Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Πρόσκληση για την Εθνική Παίδων


Από την ΕΠΣ Αχαΐας ανακοινώνεται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε πρόσκληση για τους ποδοσφαιριστές των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Αχαΐας :

1. ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ'92
2. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΑΕ ΠΡΩΤΕΑΣ
3. ΛΙΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ
4. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ

να ευρίσκονται τη Δευτέρα 12-9-2011 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο "AMARILIA" στη Βουλιαγμένη, προκειμένου να μεταβούν στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για προπονήσεις με την Εθνική.

1. ΤΡΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ'92
2. ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΑΧΑΪΚΟΣ ΑΠΟ
3. ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ,

να ευρίσκονται την Τρίτη 13-9-2011 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο "AMARILIA" στη Βουλιαγμένη, προκειμένου να μεταβούν στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για προπονήσεις με την Εθνική.

Παναχαϊκή για Σούπερ Λιγκ...


Αν και είχε κόντρα και τον άστατο καιρό, η Παναχαϊκή γιόρτασε μπροστά σε 7.000 οπαδούς της την επέτειο των 120 χρόνων από την ίδρυσή της. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε στο γήπεδο της Αγυιάς της ΑΕΚ με 2-0.

Οι "κοκκινόμαυροι" έδειξαν ότι βαδίζουν στον σωστό δρόμο και τη νέα χρονιά στην Football League θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Παναχαϊκή είναι δεμένη ομάδα, με αρκετές αξιόπιστες λύσεις στο ρόστερ της. Παρά το γεγονός ότι οι επίσημες υποχρεώσεις των Πατρινών αργούν να ξεκινήσουν, η ομάδα της Πάτρας ικανοποίησε τους 7.000 οπαδούς της που την είδαν να επικρατεί ενός μεγάλου συλλόγου από την Super League.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι τα γκολ για την Παναχαϊκή πέτυχαν ο Μιλοσέσκι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 47΄ και ο Ταφίλι με κεφαλιά στο 88΄. Τα δύο τέρματα των Πατρινών γιορτάστηκαν από τους οπαδούς του συλλόγου με τραγούδια και πολλά χειροκροτήματα.

Συνθέσεις:


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μ. Σεροπιάν): Ανδρούτσος, Σπίνουλας (53' Δαμιανίδης, 65' Χλωρός), Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας (81' Koκκίνης), Ατματζίδης, Τσεμπερίδης, Φούφουλας (84' Πακάλτσης), Μιλοσέσκι (53' Nτίνας), Κυβελίδης (63' Φουρτάδο), Ουρτάδο (72' Tαφίλι).


ΑΕΚ
(Μ. Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Χέλγκασον, Τόρες Ρουίθ (54' Bλάχος), Ροντρίγκεζ Περέϊρα (57' Τσίτας), Φερνάντες Βάσκεζ (46' Νικόλτσης), Καράμπελας (46' Κοντοές), Λαγός (46' Σιαλμάς), Βάργκας (46' Γκερέϊρο), Μπερνς (81' Κατσέτης), Γεωργέας (46' Τσουκαλάς), Κλωναρίδης (81' Φούντας).




Nέο "μπαμ" με Μενδρινό


Με τον Κώστα Μενδρινό, «έκλεισε» η μεταγραφική δραστηριότητα της Παναχαϊκής. Ο 26χρονος μέσος μετά από τις θητείες του σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννενα και Άρη, έρχεται στην Παναχαϊκή να «βάλει πλάτη» στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μέσου, Κωνσταντίνου Μενδρινού. Ο Κωνσταντίνος Μενδρινός είναι ηλικίας 26 ετών και οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στην Α΄ Εθνική Κατηγορία και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Ο Κωνσταντίνος Μενδρινός είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Νέων (20 συμμετοχές), και Ελπίδων (15 συμμετοχές), κι έχει αγωνιστεί μόνον στη Super League, έχοντας 126 συμμετοχές και 7 γκολ.

Επίσης έχει αγωνιστεί με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε τέσσερα παιχνίδια του Champions League και σε δύο παιχνίδια του Europa League, καθώς επίσης και τέσσερα παιχνίδια στο Europa League με τον Άρη.

Με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μενδρινού έκλεισε ο κύκλος των μεταγραφών για τη μεταγραφική περίοδο του Ιουλίου.

Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ παρέμεινε κατόπιν απαιτήσεως του προπονητή, κου Μουράτ Σεροπιάν, ο νεαρός ηλικίας 21 ετών αριστερός μπακ, Ανδρέας Χρόνης.»

Αποτελέσματα φιλικών αγώνων προετοιμασίας


Σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που διεξήχθησαν σήμερα, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα :

Ατρόμητος Πατρών - Αχαϊκή 3-1
Λιμνοχώρι - Τριταιϊκός 3-1
Θύελλα Πατρών - Ατρόμητος Λάππα 2-0
Νίκη Προαστίου - Ωλενιακός 2-0
ΑΟ Πάτραι - Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 6-0
Κεραυνός Μιτόπολης - Ίκαρος Πετρωτού 4-1
Εθνικός Σαγείκων - Προοδευτική Μανωλάδας 0-0
Διαγόρας Βραχνείκων - Αστραπή Ψαροφαίου 2-1
Aίας Πατρών - Αναγέννηση Πατρών 4-1
Θύελλα Αιγίου - Αιγιεύς/Άρης 3-2
Άρης Πατρών - Ψηλαλώνια 3-1
Αχαιός Σαραβαλίου - Φαραϊκός 5-0
Δόξα Παραλίας - Περιβόλα 1-1

Επιμέλεια: Αποστόλης Νικολόπουλος

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Νέα διαμάχη Ερασιτέχνη - ΠΑΕ


Τις τελευταίες μέρες φαινόταν ότι οι δύο πλευρές είχαν βρει κώδικα επικοινωνίας, ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ και μάλιστα προέκυψε και νέα παρεξήγηση που ενδεχομένως να φουντώσει και πάλι τη φωτιά της αντιπαράθεσης.

Αιτία αποτελεί (όπως ισχυρίζεται ο Ερασιτέχνης) η αδικαιολόγητη απουσία των εκπροσώπων της ΠΑΕ στο ραντεβού που είχαν οι δύο πλευρές χθες (29/08). Σύμφωνα με τον Ερασιτέχνη, στο προγραμματισμένο ραντεβού θα γινόταν κουβέντα για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο, για τη χρήση του γηπέδου της Αγυιάς στο αυριανό (31/08) φιλικό με την ΑΕΚ και σε γενικότερο επίπεδο.

Ωστόσο, κανείς από τη διοίκηση της ΠΑΕ δεν παρουσιάστηκε στη συνάντηση και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Ερασιτέχνη που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


«Την Δευτέρα 29-08-2011 και ώρα 21.00 είχε συμφωνηθεί συνάντηση του Δ.Σ της ΠΓΕ με τον κ. Κούγια και τον κ. Τσαρτόλια παρουσία του προέδρου των Παλαιμάχων κ. Κίζα για το κλείσιμο της συμφωνίας περί χρήσης του γηπέδου της ΠΓΕ εκ μέρους της ΠΑΕ.

Μολονότι τόσο εμείς όσο και ο κ. Κίζας περιμέναμε πάνω από μία ώρα την έλευση κάποιου από την ΠΑΕ, ουδείς από την πλευρά της προσήλθε , μολονότι ο κ. Κούγιας βρισκόταν στην Πάτρα.

Ουδεμία ειδοποίηση έγινε από την πλευρά της ΠΑΕ για την ματαίωση της συνάντησης αυτής.

Θεωρούμε ιδιαίτερα προσβλητική την στάση της ΠΑΕ προς το θεσμό της ΠΓΕ και των εκπροσώπων της, όπως επίσης θεωρούμε ιδιαίτερα προσβλητική την στάση της ΠΑΕ να ορίσει χωρίς την έγκρισή μας τον αγώνα με την ΑΕΚ στο γήπεδό μας για να τιμήσει τα 120 χρόνια του σωματείου μας (!) χωρίς καν την ενημέρωσή μας.

Δείξαμε κατανόηση στο πρόβλημα που αντιμετώπισε η ΠΑΕ πρόσφατα και δεν την ενοχλήσαμε κατά την διάρκεια της κρίσης, μολονότι είχαμε δικαίωμα να ζητήσουμε την άμεση τακτοποίηση του γηπέδου.

Δεν θέλουμε όξυνση των σχέσεων ΠΓΕ –ΠΑΕ.

Διαμαρτυρόμαστε για την στάση αυτή της ΠΑΕ και των εκπροσώπων της , ελπίζουμε να μην επαναληφθεί, τους καλούμε δε να τηρήσουν την νομιμότητα ξεκαθαρίζοντας άμεσα και γραπτώς την θέση τους στο θέμα της χρήσης του γηπέδου αρχής γενομένης από το φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ, ειδάλλως με λύπη μας αναγκασθούμε να λάβουμε κάθε νόμιμο μέτρο προς προάσπιση των δικαιωμάτων του σωματείου μας».

Να τονιστεί ότι παρά την παρεξήγηση που έχει προκύψει το αυριανό φιλικό της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Αγυιάς θα διεξαχθεί κανονικά.

Πηγή: onsports.gr

Στον Θρασύβουλο ο Κανελλόπουλος!




Οι «πράσινοι» έκαναν γνωστή τη συμφωνία τους με τον Χρήστο Κανελλόπουλο. Ο 25χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Φωκικό και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Φυλή.

Την περασμένη σεζόν ο Κανελλόπουλος είχε σκοράρει 16 φορές σε 32 εμφανίσεις, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Νίκης Βόλου, του Παναιγιαλείου, της Παναχαϊκής και της Ακράτας.

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στις 15-16 Οκτωβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος!


Η συγκεκριμένη συγκέντρωση των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής ήταν δεδομένο πως θα έβγαζε. H είδηση, εξαιτίας της χρονικής στιγμής που έγινε, αλλά και της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη διαδικασία, που κράτησε περίπου τέσσερις ώρες και φιλοξενήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, οι Βαγγέλης Τοπολιάτης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Μιχάλης Τζανόπουλος έθεσαν επί τάπητος όλα εκείνα τα ζητήματα που καίνε την κατηγορία και τα σωματεία της, προσπαθώντας παράλληλα να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε όλα τα προβλήματα.

Ισως το σημαντικότερο νέο που πηγάζει από τη σημερινή συνεδρίαση, έχει να κάνει με την απόφαση των μελών της Επιτροπής να μεταθέσουν την έναρξη του πρωταθλήματος για το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου, δηλαδή περίπου είκοσι μέρες μετά την ημερομηνία έναρξης που προβλέπεται στην προκήρυξη.

Αυτή είναι και η μοναδική περίπτωση στην οποία καταστρατηγήθηκε η προκήρυξη, καθότι κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει η προαναφερθείσα παράταση, λόγω των εκκρεμοδικιών στις υποθέσεις μίας σειράς ομάδων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η άγνοια που επικρατεί σχετικά με τον ακριβή αριθμό των σωματείων που θα έρθουν από τις ανώτερες κατηγορίες, αλλά και οι οφειλές των ομάδων, που είναι σχεδόν αδύνατον να έχουν τακτοποιηθεί εντός εικοσαημέρου, ανάγκασαν τους ανθρώπους της Επιτροπής να προχωρήσουν σε μετάθεση της πρεμιέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός του τετραώρου, υπήρξε και συνάντηση μίας ώρας με τον Σοφοκλή Πιλάβιο.

Πηγή: periferiako.com

Στον Φωκικό ο Θ. Χάχαλης


Στον Φωκικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Χάχαλης. Από προχθές ο 22χρονος «πορτιέρο» είναι κάτοικος Άμφισσας, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Φωκικό. Ο νεαρός τερματοφύλακας ξεκίνησε από την Θύελλα Πατρών, μεταπήδησε στην Αχαϊκή και από εκεί στην Παναχαϊκή με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ Φωκικός έχει ως εξής:

«Παίκτης του Φωκικού είναι ο 22χρονος τερματοφύλακας Θανάσης Χάχαλης, ο οποίος αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με την Παναχαϊκή. Ο Χάχαλης έπαιζε ως βασικός τερματοφύλακας στην ομάδα της Παναχαϊκής, πραγματοποιώντας μια πετυχημένη σεζόν, έχοντας 26 συμμετοχές, ενώ συνετέλεσε σημαντικά στην άνοδο της ομάδας στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Σε πληροφορίες που συνέλεξε ο Φωκικός από την Επιτροπή Μεταγραφών και από ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την Παναχαϊκή, η επιλογή του παίχτη κρίνεται σωστή, καθώς θεωρείται εξελίξιμος τερματοφύλακας. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Φωκικό είναι 2ετές και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του Φωκικού».

Περιμένει τον Γ. Σπανό


Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η υπόθεση του Γιάννη Σπανού αφού ο νεαρός επιθετικός δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση των «καναρινιών». Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Ζάκυνθος η οποία αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον Σπανό, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχτεί συμφωνία με την νησιώτικη ομάδα, τότε η Αχαϊκή αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του (παρά το ενδιαφέρον της Θύελλας Πατρών) μετά τον Ατρόμητο Λάππα, τον Παναιγιάλειο, την Παναχαϊκή και το Ζαβλάνι.

*Aύριο οι «κίτρινοι» φιλοξενούνται στα Ζαρουχλέικα από τον Ατρόμητο Πατρών στις 17:30, ενώ το προσεχές Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα Βραχνείκων.

Μέχρι τις 8μ.μ. σήμερα οι μεταγραφές


Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως οι ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι τις 20:00 σήμερα για προσθήκες παικτών εξέδωσε η ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αναφέρει:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011, τελευταία ημέρα της θερινής μετεγγραφικής περιόδου, οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 20:00.

Επιπλέον, ανακοινώνεται εκ νέου ότι ξεκινάει από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011 και ολοκληρώνεται το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 η μετεγγραφική περίοδος για τους άνεργους ποδοσφαιριστές. Σημειώνεται ότι ως άνεργοι ποδοσφαιριστές λογίζονται όσοι εμπίπτουν στις διατάξεις του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της FIFA (άρθρο 6)».

ΕΠΣΑ: Ανακοίνωση σε Σωματεία για φιλικούς αγώνες


"Παρακαλούνται τα σωματεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας που επιθυμούν να ορίζονται Διαιτητές στους φιλικούς αγώνες τους, να ενημερώνουν έγκαιρα τα μέλη της Ε.Δ. ή να υποβάλλουν γραπτώς το αίτημά τους στα φαξ της Ένωσης (2610-273634).

Επίσης ενημερώνουμε τους Διαιτητές της Ε.Π.Σ. Αχαΐας ότι θα πρέπει να έχουν την έγκριση της Επιτροπής Διαιτησίας ώστε να αγωνίζονται στους φιλικούς, 5Χ5 και 7Χ7 αγώνες. Κάθε παρέκκλιση μετά από την παραπάνω ανακοίνωση θα επιλαμβάνεται η Ε.Δ.|.
Αυτή είναι η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ένωση ώστε να αποφευχθούν τα όποια πιθανά "μπερδέματα".

Οι νέες μεταγραφές στο Ερασιτεχνικό...


Λίγο πριν λήξει η περίοδος των μεταγραφών οι ομάδες πήραν τους εξής ποδοσφαιριστές:

Από Ομόνοια σε Παμπατρα[κό: Τσίλιας Δ., Διαμαντόπουλος Β., Κοντογιώργος Ν., Καρβέλης Σ., Καραβούλιας Κ., Ρόδης Ν., Αρβανίτης Δ., Λεβέντης Π., Σολωμός Α.

Από Πείρο σε Αετό Π.: Φωτίου Δ.

Από Λεσίνι σε Αετό Π.: Λαλιώτης Α.

Από Παμπατρα[κό σε Φωστήρα: Μπακερτζής Π.

Από Δόξα Παρ. σε Φωστήρα: Χαρίτος Δ.

Από Θέα σε Φωστήρα: Μητρόπουλος Α.

Από Πολύτεκνο σε Φωστήρα: Μπασιλάρης Π.

ΑπόΑρόη σεΦωστήρα:Παπαχαραλάμπους Χ.,Δεπούντης Σ.

Από Ν. Γενεά Λεβεντοχωρίου σε Φωστήρα: Κυριαζής Γ.

Από Ατρόμητο Π. σε Φωστήρα: Τούφας Ν.

Από Φαραί σε Φωστήρα: Βανδαράκης Ν.

Από Πανευρωστινιακό σε Θύελλα Αιγείρας: Μανοδήμος Α.

Από Τριταία σε Θύελλα Σκιαδά: Μακρυγιάννης Γ.,Μαραχώρης Γ., Μπαρδάκης Γ.

Από Πάτραι σε Θύελλα Σκιαδά: Μπαλής Ν., Νταφογιάννης Λ.

Από Ψηλαλώνια σε Πολύτεκνο: Παναγόπουλος Σ.,Μπαλάτης Κ., Μπούρδος Σ.

Από Αχιλλέα Καμ. σε Απόλλων Συνοικισμού: Κορδάς Π.

Από Ατρόμητο Ζ σε Ατρόμητο Π.: Νικόλας Α., Χριστόπουλος Κ., Καζανάς Ν., Χούσκας Ν.

Από Σταδιφάλωνα σε Απόλλων Συνοικισμού: Βλάχος Σ., Πρίνος Σ.

Από ΕΜΑΣ Ταξιάρχης σε Ατρόμητο Π.: Αντωνόπουλος Ι.

Από Μίλωνα σε Ατρόμητο Π.: Αντωνόπουλος Β.

Από Αρόη σε Ατρόμητο Π.: Μπούνιας Π.

Από Φωστήρα σε Ατρόμητο Π.: Σταύρακας Π.

Από Τριταιϊκό σε Απόλλων Εγλ.: Μαντάς Π.

Από Απόλλων Βίδοβας σε Δόξα Νιφ.: Αντωνόπουλος Κ.

Από Ίκαρο Λακ. σε Δόξα Νιφ.: Σέρμπος Γ.

Από Φαραικό σε Κρίνο: Γαλαριώτης Χ.

Από Προοδευτική σε Κρίνο: Κουτούλας Δ.

Πηγή: Εφ. Γνώμη

Νέος Ενωσιακός τεχνικός ο Μ. Παρασκευόπουλος!



Ο Μάκης Παρασκευόπουλος είναι από χθες ο νέος Ενωσιακός προπονητής μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Σουγλέρη. Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση επικύρωσε την απόφαση και από σήμερα ο

τεχνικός των Πετεινών πιάνει άμεσα δουλειά στην Μικτή Παίδων, καθώς πρέπει να τρέξει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, αρκεί πρωτίστως να έρθει και η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

"Έτσι έλεγαν και πέρυσι"


Μέσα στις ομάδες που θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό βάζουν κάποιοι και τον Απόλλωνα Εγλυκάδας, ο οποίος φέτος ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία. Διαφορετική, πάντως, είναι η άποψη του τερματοφύλακα της ομάδας, Κώστα Αγοράκη:

«Ας λένε ό,τι θέλουν, δεν πειράζει. Καλύτερα για να μην μας παίρνουν στα σοβαρά οι άλλες ομάδες. Και πέρυσι τα ίδια έλεγαν και τελικά ανεβήκαμε Κατηγορία. Η ομάδα μας είναι δεμένη γιατί κάποια παιδιά παίζουν χρόνια μαζί και καλό είναι να μην ξεγράφουν τόσο εύκολα», λέει ο έμπειρος πορτιέρο στην "Πελοπόννησο", ο οποίος παρέμεινε και φέτος πιστός στην ομάδα της γειτονιάς του.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: "Μπαμ" με Μάλαρτζ!


Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε σύμφωνα με το www.sportfmpatras.gr, η ομάδα της Παναχαϊκής. Οι "κοκκινόμαυροι" απέκτησαν τον Αρκάντιους Μάλαρτζ που έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή και Παναθηναϊκό.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας, συμφώνησε για δυο χρόνια με την «Μεγάλη Κυρία της Πελοποννήσου» και πλέον θα είναι αυτός που θα αποτελέσει τον φύλακα – άγγελο της εστίας της ομάδας, για τα επόμενα δυο χρόνια όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή απέκτησε για τα επόμενα δύο χρόνια τον πολωνό τερματοφύλακα Arkadiusz Malarz. Arkadiusz Malarz γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 1980 στην πόλη Πολτούσκ της Πολωνίας.

Αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της πατρίδας του (με πιο γνωστές την Πολόνια Βαρσοβίας και την Λέχ Πόζναν) πριν έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί για λογαριασμό της Ξάνθης τον χειμώνα του 2005.

Μετά από 1 1/2 χρόνο στην ακριτική ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2008, οπότε και δόθηκε με τημ μορφή δανεισμού στην ομάδα του ΟΦΗ .

Το 2009 πήρε μεταγραφή απο τον Παναθηναϊκός στην Α.Ε. Λάρισα υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ομως το Νοέμβριο του 2010 η συνεργασία του με την θεσσαλική ομάδα λύθηκε κοινή συναινέσει .
Άμεσα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Κατόπιν αυτής της μεταγραφής οι τερματοφύλακες για την νέα περίοδο θα είναι :

Σικαλιάς Γεώργιος

Arkadiusz Malarz

Ανδρούτσος Απόστολος".

Έκανε το "μπαμ" με Χαλούλο ο Φωκικός


Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για το Φωκικό , αφού πριν λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Χαλούλου.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που συμφώνησε να συνεχίσει τη καριέρα του στην ομάδα της Άμφισσας, ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Φωκικού Σ. Παπαδημητρίου στα γραφεία της ομάδας και μάλιστα έπεσαν και οι υπογραφές.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με το πλούσιο βιογραφικό, έχει παίξει και στην Α΄ Εθνική με το Λεβαδειακό και αγωνίζεται το ίδιο καλά δεξιά και αριστερά στην άμυνα,αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση για την ομάδα του Φωκικού.

Ο Δ. Χαλούλος αγωνίστηκε στο Λεβαδειακό Α΄ Εθνική (9 συμ.), στον Εθνικό Αστέρα Β΄ Εθνική, στη Θήβα Γ΄ Εθνική (27 συμ), στη Ρόδο Γ΄Εθνική (26 συμ.) όπου και ανακυρήχθηκε ως ο καλύτερος «μικρός» της κατηγορίας, ενώ έχει περάσει και από τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο fokikos.gr, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του "Eίμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Φωκικό, επέλεξα να έρθω στην ομάδα γιατι ο Πρόεδρος και ο προπονητής με προσέγγισαν πολύ όμορφα και μου έδειξαν πόσο με θέλουν. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε ρους στόχους που θα θέσει η ομάδα".

Ο Α. Τρίγκας στο Αίγιο


Με τον Παναιγιάλειο προπονείται τις τελευταίες ημέρες ο Πατρινός ποδοσφαιριστής Ανδρέας Τρίγκας, σύμφωνα με την "Γνώμη", ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, μετά τον υποβιβασμό του. Ο Α.Τρίγκας κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψει στην ιστορική ομάδα του Αιγίου.

Ως γνωστόν, ήταν επιθυμία της Προοδευτικής να τον εντάξει στην δύναμή της, αλλά ο Τρίγ-
κας προτιμά τον Παναιγιάλειο για να είναι κοντά στην Πάτρα και για να ασχοληθεί και με τις σπουδές του.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Απόλλων Εγλυκάδας - Ατρόμητος Πατρών (0-1)


"Α. Κάνιστρας": Αποστόλης Νικολόπουλος

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στο 3ο φιλικό του παιχνίδι ο Απόλλων Εγλυκάδας. Η ομάδα του Άρη Πλέγα δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και απέναντι σε μια από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος όπως είναι ο Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα έπαιξε κατά διαστήματα γρήγορο και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη σημείωσε ο Ι.Κόκκας στο 12'.

Επόμενο φιλικό για τον Απόλλων Εγλυκάδας είναι την Κυριακή με την Αστραπή στο ''Α. Κάνιστρας''. Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί αντίπαλος για ένα φιλικό και την Τετάρτη. Όσον αφορά την ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη θα αντιμετωπίσει την Αχαϊκή την Τετάρτη στο γήπεδο Ζαρουχλείκων.

Για τον Απόλλωνα ξεκίνησαν οι : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Βανάκας, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Μαντάς, Πλέγας, Β. Νικολόπουλος, Παναγόπουλος, Χριστόπουλος.

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι : Γ. Αβραμόπουλος, Μπαντούνας, Βάρελης, Ι. Κριλής, Α. Νικολόπουλος, Βελαίτης, Σταυρόπουλος, Μπούσιας, Κλαουδάτος.

Για τον Ατρόμητο ξεκίνησαν οι : Αντωνόπουλος, Σκλαβουνάκης, Κολοβούρης, Ζίσι, Σιουντρής, Αλντίν, Παπαδόπουλος, Αναγνώστου, Κόκκας, Σωτηρίου, Μπουρλάκης.

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι : Τεμπονέρας, Μπούνιας, Σταύρακας.


Νίκη στο Ελ Πάσο για την Παναχαϊκή


Το αήττητο στα φιλικά παιχνίδια διεύρυνε η Παναχαϊκή καθώς νίκησε στο Ελ Πάσο την Καλλιθέα, στο 5ο τεστ της προετοιμασίας. Οι «κοκκινόμαυροι» έπιασαν πολύ καλή απόδοση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον τεχνικό Μουράτ Σεροπιάν να ανακατεύει την τράπουλα και να κάνει αρκετές δοκιμές. Το γκολ της Παναχαϊκής σημείωσε στο 51’ ο Ντίνας.

Συνθέσεις


ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τακίδης, Αρβανίτης, Κουτρουμπής, Κατσίκης, Μιχαλόπουλος, Πλατέλας, Μαρουκάκης, Αρκούδας, Καλτσάς, Ηρακλής, Βιδάλης. Έπαιξαν και οι: Έπαιξαν και οι Ματσούκας, Πρίπου, Σταύρου, Φουντουκίδης, Τιερί (υπό δοκιμή), Ντακόλ, Ντιαλό.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ:
Σικαλιάς, Λαμπρόπουλος, Μιλοσέσκι, Κοιλιάρας, Φουρτάδο, Ατματζίδης, Ουρτάδο, Σπίνουλας, Φούφουλας, Ντίνας, Ιωάννου. Έπαιξαν και οι: Τσεμπερίδης, Κυβελίδης, Λιόλιος, Δαμιανίδης, Ταφίλι, Κοκκίνης, Πακάλτσης, Τζιβίλογλου.

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό ανάμεσα στην Αστραπή Ψαροφαίου - Τριταιϊκός (1-1)






Φωτορεπορτάζ από 1ο PMS (Patras Motor Show) στην πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ






Απέκτησε τον Νίκο Αποσκίτη


Δεύτερο μεταγραφικό «μπαμ» έκανε η διοίκηση του Τριταιϊκού,η οποία μετά την μεταγραφή του Δημήτρη Αργυρόπουλου προχώρησε και σε αυτή του Νίκου Αποσκίτη. Ο έμπειρος επιθετικός συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και θα φοράει την φανέλα του Τριταιϊκού, λύνοντας με αυτό τον τρόπο τα χέρια του προπονητή Άγγελου Κωνσταντινόπουλου.

Who is Who

Ο Νίκος Αποσκίτης έχει γεννηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 1986 στην Πάτρα, έχει ύψος 1.69 μ. και είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Πετεινούς, ομάδα Α1 Κατηγορίας στο τοπικό της Αχαΐας και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Παναχαϊκή, με την οποία έκανε ντεπούντο στην Α’ Εθνική, σε ηλικία 16 χρονών, αγωνιζόμενος εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με την Αχαϊκή αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής (22 συμμετοχές, 11 γκολ), ενώ την περίοδο 2004-05 έπαιξε σε 23 ματς και είχε 10 γκολ. Έχει περάσει επίσης από τον Ιωνικό με τον οποίο αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια στην Β΄Εθνική πετυχαίνοντας 6 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Αστέρα Ρεθύμνου (σ.σ. είχε πετύχει 16 γκολ) και στην ομάδα της Ρόδου. Τέλος έχει φορέσει την φανέλα του Παναιγιάλειου επί Γ΄Εθνικής και του Εθνικού Σαγείκων την χρονιά που μας πέρασε.

*Από εκεί και πέρα έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας στο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» (28/8) με την Αστραπή Ψαροφαίου.

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Νέα Σχολή Διαιτησίας


Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων της νέας σχολής διατησίας, στις 12/9, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης:

Από την Ε.Π.Σ. Αχαϊας σας γνωρίζουμε ότι στις 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της νέας Σχολής Διαιτησίας. Δεκτοί / ές γίνονται όσοι έχουν ηλικία 16 έως 28 ετών.

Στο Λιμνοχώρι η προπόνηση


Το γηπεδικό συνεχίζει να είναι έναπρόβλημα για την τεχνική ηγεσία και χθες η Παναχαϊκή αναγκάστηκε να πάει στο Λιμνοχώρι για να κάνει την απογευματινή προπόνησή της.

Οι άνθρωποι του Λιμνοχωρίου εξυπηρέτησαν την «κοκκινόμαυρη» ομάδα κα ιόλη η αποστολή πήγε με το πούλμαν της ομάδας στην προπόνηση. Δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή στις 6 το απόγευμα η Παναχαϊκή,όπου θα αντιμετωπίσει στο «Ελ Πάσο» την Καλλιθέα.

Ένα παιχνίδι που προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα αφού την Καλλιθέα θα την συ-
ναντήσει ως αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, οπότε το φιλικό τεστ θα είναι πολύ δυνατό.

Ο Μουράτ Σεροπιάν αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους «ετοιμοπόλεμους» παίκτες που έχει στην διάθεσή του. Ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές να πάρουν περισσότερο
χρόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα κάνει και τις δοκιμές που θέλει, αφού αυτό το παιχνίδι είναι το πιο δυνατό φιλικό που έχει δώσει η πατρινή ομάδα μέχρι σήμερα.

Ο Γιάννης Χλωρός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και το πιθανότερο είναι να μην υπολογίζεται για το αυριανό φιλικό παιχνίδι, όπως και ο Τζιβίλογλου που είναι τραυματίας. Ο Αρμένιος τεχνικός αναμένεται να πάρει όλους τους παίκτες στην αποστολή και περιμένει να δει την ομάδα του σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι να έχει πολύ καλό ρυθμό, αφού, όπως έλεγε και ο ίδιος, «Αν συνεχίσουμε σε αυτό τους ρυθμούς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Πηγή: Εφ. Γνώμη

Συνεχίζει τις προσθήκες


Πραγματικό μεταγραφικό «πολυβόλο» έχει αποδειχθεί ο ΑΟ Ρωμανός, που «σάρωσε» στην κα-
λοκαιρινή περίοδο με τις προσθήκες παικτών στο ρόστερ του συλλόγου. Σαφώς και τα πράγματα δεν είναι ίδια, καθώς ο ιστορικός σύλλογος από φέτος θα αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Αχαίας.

Με νέα διοίκηση, νέο προπονητή τον Σάκη Πορφυρόπουλο (συνέχισε από πέρσι όπουέκατσε στον πάγκο της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια), νέα ομάδα και γενικά νέα φιλοσοφία, έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει στην Α1 κατηγορία.

Την προσεχή Δευτέρα στις 18.00, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Μ. Ηλιόπουλου» η «πρώτη» της χρονιάς και το «παρών» αναμένεται να δώσουν παλιοί αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές. Τελευταίες προσθήκες για το Ρωμανό είναι αυ- τές των Γ.Ξυπολιά (Κεραυνός Αγ. Βασιλείου), Ι. Παναγιωτόπουλου (Αρόη), ενώ προστέθηκαν στο ρόστερ και τρεις νεαροί ηλικιακά παίκτες, οι Α. Παπαδέας, Θ. Τερζής και Κ. Κωνσταντακόπουλος. Τέλος, ο σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Πατρών, Ανδρέα Τσουγκράνη.

Πηγή: Εφ. Γνώμη

Ίκαρος Πετρωτού – Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (3-2)


«Κ.Ζάρρας»: Αποστόλης Νικολόπουλος

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, χθες το απόγευμα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της από τον Ίκαρο Πετρωτού με σκορ 3-2. Τα γκολ για την ομάδα του Ίκαρου πέτυχαν οι Λύτρας, Πάνας και Σερέτης ενώ για την ομάδα του Κεραυνού οι Κουκής με πέναλτι και ο Λαμπρόπουλος.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη την Δευτέρα κόντρα στον Αχαιό Σαραβαλίου, ενώ για την ομάδα του Κεραυνού κόντρα στο Πάτραι την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Συνθέσεις


IKAΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Κ.Τσιπιανίτης): Χασιώτης, Παπαδόπουλος, Μάρκου, Γκόρος, Κατσικαρέλης, Μήτρου, Ζάχος, Ν. Κακαφώνης, Π. Κακαφώνης, Λύτρας, Ζεϊμπέκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κωνσταντόπουλος, Ξάνθης, Κοντογεωργόπουλος, Κουτρόπουλος, Τζουραμάνης, Κούναβης, Πάνας, Δημόπουλος, Κολοβούρης, Σερέτης, Ανδρικόπουλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Νότης Παολίνο):Σταυρόπουλος, Παπαχαραλάμπους, Ασημακόπουλος, Μπουρνάκας, Γαρουφαλής, Ασκούνης, Μητρόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Κουργιαλής, Τουραλιάς Λαμπρόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βούλγαρης, Σύψας, Μπίρης, Τσάμης, Γουρνιάς, Ζαπατίνας, Κουκής, Αθανασόπουλος.

Το πρόγραμμα των σημερινών φιλικών


To πρόγραμμα των σημερινών φιλικών έχει ως εξής:

(5.30)

Γηπ. Γαστούνης: Αίας Γαστούνης - Άρης Πατρών
Γηπ. Κάτω Αχαϊας: Αχαϊκή - Λέων Αλισσού

(6.00)
Γηπ. "Κ. Ζάρρας": Αχαιός Σαραβαλίου - ΑΕ Περιβόλας
Γηπ. Παραλίας: Πετεινοί - Δόξα Παραλίας
Γηπ. Λιμνοχωρίου: Λιμνοχώρι - Κεραυνός Μιτόπολης
Γηπ. Ζήριας: Ζήρια - Ζαβλάνι
Γηπ. Σαγεϊκων: Εθνικός Σαγείκων - Διαγόρας

(6.30)
Γηπ. Προαστείου: Νίκη Προαστίου - Αναγέννηση Πατρών
Γηπ. "Φ. Αραβαντινός": Θύελλα Πατρών - Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Φωτορεπορτάζ από τον Ίκαρος Πετρωτού - Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (3-2)






Στις 2 Οκτωβρίου η πρεμιέρα της Δ' Εθνικής


Για τις 2 Οκτωβρίου μετατίθεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου, όμως οι εκκρεμοδικίες θα την καθυστερήσουν μία βδομάδα.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 123 σύλλογοι. Σε αυτούς θα προστεθούν Αίας Σαλαμίνας, Ασπρόπυργος και Κόρινθος που υποβιβάστηκαν από τη Γ' Εθνική και -με τα μέχρι τώρα δεδομένα- ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα.

Αντίθετα, δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν μέρος Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός, καθώς οι οφειλές τους (53.000 και 17.000 ευρώ αντίστοιχα) δεν επιτρέπουν στην ΕΠΟ να τις δεχθεί στη διοργάνωση.

Πάντως, όπως και να 'χει οι ομάδες είναι λίγες και κανένας όμιλος δεν θα έχει πάνω από 12 συμμετέχοντες.

«Φέτος υπάρχει κινητοποίηση»


Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3, μίλησε ο ποδοσφαιριστής – παράγοντας της Θύελλας Σκιαδά, Χρήστος Μπαρδάκης, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας και της πρώτης συμμετοχής στην ιστορία της ομάδας.

Σε σημεία τα όσα είπε:


* Έχουμε ξεκινήσει από την 1η Αυγούστου. Είμαστε νεοφώτιστοι. Παίζουμε για πρώτη φορά στην Α΄ κατηγορία και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτή.

* Η έδρα μας είναι στο γήπεδο Σταυροδομίου και αγωνιζόμαστε εκεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σε ένα καινούργιο δήμο που έχει δημιουργηθεί, τον Δήμο Ερυμάνθου.

Προσπαθούμε τώρα να φτιάξουμε κάποιες κάποιες ακαδημίες, με μικρά παιδάκια. Εφόσον έχουμε το γήπεδό μας, υπάρχει και όρεξη.

* Υπάρχουν 5-6 παίκτες που έρχονται από την Πάτρα και παίρνουν κάποια χρήματα. Το 70% όμως της ομάδας, το αποτελούν παιδιά από το χωριό και τα γύρω χωριά.

* Φέτος στο χωριό υπάρχει κινητοποίηση. Έχουν μπει και καινούργια πρόσωπα στο Δ. Σ. της ομάδας. Δεν έχουμε παράπονα από το χωριό.

* Προπονητής της ομάδας, από πέρυσι, είναι ο Βασίλης Μαρκάτος. Φύγανε μόνο δύο παίκτες από το περσινό ρόστερ, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν επάξια.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Έναρξη νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και συμμετοχή σε τουρνουά στην Λεωφόρο


Οι διακοπές τελειώνουν για τους υπεύθυνους και τους αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Θύελλας Αιγίου! Έτσι λοιπόν το Σάββατο 3/9 και ώρα 9.30 το σπίτι της ακαδημίας, το Calceto Club, ανοίγει τις πύλες του πάλι για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά που αναμένεται όπως και οι προηγούμενες να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού οι προπονήσεις, οι αγώνες, τα τουρνουά και οι εκδρομές επιστρέφουν στο πρόγραμμα όλων όσων ασχολούνται με αυτήν την ακαδημία ποδοσφαίρου.

Στην «πρώτη» θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και θα μοιρασθεί στους «μικρούς» ποδοσφαιριστές ο καινούριος και όμορφος αθλητικός ρουχισμός! Το τιμ της ακαδημίας παραμένει ως έχει με επικεφαλή προπονητή τον Κυριάκο Αθανασίου, και τον Αντρέα και Γιώργο Φουσέκη (προπονητής τερματοφυλάκων), Νίκο Ντάλα, Κωστή Βλάχο και Νίκο Λιβέρη να τον πλαισιώνουν. Και φυσικά το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των νεαρών αθλητών αναμένεται και φέτος να είναι ζωηρό!

Μία άλλη σπουδαία πρόκληση καλείται να αντιμετωπίσει η ακαδημία της Θύελλας Αιγίου καθώς το διήμερο 27-28 Αυγούστου είναι καλεσμένη σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λεωφόρος Αλεξάνδρας και θα πάρουν μέρος όσα τμήματα ακαδημιών ανά την Ελλάδα διακρίθηκαν στα τουρνουά των Panathinaikos Soccer Schools. Το τμήμα γεννηθέντων 1996-97 λοιπόν θα «κοντραριστεί» με άλλες δυνατές ομάδες των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της Θύελλας ανυπομονούν να συμμετέχουν και να δείξουν τι αξίζουν!

Δόξα Παραλίας - Απόλλων Εγλυκάδας (1-5)


Γήπεδο Παραλίας: Αποστόλης Νικολόπουλος

Φιλική νίκη με 5-1 πέτυχε ο Απόλλων Εγλυκάδας στο 2ο φιλικό του μέσα στην Παραλία, επί της τοπικής Δόξας. Ο Απόλλων έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο, μετά το πρώτο 20λεπτο.

Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Ραμόπουλος (25'), Παναγόπουλος (35'), Β. Νικολόπουλος (50'), Βάρελης (75') και Μπαντούνας (82'). Για την Δόξα είχε μειώσει σε 1-3 ο Σπυρόπουλος (60').

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Άρη Πλέγα είναι αυτό της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πατρών. Η ομάδα του Άλφρεντ Φέργκος θα δώσει το επόμενο φιλικό της το Σάββατο με τους Πετεινούς στο γήπεδο Ζαρουχλείκων.

Για τον Απόλλων Εγλυκάδας ξεκίνησαν οι : Παπανδρεόπουλος, Βανάκας, Β. Νικολόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Φωτακόπουλος, Ραμόπουλος, Μαντάς, Κ. Αβραμόπουλος, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος.

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι : Αγοράκης, Τζουραμάνης, Βάρελης, Ι. Κριλής, Α. Νικολόπουλος, Σταυρόπουλος, Α. Ρηγόπουλος, Μπαντούνας, Πλέγας, Κλαουδάτος.

Για την Δόξα Παραλίας ξεκίνησαν οι : Ρουντζαμάνης, Παλούμπης, Αβραμόπουλος, Σίδερης, Πολίτης, Βακριτζόγλου, Τόσκαι, Μεταξάς, Νάτσης, Σπανός, Ρηγόπουλος.

Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κουραχάνης, Παπαχαραλάμπους, Ζέρης, Χριστόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Στεφανόπουλος, Χ. Δημητρόπουλος, Πετρόπουλος, Κανελλόπουλος, Χρυσοβιτσάνος, Σπυρόπουλος, Μακρής, Σπηλιωτόπουλος.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

TI δήλωσαν οι παράγοντες για την κλήρωση του πρωταθλήματος....


Αρκετοί ήταν οι παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων που παρευρέθησαν στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α' και Α1' Κατηγορίας. Σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στους φετινούς στόχους των ομάδων τους αλλά και όχι μόνο. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσαν :


ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ (Νίκη Προαστίου): ''Θα κάνουμε αξιόλογη πορεία. Έχουμε πολλά νέα παιδιά. Θέλουμε να βρεθούμε στις υψηλές θέσεις και να αναδείξουμε νέους παίκτες μιας και διαθέτουμε πολύ καλές ακαδημίες''

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ (Ζαβλάνι): ''Στην σημερινή δύσκολη εποχή, κάποιοι ήρωες παράγοντες ρομαντικοί με το άθλημα, κατεβάζουν τις ομάδες τους στα πρωταθλήματα. Τους συγχαίρω, εύχομαι να έχουν την δυνατότητα να φτάσουν ώς το τέλος των πρωταθλημάτων, να έχουν καλή επιτυχία και να επιτευχθούν οι στόχοι τους''

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΡΤΖΗΣ (Εθνικός Σαγείκων) : ''Η Α' κατηγορία φέτος είναι αρκετά ενισχυμένη. Υπάρχουν καλές ομάδες και το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Ο Εθνικός δεν γίνεται αλλιώς, θα είναι μέσα στους πρώτους''


ΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΟ Πάτραι): ''Η Α' Κατηγορία θα είναι δύο ταχυτήτων. Στόχος μας είναι αξιόλογη πορεία και πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας''

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΟΥΠΗΣ (Αίας Πατρών): ''Κρατήσαμε τον περσινό κορμό της ομάδας και ενισχυθήκαμε σημαντικά. Θέλουμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία για παραμονή. Να ευχαριστηθούμε όλοι και οι παίκτες και οι φίλαθλοι''

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΒΑΣ (Ακράτα) : ''Η Ακράτα είναι πάντα υπολογίσιμη. Διαθέτουμε έμπειρη ομάδα με γερή έδρα. Θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία και να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις''

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (Αναγέννηση Π.) : ''Έξι σωματεία είναι ισοδύναμα για την κατάκτηση του τίτλου. Σε αυτά είμαστε και εμείς που ενισχυθήκαμε φέτος και κρατήσαμε και τους παίκτες που είχαμε πέρσυ''

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (Απόλλων Εγλυκάδας) : ''Θέλουμε να κάνουμε σαν νεοφώτιστοι μια αξιόλογη πορεία και να παραμείνουμε στην κατηγορία''

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ (Αστραπή) : Θα πάμε πολύ καλά φέτος γιατί έχουμε αξιόλογη ομάδα. Η Α' Κατηγορία έχει προβλήματα που πρέπει να λυθούν''

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (Ατρόμητος Πατρών) : ''Διπλός θα είναι ο στόχος του Ατρομήτου. Θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία για παραμονή και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να αναδειχθούν''

ΛΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ (Αχαιός Σαραβαλίου) : ''Η πορεία μας θα είναι θετική. Δίνουμε σημασία στα νέα παιδιά. Θέλουμε την παραμονή στην κατηγορία''

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (Δαβουρλής Κ92) : ''Θέλουμε να είμαστε ισχυροί και να κάνουμε καλό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι η παραμονή''

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ (Θύελλα Σκιαδά) : ''Σαν νεοφώτιστοι θέλουμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία και να παραμείνουμε στην κατηγορία, μιας και φέτος αναμένεται δύσκολη''

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΙΛΙΟΣ (Φωστήρας Οβρυάς) : ''Κάνουμε προσπάθειες για την καλύτερη ενίσχυση μας, έτσι ώστε να κάνουμε αξιόλογη πορεία και να παραμείνουμε άνετα''

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (Ωλενιακός) : ''Κάναμε ανανέωση, έχουμε νέα παιδιά στα οποία θα δωθούν ευκαιρίες για να αναδειχθούν. Θέλουμε την παραμονή της ομάδας στην Α' Κατηγορία και θα το παλέψουμε''!

Πηγή: Εφημ. Γνώμη

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό ανάμεσα στην Δόξα Παραλίας και τον Απόλλων Εγλυκάδα (1-5)