουν οι Κανελλόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Τ. Πυρρής, Τριανταφυλλόπουλος, Φράγκος, Κακαρούμπας, Μπαλαλάς, Τζίφας, Μπαρδούσης, Γκοτσούλιας, Ηλ. Πυρρής, Μπράτης και Μπατέλος. Από εκεί και πέρα θα γίνουν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που είχαν συμφωνία για έναν χρόνο (π.χ. Σπυρόπουλος, Φίλιππας), αν και είναι δύσκολο για τους περισσότερους να παραμείνουν.

Oπως λέει και ο παράγοντας της ομάδας, Κώστας Μπατέλος, η επόμενη περίοδος θα είναι χρονιά λιτότητας: «Μην κρυβόμαστε. Θα είναι χρονιά λιτότητας, αφού τα προβλήματα είναι μεγάλα για όλους. Δεν θα είναι αυτοσκοπός η άνοδος, ούτε θα αγχωθούμε γι’ αυτό. Με τις αλλαγές που έρχονται στη Δ’ Εθνική, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι με την προσθήκη 4-5 καλών ποδοσφαιριστών ο Εθνικός θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει.

Αρκετά παιδιά θα μείνουν, γήπεδο δικό μας έχουμε, αν φτιάξουμε και καλή διοίκηση τότε θα πάμε καλά. Απ’ ότι ακούω όλες οι ομάδες μειώνουν το μπάτζετ και δεν ξέρω τι θα παρουσιάσουν του χρόνου», λέει ο Μπατέλος που είναι αρκετά χρόνια κοντά στον Εθνικό και από τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα.

Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή, αφού πρώτα θα πρέπει να γίνει γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι επαφές πρώτα με τον Νίκο Σαλαμαλίκη. Κάποιοι αντιδρούν στην παραμονή του και ο ίδιος δείχνει ότι ακόμα δεν ξέρει τι στάση θα κρατήσει, όμως το ότι είναι γέννημα – θρέμμα της ομάδας και ότι είναι από τους ανθρώπους που μπορούν να μπουν μπροστά, είναι στοιχεία που μπορούν να παίξουν ρόλο στην παραμονή του.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις επαφές που θα γίνουν με τη νέα διοίκηση το επόμενο δεκαήμερο.

Πηγή: Eφ. Πελοπόννησος
Photo: mats.gr

Πάτραι - Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (2-2)


Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ντα Λουζ, Πάτραι και Κεραυνός Αγ. Βασιλείου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Στο α΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές από την ανδρική ομάδα, ενώ στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.*Τραυματίας αποχώρησε ο Θανάσης Μπαλής. Άυριο οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς (6μ.μ.)!

Συνεχίζονται οι δοκιμές στο Πάτραι


Συνεχίζονται οι δοκιμές στον ΑΟ Πάτραι! Σήμερα έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου στο Ντα Λουζ (4μ.μ.), ενώ αύριο στις 6μ.μ. θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Αγυιά…

Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά της ομάδας, ερωτηματικό αποτελούν οι Παπαζαφείρης-Γασπαρινάτος, που θα συζητήσουν με την διοίκηση. Πολύ δύσκολα θα μείνει ο Ηλίας Καναβόγιαννης που έχει δεχθεί "κρούσεις" και από άλλες ομάδες.Όσον αφορά τον Κώστα Βαγγελάτο, υπάρχει περίπτωση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Κοντά σε Ζορμπά!


Στο στόχαστρο της Παναχαϊκής φαίνεται να βρίσκεται ο ταλαντούχος μέσος του Ο.Φ.Η., Παναγιώτης Ζορμπάς που τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στην Κρήτη. Το ρεπορτάζ δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Sportday», και κάνει λόγο για πιθανή συμφωνία των δύο πλευρών, κάτι που επιβεβαιωθεί σε λίγο καιρό.

Ο Ζορμπάς έχει αγωνιστεί επίσης σε Παναιτωλικό, ΑΕΚ και Νίκη Βόλου, όπου είχε μια αρκετά καλή παρουσία αγωνιζόμενος ως αριστερός χαφ.

Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι δοκιμές για την στελέχωση της ομάδας Νέων, ενώ αύριο στις 6μ.μ. θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με το Πάτραι στην Αγυιά!

Αξίζει για παραπάνω


Έβγαλε μάτια με την αποδοσή του ο Θόδωρος Μιχαηλίδης στο φετινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Μην ξεχνάμε το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στην πρωταθλήτρια Καλαμάτα.

Γενικά η απόδοσή του 25χρονου αρχηγού του Τριταιϊκού κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Έτοιμος για να παίξει σε ανώτερη κατηγορία, κάτι περισσότερο από τη Δ΄ Εθνική!

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

"Κρεμάει" τα παπούτσια του ο "Σεφ"


Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αναμένεται να κρεμάσει ο Αντρέι Σεφτσένκο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ουκρανίας στην τελική φάση του EURO 2012.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με δηλώσεις του στο «AFP», έχει αποφασίσει να αποσυρθεί μετά το EURO 2012.

«Αποφάσισα να αποσυρθώ αμέσως μετά το EURO 2012. Αυτή είναι η τελική μου απόφαση», τόνισε αρχικά ο 34χρονος επιθετικός και συνέχισε: «Είμαστε όλοι έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στο σπίτι μας και πιστεύω ότι μπορούμε να κοντράρουμε τα μεγάλα φαβορί στην κούρσα για τον τίτλο, αρκεί να έχουμε την τύχη με το μέρος μας», συμπλήρωσε ο πρώην άσος των Μίλαν και Τσέλσι.

Mετά από έξι χρόνια


Επιστρέφει το Ζαβλάνι μετά από έξι χρόνια στις τοπικές κατηγορίες και οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα.

Το σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι θα γίνει ριζική ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό.Από εκεί και έπειτα υπάρχει ζήτημα με το θέμα του προπονητή που παραμένει ανοικτό αφού ο Νίκος Καραβαγγέλης δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα συνεχίσει στους «κόκκινους».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Γιος του Άρη Ρουμελιώτη


Ο Μάνθος Ρουμελιώτη αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανιώνιου/Αχιλλέα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Αν δεν σας λέει τίποτα το όνομα, είναι γιος του Άρη Ρουμελιώτη, παλιού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ζαχάρως, που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και νυν προπονητή.

Η διαφορά τους; Ο Μάνθος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, δεν κάθεται κάτω από τα δοκάρια.

Ο «χάρτης» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου


Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαϊας ολοκληρώθηκαν και ο χάρτης της επόμενης σεζόν έχει ήδη ξεκαθαρίσει, αν και δεν αποκλείονται αλλαγές, μέσω οικονομικής κρίσης που έχει «χτυπήσει» το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι τρεις Αχαϊκές ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Δ’ Εθνική (σ.σ. Ζαβλάνι, Αχιλλέας/Εθνικός, Εθνικός Σαγεϊκων) στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΑ θα δώσουν άλλο «χρώμα» στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Α’ ΕΠΣΑ: Ζαβλάνι, Εθνικός Σαγεϊκων, Αχιλλέας/Εθνικός, Ωλενιακός, ΑΟ Πάτραι, Νίκη Προαστείου, Ακράτα, Αίας Πιλαβάς, Ατρόμητος Πατρών, Αναγέννηση Πατρών, Δαβουρλής Κ ’92, Φωστήρας Οβρυάς, Αχαιός Σαραβαλίου, Αστραπή, Θύελλα Σκιαδά, Απόλλων Εγλυκάδας.

Α1 ΕΠΣΑ
: Ζήρια, Αναγέννηση/Αίας, Ίκαρος Πετρωτού, Ίκαρος Λακκόπετρας, Λιμνοχώρι, Άρης Πατρών, Πείρος Ισώματος, Θύελλα Αιγίου, Πανιώνιος/Αχιλλέας, Πετεινοί, Φαραϊκός, Αιγιέας/Άρης, Δόξα Παραλίας, Ολυμπιακός Πατρών, Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Κεραυνός Μιτόπολης, Μίλων, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου.

Β’ ΕΠΣΑ: Αστέρας Μιντιλογλίου, Δόξα Νιφορεϊκων, Νίκη Λουσικών, Ροϊτικα, Πρωτέας, Κρίνος, Απόλλων Βίδοβας, Δόξα Χαλανδρίτσας, Μετόχι, Λέων, Βουπράσιο, Καμίνια, Άρλα, Πήγασος, Ψηλαλώνια, Αχαϊκός, Θέα, Πατρέας, ΑΕΚ Πατρών, Παμπατραϊκός, Πολύτεκνος, Ατρόμητος Ζαρουχλεϊκων, Πυρσός, Αμπελόκηποι, Άγιος Δημήτριος, Αρόη, Ρωμανός, Παναχαϊκός, ΠΑΟΚ Πατρών, Αετός Ρίου, Απόλλων Συνοικισμού, Άνω Καστρίτσι, Δρέπανο, Ατρόμητος Σταφιδαλώνων, Θύελλα Αιγείρας, Καλάβρυτα, Κεραυνός Σελιανιτίκων, Αστέρας Τέμενης, ΑΕ Αιγίου, Βούντενη, Φλόγα Ροδιάς, Μελίσσια.

Γ’ ΕΠΣΑ: Διαγόρας 2010, Βασιλικό, Ηρακλής Πατρών, Γαλήνη, Δάφνες, Σκεπαστό, Ακάδημος Λαρισσού, Φλόγα Καλαμακίου, Πανμοβριακός, Περιστέρα, Τριταία, Απόλλων Κάτω Αλισσού, Βελιτσές, Δίας, ΑΕ Πάτρα 2005, ΑΕ Αρόης, Δάφνη, Αετός Πατρών, Νίκη Νικολεϊκων, Λύκοι, Άτλας, Δόξα Ελαιώνα, Ολυμπιακός Καμαρών (σ.σ. Άγνωστο αν θα δηλώνουν και άλλες ομάδες συμμετοχή)

O Μίλων γίνεται Α.Ε. Περιβόλας και στοχεύει ψηλά


Με την ονομασία Α.Ε. Περιβόλας θα συμμετάσχει ο Μίλων στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Ήταν μία απόφαση που είχε ληφθεί από καιρό και τώρα θα υλοποιηθεί, αφού ο σύλλογος θα αλλάξει όνομα και θα θυμίζει κάτι από την παλιά Περιβόλα. Πρόεδρος θα συνεχίζει να είναι ο Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ γίνονται προσπάθειες να μετάσχουν στη διοίκηση παλιοί παίκτες της Περιβόλας, όπως είναι οι Στέλιος Τζόλας, Θύμιος Χαρμαντάς και Θανάσης Ανδριόπουλος.

Η διοίκηση της ομάδας έχει βάλει ως στόχο να επιστρέψουν οι Νίκος και Σπύρος Κυριτόπουλος, που αγωνίστηκαν στον Απόλλωνα Εγλυκάδας, ενώ για τη θέση του προπονητή πρώτος στη λίστα είναι ο Κώστας Κυριτόπουλος, που επίσης εργάστηκε με επιτυχία φέτος στον Απόλλωνα. Όπως λένε οι άνθρωποι του συλλόγου, στόχος θα είναι η άνοδος, που σημαίνει ότι θέλουν να ανέβει η ομάδα στην Α’ Κατηγορία, ενώ κατά πάσα πιθανότητα το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα και τη νέα περίοδο θα είναι το «Α. Κάνιστρας».

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σχετικά με την αλλαγή ονόματος της ομάδας, ενώ παράλληλα θα γίνουν και οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των διοικούντων προκειμένου να «τρέξουν» όλα τα θέματα, παρότι ακόμα είναι νωρίς.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

«Πέντε-έξι παίκτες πρώτης γραμμής»


Αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ της Παναχαϊκής σημαντικά, ενόψει της συμμετοχής της την επόμενη σεζόν στη Football League είναι ο Αλέξης Κούγιας, όπως τόνισε στη Sportday. Ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας υπογράμμισε, παράλληλα, ότι δεν θα κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας.

«Ξέρουμε ποιους παίκτες θέλουμε και έχουμε συγκεκριμένους στόχους. Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες που ήδη έχουμε στην ομάδα και δεν πρόκειται να τους ακυρώσω. Δεν θα είναι έκπληξη αν αποκτηθούν πέντε έξι-παίκτες πρώτης γραμμής και δυο-τρεις νεαροί παίκτες από τον αφρό. Αυτό θα γίνει για να συμπληρώσουμε με τρόπο ποιοτικό την ομάδα που υπάρχει. Εμείς δεν αλλάζουμε τη φιλοσοφία μας. Εάν αποκτηθούν ένα-δυο ονόματα στη μεταγραφική περίοδο, δεν θα το κάνουμε για να προκαλέσουμε εντυπώσεις ή για τον θόρυβο που θα δημιουργηθεί, αλλά μόνο για τη χρησιμότητά τους» δήλωσε στη Sportday ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Ηλίας Φυντάνης, έχει ζητήσει δύο τερματοφύλακες, δύο αμυντικούς, τρεις μέσους και δύο επιθετικούς.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

O Τριταιϊκός συμμετέχει στο τουρνουά


Δεν έχουν σταματήσει οι υποχρεώσεις του Τριταιϊκού. Η ομάδα της Αχαΐας την ερχόμενη Κυριακή θα συμμετάσχει σε τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΟ Πάτραι που θα συμμετέχουν ακόμη οι ομάδες Νέων της Παναχαϊκής και του Παναιγιαλείου, ο Ατρόμητος Λάππα, η Θύελλα Σκιαδά και ο Αίας Πατρών.

Την επόμενη μέρα (6/6) η διοίκηση του συλλόγου θα παραθέσει δεξίωση στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο και θα ολοκληρωθεί με αυτό τον τρόπο η φετινή χρονιά.

Νίκη - γοήτρου για Λιμνοχώρι


"Α. Κάνιστρας": Αποστόλης Νικολόπουλος

Το Λιμνοχώρι ήταν η νικήτρια ομάδα του τρίτου αγώνα μπαράζ της Α1 Κατηγορίας, επικρατώντας 2-1 του Άρη Πατρών, που προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπαζάρογλου (πεν.) στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, αλλά το Λιμνοχώρι κατάφερε την ανατροπή με τα τέρματα των Μητρόπουλου (74’) και Δημητρόπουλου (86’) και πήρε τη νίκη.

Βέβαια, και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σήμερα στο «Α. Κάνιστρας» χωρίς ουσιαστικό στόχο, καθώς το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία στην διαδικασία των μπαράζ πήρε ο Απόλλων Εγλυκάδας.

*Ίσως όμως να προκύψει θέση στην Α’ ΕΠΣΑ, ειδικά αν κάποια ομάδα δεν θελήσει να κατεβάσει ομάδα ή δηλώσει αδυναμία.

Θέλει Ζερβίνιο η Νιούκαστλ


Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζερβίνιο της Λιλ, φέρεται να έχει η Νιούκαστλ, σύμφωνα με την «Equipe».

Ο Ζερβίνιο είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής των «λιλουά», που ενδιαφέρει τη Νιούκαστλ, μετά τον Γιοάν Καμπάιγ. Ο 24χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 34 παιχνίδια στο φετινό Championnat, ενώ έχει σημειώσει 15 τέρματα.

“Σας ευχαριστούμε”


Νιώθουμε απόλυτα ευχαριστημένοι από την στήριξή σας. Υπάρχει καλή διάθεση από τα 7 άτομα που συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια! Είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρουν να σας μεταδώσουν έναν εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης των θεμάτων.

Τέλος, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο ιδιοκτήτης του blog δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητικό χώρο. Ως εκ τούτου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην συντακτική ομάδα του.

Καλά να περνάτε και καλή διασκέδαση!

Ετοιμάζουν συγχώνευση


Συγχώνευση ετοιμάζουν δύο ερασιτεχνικές ομάδες, η οποία θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να δημιουργήσουν ένα νέο σύλλογο. Βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και ενδεχομένως τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η συνεργασία τους. Περιμένουμε τις εξελίξεις…

O άνθρωπος που τον μεταμόρφωσε!


Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του Απόλλωνα, έχει ο προπονητής της ομάδας το τελευταίο δίμηνο Κώστας Κυριτόπουλος. Ανέλαβε την ομάδα την 29η αγωνιστική μετά την εντός έδρας ''γκέλα'' με τον Ολυμπιακό Πατρών και κάθησε στον πάγκο της ομάδας για πρώτη φορά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Φαραικό, όπου και η ομάδα τς Εγλυκάδας επιβλήθηκε με 1-0.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον πάγκο της ομάδας, ο Κώστας Κυριτόπουλος μετράει μαζί με τους αγώνες μπαράζ, 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, με συνολικά τέρματα 19-5. Μάλιστα από τα 5 τέρματα παθητικό, τα 2 ήταν αυτογκόλ και το 1 πέναλτι, γεγονός που δείχνει το βάρος που έδωσε στην άμυνα της ομάδας.

Ο Κώστας Κυριτόπουλος ήταν αυτός που ''μεταμόρφωσε'' μια ομάδα που στον β' γύρο έμοιαζε να είναι σε ''λήθαργο''. Πρίν από τον Κώστα, δεν θα πρέπει να παραβλέψει κανείς την πετυχημένη δουλειά του Χρήστου Ακαρέπη.

Ένας πραγματικός ''κύριος'' των γηπέδων που στα μπαράζ ήταν κοντά στην ομάδα από την κερκίδα και βοήθησε με τον δικό του τρόπο να επιτευχθεί η άνοδος. Και φυσικά η άνοδος του Απόλλωνα ανήκει και σε αυτόν.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Πρωταθλήτρια Νέων η Θύελλα Αιγίου


Σε Αιγιώτικη υπόθεση εξελίχθηκε ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Αχαϊας, καθώς η Θύελλα Αιγίου επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι της Θύελλας Πατρών, στο ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» και πήγε την κούπα στην πόλη του Αιγίου!

Η Θύελλα Αιγίου πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 65’ με σουτ του Σταματόπουλου. Στην συνέχεια ο ρέφερι Μακρυπόδης απέβαλε τον Γκινάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Θύελλα Πατρών στο 82’ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με γκολ του Μπαλτιμά με κεφαλιά (1-1).

Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στην παράταση και έτσι οδηγηθήκαμε στην διαδικασία των πέναλτι όπου η Αιγιώτικη ομάδα επικράτησε με 4-2.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Α. Παξιμάδης (Θύελλα Αιγίου) – Απέκρουσε ο Σούλης (0-0)
Λαζανάς (Θύελλα Πατρών) – Εύστοχος (0-1)
Σαλάι (Θύελλα Αιγίου) – Εύστοχος (1-1)
Κουμαριώτης (Θύελλα Πατρών) – Απέκρουσε ο Πλέσης (1-1)
Μαυρομάτης (Θύελλα Αιγίου) – Εύστοχος (2-1)
Ασπροποταμίτης (Θύελλα Πατρών) – Άουτ (2-1)
Κουκουμαφτσής (Θύελλα Αιγίου) – Εύστοχος (3-1)
Μπαλτιμάς (Θύελλα Πατρών) – Εύστοχος (3-2)
Αρβανίτης (Θύελλα Αιγίου) – Εύστοχος (4-2)

Τελικό σκορ: 4-2 (5-3 συνολικά)

Συνθέσεις


ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Πλέσης, Ι. Παξιμάδης, Γκινάι, Λαδικός, Α. Παξιμάδης, Σωτηρόπουλος (82’ Αγγελόπουλος, 91’ λ.τ. Χριστοδουλόπουλος), Σαλάι, Κουκουμαφτσής, Χριστόπουλος (60’ Παπαχριστόπουλος), Αρβανίτης, Σταματόπουλος (81’ λ.τ. Μαυρομάτης).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΏΝ (Θ. Πατρώνης): Σούλης, Λαζανάς, Νικολακόπουλος, Δημόπουλος, Κουμαριώτης, Μπαλτιμάς, Χαϊκάλης, Λυκούδης, Κυριακόπουλος, Ασπροποταμίτης, Παναγιωτακόπουλος (54’ Πανίτσας).

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:

* Στο γήπεδο βρέθηκαν: Ο πρόεδρος της Θύελλας Πατρών, Τ. Θανόπουλος, Ο πρόεδρος της Θύελλας Αιγίου, Γ. Παξιμάδης, από το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ, Γ. Κοζιώρης, Θ. Πλώτας, Γ. Σταυρόπουλος, ο Πέτρος Λεβεντάκος, ο Κώστας Σωτηρόπουλος, ο Φίλιππος Σχοινάς, ο Γ. Γιοβάνοβιτς, Σέρβος τεχνικός του Παναιγιαλείου, ο Κώστας Τσιπιανίτης, ο Χρήστος Τσαρτόλιας, ο Νίκος Δεργούτης, οι ποδοσφαιριστές: Σπύρος Καρατζανίδης, Μίμης Αγουρίδης, Χρήστος Χριστόπουλος, Μάριος Χριστόπουλος, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Κώστας Γιάνναρης, Νίκος Ορφανίδης, Γιώργος Κανταρζόπουλος, Σπήλιος Πανταζής, ο Πατρινός αμυντικός του Ολυμπιακού στην ομάδα νέων, Σταύρος Σούλης κ.α.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η κορυφή ανήκει στην Μπάρτσα!


Μπορεί να πέρασαν 19 χρόνια από την πρώτη φορά που η Μπαρτσελόνα στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Γουέμπλεϊ, το γήπεδο του Λονδίνου όμως αναδεικνύεται σε γούρικο για τους μπλαουγκράνα!

Οι καταλανοί του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησαν με 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Champions League, σε μία επανάληψη του τελικού του 2009, και επέστρεψαν στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πανηγυρίζοντας το νταμπλ για τη σεζόν 2010-11. Πέδρο (27`), Μέσι (54`) και Βίγια (69`) πέτυχαν τα γκολ για την Μπαρτσελόνα, ενώ για τους κόκκινους διαβόλους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ρούνεϊ (34`).

Παναιτωλικός: Ανανέωσε ο Παλαιολόγος


Ένα 24ωρο μετά την ανανέωση με τον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Θεοδωρίδη, ο Παναιτωλικός προχώρησε στην επέκταση ακόμη μιας συνεργασίας. Οι Αγρινιώτες συμφώνησαν με τον Θανάση Παλαιολόγο για ανανέωση του συμβολαίου του έως τον Ιούνιο του 2012, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο κ. Κωστούλα, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για ακόμα μια φορά. Οι απαιτήσεις τη νέα χρονιά είναι μεγάλες και ελπίζω να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες όλων» δήλωσε ο Παλαιολόγος.

Ο 33χρονος αμυντικός βρίσκεται στο ρόστερ του Παναιτωλικού από τη σεζόν 2009/10. Την τελευταία χρονιά συμμετείχε σε 30 αγώνες πρωταθλήματος με τους Αγρινιώτες.

Ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού


Σειρά απαντήσεων για εκκρεμή ζητήματα που αφορούν στις αθλητικές υποδομές αλλά και στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Αχαΐα έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής σε σύσκεψη που συνεκλήθη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Νωρίτερα ο κ. Μπιτσαξής είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο σύνολο της Περιφέρειας, σε αθλητικές υποδομές και σε διεκδικήσεις ή αιτήματα αθλητικών φορέων.

Ο κ. Κατσιφάρας, ανοίγοντας την σύσκεψη, τόνισε ότι ή Αχαΐα έχει ισχυρή αθλητική ταυτότητα αλλά και αρκετές εκκρεμότητες στη λειτουργία αθλητικών υποδομών. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στην ανάγκη ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων αλλά και στο αίτημα ανακατασκευής του αθλητικού χώρου στο γήπεδο Προσφυγικών στην Πάτρα.

«Δεν είμαι οπαδός της λίστας αιτημάτων. Είμαι οπαδός της λογικής που λέει ότι με συζήτηση και συνεννόηση μπορούμε να βρούμε λύσεις, ανάλογα και με τις δυνατότητες της Πολιτείας κάθε φορά», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης.

Ο κ. Μπιτσαξής αφού υπογράμμισε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει καταγράψει την αθλητική ταυτότητα της Πάτρας, αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν κάθε μεγάλη αθλητική υποδομή.

Για το ΠΕΑΚ Πάτρας ανέφερε ότι τα χρήματα που έχει στη διάθεση του είναι όντως λίγα. «Όμως οι αθλητικές εγκαταστάσεις ζουν και λειτουργούν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπιτσαξής προσθέτοντας ότι «λειτουργούν καλύτερα από το παρελθόν παρ' ότι οι χρηματοδοτήσεις έχουν περικοπεί κατά 35%». Πρόσθεσε, ακόμη, ότι πρέπει να δημιουργηθούν κάποιες πηγές εσόδων προερχομένων και από τους χρήστες των αθλητικών χώρων. «Να δημιουργήσουμε ζώνες κοινού που μ' ένα μικρό αντίτιμο θα συμβάλλουν στην κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων», τόνισε.

Για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ο κ. Μπιτσαξής υπογράμμισε ότι ο στόχος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι το Στάδιο να παραμείνει σε πλήρη λειτουργία και παράλληλα ν' αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο. Ανέφερε, μάλιστα, ότι το Παμπελοποννησιακό θα ήταν ιδανικός χώρος για μόνιμη έδρα των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου νέων, παίδων και γυναικών και στο πλαίσιο αυτό θ' αναληφθεί πρωτοβουλία προς την ΕΠΟ. «Δηλώνουμε την ετοιμότητα μας για κάθε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων», είπε ο κ. Μπιτσαξής προσθέτοντας πως και για το Στάδιο πρέπει να αναζητηθούν πόροι από τους χρήστες.

Επίσης, ανέφερε ότι θα πρέπει να εξεταστεί το μοντέλο λειτουργίας του Παγκρητίου Σταδίου στο Ηράκλειο και από εκεί να αντληθούν παραδείγματα.

Για το γήπεδο των Προσφυγικών ανέφερε ότι θα επιχορηγηθούν σωματεία που το χρησιμοποιούν και υπό την επίβλεψη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων θα προχωρήσει, με τα χρήματα των επιχορηγήσεων, το έργο ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου που αποτελεί πάγιο αίτημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πάτρας.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ανέφερε ότι θα επιχορηγηθεί ο ΝΟΠ για τις ανάγκες του Κολυμβητηρίου του ενώ ανακοίνωσε και τοποθέτηση νέου σύγχρονου τάπητα για χάντμπολ στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι. Για το παλιό Κολυμβητήριο της Αγυιάς τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια ουσιαστική συζήτηση, κυρίως ανάμεσα στην Περιφέρεια και στον Δήμο για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων.

Ο κ. Μπιτσαξής ανήγγειλε, ακόμα, επιχορηγήσεις στα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου Β' και Γ' κατηγορίας τοπικού.


Στη σύσκεψη τέθηκαν, ακολούθως, επιμέρους ζητήματα από εκπροσώπους Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών. Πέραν των κ.κ. Κατσιφάρα και Αλεξόπουλου συμμετείχαν, επίσης, οι Δήμαρχοι Πατρέων Γιάννης Δημαράς, Δυμαίων Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, εκπρόσωποι των Δημάρχων Αιγιάλειας και Καλαβρύτων, ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Γιώργος Τελώνης κ.α.

Mε τη γλώσσα των αριθμών!


Αυτός είναι ο 16ος αγγλοϊσπανικός τελικός σε διοργάνωση της UEFA, με τις ομάδες της Primera Division να μετρούν 8 νίκες έναντι των 7 των αγγλικών.

Αναλυτικά:

2010 Europa League: Ατλέτικο Μαδρίτης - Φούλαμ: 2-1
2009 Champions League: Μπαρτσελόνα - Μ. Γιουνάιτεντ: 2-0
2006 Champions League: Μπαρτσελόνα - Αρσεναλ
2006 Κύπελλο UEFA: Σεβίλη - Μίντλεσμπρο: 4-0
2001 Κύπελλο UEFA: Λίβερπουλ - Ντεπορτίβο Αλαβές: 5-4
1998 Σούπερ Καπ: Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: 1-0
1995 Κύπελλο Κυπελλούχων: Σαραγόσα - Αρσεναλ: 2-1 (παράταση)
1991 Κύπελλο Κυπελλούχων: Μ. Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα: 2-1
1982 Σούπερ Καπ: Αστον Βίλα - Μπαρτσελόνα: 3-1
1981 Ευρωπαϊκό Κύπελλο: Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: 1-0
1980 Σούπερ Καπ: Βαλένθια - Νότιγχαμ Φόρεστ: 2-2 (νίκησε η Βαλένθια λόγω εκτός έδρας τερμάτων)
1980 Κύπελλο Κυπελλούχων: Βαλένθια - Αρσεναλ: 0-0 (5-4 στα πέναλτι)
1979 Σούπερ Καπ: Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπαρτσελόνα: 2-1
1971 Κύπελλο Κυπελλούχων: Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης: 2-1 (σε δεύτερο ματς καθώς το πρώτο είχε λήξει ισόπαλο 1-1)
1963 Κύπελλο Κυπελλούχων: Τότεναμ - Ατλέτικο Μαδρίτης: 5-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Εκεί που ανήκει


Άργησε λίγο, αλλά τελικά κατάφερε ο Απόλλων να βρεθεί εκεί που ανήκει, στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα της Εγλυκάδας απουσίαζε πέντε χρόνια από τα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν την περίοδο 2005-06.

Τώρα επέστρεψε ακόμα πιο δυνατή, ανανεωμένη και έτοιμη να διατηρηθεί στην Κατηγορία. Όσοι ασχολούνται με την Α1 Κατηγορία θεωρούν ότι ο Απόλλων πήρε δίκαια την άνοδο με βάση την εικόνα του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πράγματι, τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Θύελλα Σκιαδά έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα μαζί με τον Αρη, έχοντας δεχθεί 33 γκολ σε 34 ματς, ενώ δεν δέχθηκε ούτε …μισό στα δύο ματς των πλέι οφ.

Επίσης έδειξε μία αξιοζήλευτη σταθερότητα τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια συγκεντρώνοντας 38 και 32 βαθμούς αντίστοιχα. Παρότι ο Απόλλων Εγλυκάδας αγωνίστηκε σε αρκετά ματς χωρίς τον πρώτο του σκόρερ Τάκη Χριστόπουλο, που είναι στρατευμένος, κατάφερε να βρει τις λύσεις στην επίθεση κυρίως χάρη στον Βασίλη Ραμόπουλο, ο οποίος τελείωσε το πρωτάθλημα με 23 γκολ, ένα λιγότερο από τον Χριστόπουλο, σκοράροντας σε καθοριστικά ματς.

Επίσης ένα ακόμα φετινό χαρακτηριστικό του Απόλλωνα ήταν ότι στην επίτευξη του στόχου του βοήθησαν ουσιαστικά τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 35 ετών. Ο Κώστας Αγοράκης 36 ετών, ο Νίκος Κυριτόπουλος 39 ετών και ο Αποστόλης Ανδριακόπουλος 42 ετών, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, αφού ήταν παράδειγμα για τους νεαρότερους παίκτες. Όπως τους είδαμε φέτος, εύκολα μπορούν να παίξουν και στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας…

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Θρήνος στο γυναικείο μπάσκετ


Θρήνος επικρατεί στο γυναικείο μπάσκετ, καθώς η Μάργκο Ντίντεκ έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από μία εβδομάδα σε κώμα και δυστυχώς μαζί της το μόλις τριών μηνών μωρό που κυοφορούσε.

Στις 19 Μαΐου η πρώην παίκτρια που ζούσε στην Αυστραλία μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά υπέστη καρδιακή προσβολή και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ηταν σε κώμα και ενώ οι αρχικές εξετάσεις έδειχναν ότι θα ξυπνούσε, το πρωί της Παρασκευής 27 Μαΐου άφησε την τελευταία της πνοή αφήνοντας ορφανά τα δύο της ανήλικα παιδιά. Μαζί με την 37χρονη πέθανε και το μωρό που κυοφορούσε, καθώς η εγκυμοσύνη της ήταν σε πρώιμο στάδιο (τριών μηνών) και δεν μπορούσε να συνεχιστεί.

Για «Ελέ»: «Ούτε μία στο εκατομμύριο…»


Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αυτές τις μέρες. Σε μίνι διακοπές πιθανότατα. Επιχειρήσαμε μια επαφή μαζί του, αλλά δεν κατέστη δυνατόν. Απευθυνθήκαμε, λοιπόν, σε «κολλητό» του στην Αθήνα, και πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, και τον ρωτήσαμε τι «βλέπει» αυτός σχετικά με το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής για την απόκτηση τού Ελευθερόπουλου. «Τι λες, υπάρχει τέτοια περίπτωση;», η ερώτησή μας.

Η απάντησή του ήταν κοφτή, δεν άφησε κανένα περιθώριο αισιοδοξίας: «Ούτε μία στο εκατομμύριο. Δεν πάει στη Β’ Εθνική ο Μήτσος. Κατ’ αρχήν περιμένει τον Ολυμπιακό, όπου υπάρχουν ακόμα αρκετές ελπίδες.

Και να μην πάει, όμως, στον Ολυμπιακό, έχει ήδη τρεις ανεπίσημες προτάσεις στα χέρια του από ομάδες της Σούπερ Λιγκ». Ο Αλέξης Κούγιας, όπως αποκαλύψαμε χθες, θα ήθελε να κάνει ένα τέτοιο «μπαμ». Ομως οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες. Ο ίδιος επιμένει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για το θαύμα.

* Το γεγονός ότι η Παναχαϊκή κυνηγάει γκολκίπερ με θητεία και εμπειρία Σούπερ Λιγκ, σημαίνει πως η απόφαση των υπευθύνων είναι ν’ αποκτηθεί βασικός γκολκίπερ και ο Χάχαλης να είναι ο αναπληρωματικός.

* Το θέμα είναι τι γίνεται με τον Δρακόπουλο. Γιατί το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν προβλέπει περίπου 50.000 ευρώ. Αρα ή θα αναβαθμιστεί σε 2ο γκολκίπερ ή θα μείνει 3ος και θα πληρώνεται καλύτερα απ’ τον 2ο ή θα του ζητηθεί να φύγει (ακραίο σενάριο).

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

"Έβγαλε" μάτια


Εντυπωσίασε τη φετινή περίοδο ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Νίκης Προαστίου Νίκος Ορφανίδης τόσο στους αγώνες της ομάδας του όσο και στους αγώνες των μικτών ομάδων. Όπως λένε οι πληροφορίες ήδη έχει αρχίσει και απασχολεί τους σκάουτερ ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Την περασμένη βδόμαδα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού για να δοκιμαστεί και άφησε καλές εντυπώσεις!

Δύο… Θύελλες μία κούπα!


Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ, σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας», με τον μεγάλο τελικό μεταξύ Θύελλας Πατρών και Θύελλας Αιγίου στις 6.30μ.μ.

Ο μικρός τελικός, για την κατάκτηση της 3ης θέσης ανάμεσα σε Νίκη Προαστείου και Ακράτα, δεν θα γίνει με τους τελευταίους να παραιτούντε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας έχει διάρκεια 90’ και εφόσον δεν αναδειχθεί νικητής θα υπάρξει παράταση και πέναλτι.

Η Θύελλα Πατρών διεκδικεί την τρίτη πρωτιά σε πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ! Προηγήθηκε η κούπα της Α’ Κατηγορίας σε επίπεδο ανδρών, πριν μια εβδομάδα στους Παίδες και τώρα και σε Νέους! Θα τριτώσει το καλό;

Σας παρουσιάζουμε τα ρόστερ των δύο μονομάχων:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ

Προπονητής: Θόδωρος Πατρώνης – Γιάννης Γεωργιτσόπουλος
Γυμναστής: Γιάννη;ς Δαγκόγλου
Προπονητής τερματοφυλάκων: Δημήτρης Κόμπλας

Σούλης Βασίλης (1994)
Γεωργόπουλος Ηλίας (1996)
Νικολακόπουλος Θανάσης (1995)
Λαζανάς Φίλιππος (1994)
Κουμαριώτης Άγγελος (1995)
Μπαλτιμάς Ανδρέας (1995)
Χαϊκάλης Διονύσης (1992)
Λυκούδης Βασίλης (1991)
Κυριακόπουλος Γεώργιος (1996)
Ασπροποταμίτης Δημήτρης (1992)
Παναγιωτόπουλος Νίκος (1996)
Πανίτσας Χρήστος (1996)
Παναγιωτακόπουλος Θανάσης (1996)
Ηλιόπουλος Τάσος (1996)
Δημόπουλος Γιώργος (1996)
Ανδριόπουλος Θανάσης (1996)
Τσάμης Κυριάκος (1996)
Χρονόπουλος Θανάσης (1996)
Σπάτουλας Πέτρος (1992)
Τσαουρδάς Κωνσταντίνος (1996)
Κουνάβης Πέτρος (1996)
Βάρδας Χαράλαμπος (1996)
Αντζουλάτος Γεράσιμος (1996)
Απόστολος Γιώργος (1996)
Σταύρακας Γιώργος (1995)


ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ

Προπονητής: Κυριάκος Αθανασίου

Λέσης Γιάννης (1993)
Σταθόπουλος Κων/νος (1992)
Παπαχριστόπουλος Παναγιώτης (1994)
Γκινάι Παύλος (1992)
Παξιμάδης Αντώνης (1993)
Παξιμάδης Γιάννης (1993)
Λαδικός Παναγιώτης (1992)
Μαυρομάτης Δημήτρης (1995)
Σωτηρόπουλος Τάσος (1995)
Ρίζος Γιάννης (1994)
Σταματόπουλος Κων/νος (1993)
Αγγελόπουλος Παναγιώτης (1994)
Σαλάι Αιμίλιος (1991)
Αρβανίτης Κων/νος (1995)
Χριστοδουλόπουλος Γιώργος (1994)
Χριστόπουλος Βασίλης (1996)
Κουκουμάφτσης Αλέξανδρος (1991)
Βαζούκης Απόστολος (1996)
Σταθόπουλος Βασίλης (1991)
Δανιήλ Στάθης (1995)
Βλάχος Χρήστος (1994)
Κοντογεώργος Νίκος (1993)

Επιμέλεια: Νίκος Παπαστεφανάτος

Η ακαδημία του Θησέα κοντά στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου


Μια εκδρομή με πλούσιο περιεχόμενο και έντονα συναισθήματα θα απολαύσουν οι αθλητές και τα μέλη του Θησέα το επόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου στην Αθήνα.Ολοι μαζί θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου εναντίον της Μάλτας στο Γεώργιος Καραισκάκης, ενώ νωρίτερα μικροί και μεγάλοι θα επισκεφθούν το μουσείο στην Ακρόπολη.

Η προσφορά της Ακαδημίας στους αθλητές και στα μέλη της γίνεται σαν επιβράβευση για την συμμετοχή και την άριστη συνεργασία όλη την χρονιά αλλά θα δώσει και την δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά την μεγάλη αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων.

Περσσότερα για την εκδρομή θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες...

Πηγή: thiseasao.blogspot.com

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δύο νέα πρόσωπα στα "γαλανόλευκα"


Δύο νέα πρόσωπα κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα, εν όψει του αγώνα με τη Μάλτα στις 4 Ιουνίου στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2012, αλλά και για το φιλικό με τον Ισημερινό, που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τη Σάλκε, αλλά και τον Στέφανο Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός κάλεσε τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Στέφανο Κοτσόλη, Λουκά Βύντρα, Βασίλη Τοροσίδη, Βαγγέλη Μόρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Νίκο Σπυρόπουλο, Αλέξανδρο Τζιόλη, Κώστα Κατσουράνη, Γιώργο Καραγκούνη, Παντελή Καφέ, Γιώργο Φωτάκη, Σωτήρη Νίνη, Παναγιώτη Κονέ, Γιάννη Φετφατζίδη, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Κώστα Μήτρογλου και Στέφανο Αθανασιάδη.

Παρελθόν από τον Τύρναβο ο Κοταρέλας


Παρελθόν από τον Τύρναβο αποτελεί ο Κώστας Κοταρέλας. Ο μεσοεπιθετικός του θεσσαλικού συλλόγου δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής πάντως είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων!

Πρόγραμμα για "μεγάλους" και ακαδημίες!


Δύο προγράμματα εκγύμνασης για επαγγελματίες και μη ποδοσφαιριστές και παίκτες ως 14 ετών που προέρχονται από τις ακαδημίες του νομού διοργανώνει η εταιρεία Sportanalysis. Και τα δύο προγράμματα του Soccer Camp θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του «Ντα Λουζ» και στο γυμναστήριο Fitness Fun, ενώ θα λειτουργήσει σχολή τερματοφυλάκων με υπεύθυνο τον Σάκη Πεφάνη.

Η 1η περίοδος θα γίνει το διάστημα 30 Μαΐου – 20 Ιουνίου και η 2η 20 Ιουνίου – 11 Ιουλίου. Οσον αφορά τους προπονητικούς στόχους του προγράμματος είναι η βελτίωση της δύναμης, ευλυγισίας, ισορροπίας, νευρομυικής συναρμογής, ταχύτητας και παράλληλα η αποφόρτιση από την ένταση της αγωνιστικής περιόδου. Μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Κέρκυρα), ο Νίκος Βλασόπουλος (Παναχαϊκή), ο Νίκος Ορφανίδης (Νίκη Προαστείου) και ο Παναγιώτης Βασιλείου (Ικαρος Πετρωτού).

Το Soccer Camp για τις ακαδημίες θα πραγματοποιηθεί και στις εγκαταστάσεις του Αχαϊκού για τους αθλητές του συλλόγου. Όποιοι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος Μάκη Παρασκευόπουλο στο τηλέφωνο 6948 108789, ή στο σάιτ www.sportsanalysis.gr, αλλά και στην σελίδα της Sportsanalysis στο facebook.

*Εκτός από τον Σάκη Πεφάνη, συνεργάτες του προγράμματος είναι οι γυμναστές Τάσος Αλμπάνης και Σωτήρης Νικολόπουλος.

Κεραυνού Αγ. Βασιλείου μέσα από τον κόσμο των αριθμών!


Λήξη της αγωνιστικής περιόδου και ήρθε η ώρα του "ταμείου", γι αυτό παρακάτω παραθέτουμε την εικόνα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου μέσα από τον κόσμο των αριθμών.

Βαθμοί: 62 (34 εντός & 30 εκτός,( μείον 2 η γνωστή προίκα).
Γκολ που πετύχαμε: 89 54 εντός (4,15 ανά αγώνα) και 34 εκτός ( 2,61 ανά αγώνα).
Γκολ που δεχτήκαμε: 21 (10 εντός (0,76 ανά αγώνα) και 11 εκτός (0,84 ανά αγώνα).

*Νίκες 20: 11 εντός και 9 εκτός.
*Ήττες 2: 1 εντός και 1 εκτός.
*Ισοπαλίες 4: 1 εντός και 3 εκτός.


Ο Κεραυνός την φετινή χρονιά δεν ηττήθηκε από καμία ομάδα της Αιγιάλειας, μιας και οι δύο ήττες προήλθαν από ομάδες της γειτονικής περιοχής!

Ο Απόλλων Αιγίου είναι η μοναδική ομάδα που δεν νίκησε στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και οι δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι, με το ίδιο σκορ 2-2.

Η ομάδα σε 16 αγώνες δεν δέχτηκε γκολ και μάλιστα οι ομάδες: Δάφνες- Δρέπανο - ΑΕ Αιγίου - Καλάβρυτα και Βούντενη, δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε κανένα από τα μεταξύ τους ματς. Από την άλλη η ομάδα από τον Αγ. Βασίλειο σε 2 αγώνες που δεν σκόραρε, γνώρισε την όψη της ήττας.

*Είκοσι επτά παίκτες χρησιμοποίησε ο Νότης Παολίνο στο φετινό πρωτάθλημα και οι πέντε πρώτοι σε συμμετοχές είναι οι κάτωθι:


1ος: Μητρόπουλος Πέτρος με 2177' σε 25 αγώνες.
2ος: Αγγελόπουλος Βασίλης με 2027' σε 23 αγώνες.
3ος: Κουκής Κώστας με 1831' σε 23 αγώνες.
4ος: Χρυσανθόπουλος Βασίλης με 1758' σε 24 αγώνες
5ος: Καραχανίδης Παναγιώτης με 1750' σε 25 αγώνες.

Ο Πέτρος Μητρόπουλος, στερήθηκε λόγω της αποβολής του, στον προτελευταίο αγώνα, το απόλυτο των συμμετοχών, μέχρι την αποβολή του δεν είχε λείψει από αγώνα, με "γεμάτα" 90λεπτα.

*Ο Σπύρος Μπουρνάκας, είναι ο παίκτης που είχε το απόλυτο των συμμετοχών, αφού από τον χειμώνα που εντάχθηκε στην ομάδα είχε 15 στις 15 παρουσίες, χωρίς να αντικατασταθεί!!!!

Η πιο παραγωγική χρονιά από ιδρύσεως της ομάδας του Κεραυνού, όσον αφορά το σκοράρισμα, με τα 89 γκολ να κατατάσσουν την ομάδα του Αγ. Βασιλείου, στις πρώτες θέσεις όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Κεραυνού είδε δεκατρείς παίκτες της να σκοράρουν σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:


1ος σκόρερ: Κουκής Κώστας με 26 γκολ (αναλογικά, ένα γκολ ανά αγώνα).
2ος σκόρερ: Μητρόπουλος Πέτρος με 14 γκολ.
3ος σκόρερ: Καραχανίδης Παναγιώτης με 12 γκολ.
4ος σκόρερ: Κουργιαλής Αλέξης με 10 γκολ.
5ος σκόρερ: Χρυσανθόπουλος Βασίλης με 6 γκολ.
6ος σκόρερ: Λάγιος Βασίλης με 5 γκολ.
7οι σκόρερ: Μιχαλόπουλος Χρήστος και Γαρουφαλής Ευθύμης με 4 γκολ.
8οι σκόρερ: Τσόλακας Βας. - Νικολακόπουλος Ηρακ. και Φερτάκης Ν. με 2 γκολ.
9οι σκόρερ: Ζαπατίνας Χρήστος και Ασημακόπουλος Γιώργος με 1 γκολ.

*Από την άλλη η επίδοση της άμυνας με 21 γκολ παθητικό ,συγκαταλέγεται και αυτή στις καλύτερες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας, δείγμα ότι οι Βασίλης Αγγελόπουλος - Αργύρης Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπράνης "οι φύλακες" των τερμάτων, είχαν μεγάλη συνεισφορά στην πορεία της ομάδας.

Η επόμενη μέρα στο Λιμνοχώρι!


Μπορεί το Λιμνοχώρι να υπέστη συντριβή από τον Απόλλωνα (3-0) και να μην κατάφερε να κερδίσει την άνοδό του στην Α΄ Κατηγορία, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας, ήδη έχουν αρχίσει τις πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το νέο ρόστερ.

Αυτό που ακούγεται μέσα από την ομάδα είναι ότι φτιάχνεται μια ομάδα που θα “πάρει” την κατηγορία αήττητη! Tέλος, μην ξεχνάμε ότι το γήπεδο του Λιμνοχωρίου είναι από τα καλύτερα της Αχαΐας, διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα και ήταν το γήπεδο που αγωνίστηκε φέτος ο Εθνικός Σαγείκων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Κορυφαίος των "Αχαιών"!


H χρονιά που πέρασε για τον Ατρόμητο Λάππα επισφραγίστηκε με την καλύτερη θέση που έχει πάρει στα πέντε χρόνια που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Μια χρονιά με ρεκόρ βαθμών και νικών, καθώς η ομάδα του Χρήστου Τσίκα έφτασε τις 19 και για πρώτη φορά οι υπόλοιπες ομάδες βλέπουν την πλάτη του!

Έχει βρει τα πατήματά του


Για τα καλά έχει βρει τα πατήματά του ο Κώστας Αβραμόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις τον τελεταίο καιρό με την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Το καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν θα απασχολήσει ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και το πιθανότερο είναι ότι θα κάνει το μεγάλο άλμα.

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Mε πέντε ομάδες αντί για επτά η Αχαΐα!


Η Αχαΐα θα εμφανιστεί με απώλειες στο επόμενο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Την χρονιά που μας πέρασε εκπροσωπήθηκε από επτά ομάδες, ενώ του χρόνου θα εκπροσωπηθεί από πέντε. Ποιο συγκεκριμένα από τον Ατρόμητο Λάππα, την Αχαϊκή, τον Τριταιϊκό, τον Διαγόρα και την πρωταθλήρια Θύελλα Πατρών

Στην γειτονική Ηλεία παρέα στον Αστέρα Αμαλιάδας θα κάνει το Πανόπουλο, που έχει ως στόχο των πρωταθλητισμό, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιθυνόντων!

Από εκεί και πέρα η Μεσσηνία θα έχει τρεις ομάδες, πρόκειται για τον Πάμισο Μεσσήνης, την Εράνη Φιλιατρών και τον ΑΟ Σπερχογείας.

Η Λακωνία θα μείνει με δύο ομάδες. Η μία είναι η Σπάρτη στην οποία αγωνίστηκε ο πατρινός Αυγερινός Δημητρακόπουλος, οι Κροκεές έχουν υποβιβαστεί και την θέση τους θα πάρει η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Λακωνίας!

Ο Αστέρας Μαχαιράδου δεν τα κατάφερε να παραμείνει για δεύτερη σερί χρονιά στην κατηγορία και επιστρέφει στο τοπικό. Την θέση του θα πάρει το Τσιλιβή που έχει τις εμπειρίες προηγούμενων χρόνων. Η Κεφαλλονιά θα έχει πάλι μια ομάδα, αφού τη θέση του Ολυμπιακού Αργοστολίου που υποβιβάστηκε θα πάρει o A.O.Εικοσιμίας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Νικολόπουλος

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Στη Γ' Εθνική ο Ιωνικός


Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League συνεδρίασε και πήρε μια απόφαση που είναι καταδικαστική για τον Ιωνικό! Η Αναγέννηση Καρδίτσας υπέβαλε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της με τον Ιωνικό, η οποία ήταν εμπρόθεσμη (σ.σ.: σύμφωνα με τον ΚΑΠ πρέπει να υποβληθεί εντός 48ώρου από την ημέρα τέλεσης του αγώνα), κατηγορώντας τους Νικαιώτες για πλαστά δελτία!

Η επιτροπή έκανε αποδεκτή την ένσταση των Θεσσαλών, κατακύρωσε τον αγώνα με 3-0 υπέρ της «ΑΣΑ» κι έριξε την ομάδα της Νίκαιας στην Football League 2!

AE KΑΛΑΒΡΥΤΑ: Στόχος επετεύχθη


Ο στόχος που οι παίκτες, προπονητής και διοίκηση είχαν θέσει στην αρχή της χρονιάς επιτεύχθηκε πλήρως με την παραμονή της ομάδας στην Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας! Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος με 11 γκολ!

Αναλυτικά η ομάδα σε σύνολο 26 αγώνων (πρωταθλήματος) κατέκτησε την ογδόη θέση και είχε:

36 βαθμούς (20 εντός-16 εκτός)

11 νίκες (6 νίκες εντός- 5 εκτός)

12 ήττες (5 εντός-7 εκτός)

3 ισοπαλίες (2 εντός,1 εκτός)

*Υπενθυμίζουμε ότι οι Καλαβρυτινοί σημείωσαν 52 τέρματα και δέχθηκαν 45.

"Kανονιέρης" ο Μπενζεμά!


Ο 23χρονος επιθετικός της Ρεάλ αποτελεί τον διακαή πόθο του Αλσατού τεχνικού των «κανονιέρηδων» και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» ο αγγλικός σύλλογος είναι έτοιμος να προσφέρει το ποσό των 35 εκ. λιρών για να τον αποκτήσει.

«Η μεταγραφή του δεν είναι αδύνατη. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει. Μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας, είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής και ικανός να συνδυαστεί με τους συμπαίκτες του. Είναι μεγάλος παίκτης και ανήκει στους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης», είπε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ για τον συμπατριώτη του!

ΔIAΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.: Στο τέλος του μήνα η Γ.Σ


Ο πρόεδρος του Διαγόρα Βραχνέικων, Αρίστος Γεωργίου θέλει να παραμείνει στο πόστο του και τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά ο ίδιος περιμένει και τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης εκεί όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στην ομάδα παίκτης με μονοετή συμβόλαιο και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν συμβόλαια δύο τουλάχιστον χρόνων" είπε ο Γεωργίου.

Aπό τους νεαρούς που ξεχώρισαν!


Έβγαλε μάτια φέτος με τη φανέλα του Πάτραι, ο Θανάσης Μακρόπουλος. 0 18χρονος αμυντικός πήρε συμμετοχές με τους "πράσινους" και έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε ανώτερη κατηγορία. Η ομάδα του Φιλ. Σχοινά τον είχε αποκτήσει από την Α1 και πιο συγκεκριμένα από τον Φαραϊκό. Το θέμα τώρα είναι κατά πόσο ο "πιτσιρικάς" θα προσεχθεί...

Χ. Μοσχόπουλος: "Άστραψε και βρόντηξε"


Ο υπεύθυνος Ακαδημιών της Νίκης Προαστείου, Χρήστος Μοσχόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση με… ειρωνική διάθεση προς ΕΠΣΑ – διαιτητές, ενώ καταγγέλλει επίθεση από μπράβο (όπως αναφέρει) του ρέφερι Καλύβα, στον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος Νέων, Θύελλα Πατρών – Νίκη Προαστείου που έληξε 5-3 στα πέναλτι υπέρ των «κυανόλευκων» (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) που πήραν το εισιτήρια για τον τελικό όπου θα συναντήσουν το Σάββατο τη Θύελλα Αιγίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ακαδημιών αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που συνέβαλαν στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων αυτών.

Είναι όμως σωστό να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά για τα επιτεύγματα του.
Ευχαριστώ παρά πολύ την ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων για την άρτια οργάνωση ,τον έγκαιρο ορισμό των αγώνων, τα άρτια γήπεδα διεξαγωγής, τις σαφέστατες προκηρύξεις των πρωταθλημάτων αυτών και την αμεροληψία που επέδειξαν στην καταγραφή τους.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ένωση και τους συμμετέχοντες για την πρόβλεψη τους να μην ξεκινά ένα παιχνίδι χωρίς την παρουσία γιατρού σκεπτόμενοι την ασφάλεια των παιδιών μας που αγωνίζονται και αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω με μεγάλη θέρμη τις επιτροπές διαιτησίας που αντιμετώπισαν τα πρωταθλήματα υποδομών ως σημαντικά πρωταθλήματα και εκπαίδευσαν τους διαιτητές σε ειδικά σεμινάρια για να σφυρίξουν μικρά παιδιά δίνοντας βάση στην διαπαιδαγώγηση τους.

Ευχαριστώ πολύ τους ίδιους τους διαιτητές που επέδειξαν τεράστιο ζήλο στην διεξαγωγή των παιχνιδιών ακυρώνοντας τις ατομικές τους προπονήσεις προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες αυτούς.

Επιτρέψτε μου να σταθώ ιδιαίτερα στους έμπειρους διαιτητές που σφύριξαν τα νοκ άουτ παιχνίδια προς το τέλος και σεβάστηκαν παράγοντες –παιδιά –γονείς - προπονητές με τρόπο ζηλευτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και ιδιαίτερα εκείνους που έδιναν ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες με τα εμπνευσμένα συνθήματα τους που έδιναν ξεχωριστή ομορφιά στην διάρκεια του αγώνα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εαυτό μου για την αυτοσυγκράτηση που επέδειξα σε κρίσιμες καμπές της εξέλιξης των πρωταθλημάτων .

Θα ήθελα όμως να καταγράψω και την κακοήθεια όλων αυτών των παιδιών που συμμετείχαν στους αγώνες που με ελλιπής προσπάθειες και ανεξάντλητη αδιαφορία αντιμετώπισαν σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Μας βάζουν σε σκέψεις να μην ξανασχοληθουμε ποτέ μαζί τους και να οργανώσουμε τόσο όμορφες διοργανώσεις.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λυπάμαι πολύ που είμαι μέρος αυτής της παρωδίας .

Υπόσχομαι μέχρι να κλείσω τα μάτια μου σε αυτήν τη ζωή να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις να ξεσκεπάζω την εκμετάλλευση αυτών των παιδιών. Το χρωστάω στα παιδιά μου και εσείς στα δικά σας.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Νίκης Προαστίου
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Υ.Γ. Η παραπάνω επιστολή είναι εμπνευσμένη μετά την επίθεση που δέχτηκα από μπράβο του διαιτητή κύριου Καλύβα που διαιτήτευσε τον αγώνα νέων Θύελλα Πατρών – Νίκη Προαστίου ενώπιον του εκπρόσωπου της Θύελλας κου Θανοπουλου
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ».

Φωτορεπορτάζ από το τραπέζι που ακολούθησε στην πλατεία της Εγλυκάδας!





Βρέθηκε σημείο επαφής


Αλλάζει το κλίμα για Κυβελίδη, Φούφουλα, αλλά ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο. Απλά από ‘κει που οι δύο παίκτες φαινόταν πως ήταν στην πόρτα της εξόδου, από προχθές ξανάβαλαν το ένα τους πόδι μέσα στο «σπίτι». Απομένει να δούμε στις επόμενες μέρες αν θα βάλουν και το δεύτερο!

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε προχθές και με τους δύο παίκτες. Το θέμα, απ’ ό,τι λένε οι πληροφορίες, ήταν κυρίως οικονομικό. Ή μάλλον πρώτα οικονομικό και μετά όλα τ’ άλλα. Σε πρώτη φάση οι δύο πλευρές βρήκαν ένα σημείο επαφής. Αλλά καλύτερα ας περιμένουμε, γιατί κανείς δεν ξέρει τι γίνεται...

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Πανιώνιος: "Δεν ασχολούμαστε με τον Κούγια"


Δεν προτίθεται να πάρει κάποια επίσημη θέση η ΠΑΕ Πανιώνιος, σχετικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ότι οι «κυανέρυθροι» έχουν πλαστές ενημερότητες.

Στον Πανιώνιο τονίζουν ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τις δηλώσεις του προέδρου της Παναχαϊκής σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου μίλησε για πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, ενώ ενέπλεξε τον Αχιλλέα Μπέο με τον Κωνσταντίνο Τσολακάκη.

Πάντως, οι «κυανέρυθροι» τονίζουν ανεπίσημα πως δεν τους αγγίζουν όλα αυτά, καθώς έχει αποδειχθεί ότι ο Πανιώνιος είναι καθαρός, ενώ δεν θέλουν να μπουν σε κάποια αντιπαράθεση, από τη στιγμή που κρίνουν ότι αυτό δεν έχει κάποιο νόημα.