Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

1ο Φιλανθρωπικό τουρνουά «Ελπίδα» by Patragoal

Μέσα στον Ιούνιο θα διεξαχθεί το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου 7Χ7 (Γήπεδο Ατρομήτου Πατρών) που διοργανώνει το www.patragoal.gr. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα. Δημιουργήστε την δική σας ομάδα και διεκδικήστε την πρώτη θέση. Δώστε χαμόγελο σε κάποιες φτωχές οικογένειες και κάποιο ίδρυμα που θα ανακοινωθεί σύντομα. Συμμετοχή δηλώνετε στο patragoal@hotmail.gr και με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα του patragoal στο facebook. Θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί φάουλ και πέναλτι και θα απονεμηθούν μετάλλια (πρώτος σκόρερ κτλπ.). Aς στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια...

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Αναγνώριση και από FIFA!


Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προχώρησε στην επικύρωση των τίτλων που είχε κατακτήσει ο Παναθηναϊκός πριν την ίδρυση της ΕΠΟ, αναφέροντας πως οι «πράσινοι» έχουν 26 Πρωταθλήματα στο παλμαρέ τους

Η επικύρωση των συγκεκριμένων τίτλων ήρθε από την ίδια την FIFA. Τρόπαια που έγιναν γνωστά από την έρευνα της «Π», σε συνεργασία με τον ιστορικό Γιώργο Κουσουνέλο.

Συγκεκριμένα, σε ένα άρθρο της για τις εξελίξεις στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η ιστοσελίδα της ομοσπονδίας αναφέρθηκε στην κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως είναι το 39ο τρόπαιο στην ιστορία του και τόνισε:

«Πλέον έχει 13 Πρωταθλήματα περισσότερα από τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί με 26 τρόπαια»!

Όπως καταλαβαίνει κανείς εκτός από τις 20 κούπες που έχει κατακτήσει το «τριφύλλι» από την εποχή που ιδρύθηκε η ΕΠΟ, η FIFA υπολογίζει κανονικά και αυτά που κατέκτησε όταν η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η Πάτρα βάζει… τρίποντα ανθρωπιάς!!!


Την Μ.Δευτέρα 9/4/2012 και ώρα 18.00 η Πάτρα βάζει… τρίποντα ανθρωπιάς!!! στο κλειστό γήπεδο του Α.Σ. Απόλλων Πατρών θα πραγματοποιηθεί αγώνας μπάσκετ μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Πατρέων και των Συμβούλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Πατρέων (Τμήμα Νεολαίας και Άθλησης - Κοινωνικός Οργανισμός Υγείας Πρόνοιας) και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Την εκδήλωση υποστηρίζουν: η ΕΣΚΑ-Η, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν.Αχαΐας- Ηλείας και ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν.Αχαΐας - Ηλείας.

Ο Α.Σ. Απόλλων Πατρών που μάλιστα διαθέτει το γήπεδο για την εκδήλωση.Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει και αγωνιστική παρουσία (αθλητικό σόου) παικτών του Α.Σ.Απόλλων Πατρών. Ο αγώνας γίνεται για την οικονομική ενίσχυση, των απόρων – άστεγων εν όψη των εορτών του Πάσχα μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού Υγείας Πρόνοιας Δήμου Πατρέων.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ντίνας: «Έπρεπε να δώσουμε απαντήσεις»


«Προσπαθήσαμε παρά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα να ανακάμψουμε. Κατά διαστήματα πιστεύω παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Παρεξηγήθηκαν πολλά πράγματα μετά την ήττα από την Καλλιθέα, επρεπε να δώσουμε απαντήσεις και νομίζω τις δώσαμε», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα ο Θανάσης Ντίνας στο ΟΤΕ TV και πρόσθεσε: «Ο νέος προπονητής προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία» ενώ εξήγησε πως οι διπλοί αγώνες την εβδομάδα καταπονούν τους παίκτες: «Είχαμε πολύ κούραση, επιβαρύνεται ένας ποδοσφαιριστής με το Τετάρτη-Κυριακή αγώνα».

Νέα σύλληψη παίκτη για στημένα στην Ιταλία


Συνελήφθη ο Αντρέα Μασιέλο με την κατηγορία της συμμετοχής σε στήσιμο αγώνα. Ο αμυντικός της Αταλάντα δεν είναι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει κίνδυνο φυλάκισης, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για άλλους οκτώ πρώην συμπαίκτες του στην Μπάρι.

Συνολικά εννέα ματς της Μπάρι την περασμένη περίοδο είναι υπό έρευνα, συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τη Λέτσε, το οποίο η τελευταία κέρδισε με 2-0. Οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των αρχών είναι οι Ντανιέλ Πορτανόβα (αγωνίζεται πλέον στην Μπολόνια), Αλεσάντρο Παρίζι, Σιμόνε Μπεντιβόλιο, Μάρκο Ρόσι, Αμπντελκαντέρ Γκεζάλ, Μάρκο Εσπόζιτο, Αντόνιο Μπελαβίστα και Νικόλα Μπελμόντε.

Μετά το πρώτο κύμα συλλήψεων τον Ιούνιο, περισσότερα από άλλα 30 άτομα έχουν συλληφθεί, συμπεριλαμβανομένων και του πρώην αρχηγού της Αταλάντα Κριστιάνο Ντόνι, αλλά και του πρώην αρχηγού της Λάτσιο και άλλοτε παίκτη του Ηρακλή Τζουζέπε Σινιόρι.

Με οξεία λευχαιμία διαγνώστηκε ο αρχηγός τής Άστον Βίλα


αν "κεραυνός εν αιθρία" έπεσε στο αγγλικό ποδόσφαιρο η είδηση ότι ο Στίλιαν Πετρόφ πάσχει από οξείας μορφής λευχαιμία.

Ο Βούλγαρος αρχηγός των "χωριατών" αγωνίστηκε κανονικά το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Άρσεναλ, ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέβασε υψηλό πυρετό, όπως αναφέρει το zοugla.gr.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ο Πετρόφ υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες αποκάλυψαν το πρόβλημα, που ανακοινώθηκε σήμερα, Παρασκευή, από την ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Άστον Βίλα, που ζητά απ' όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή του 32χρονου ποδοσφαιριστή, στον οποίο εκφράζει την ολόθερμη συμπαράστασή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου έχει ως εξής: «Η διοίκηση της Βίλα ανακοινώνει ότι ο αρχηγός μας, Στίλιαν Πετρόφ, πάσχει από οξεία λευχαιμία. Ο Στίλιαν ανέβασε πυρετό μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ, το περασμένο Σάββατο, και τον εξέτασε ο δρ. Ίαν ΜακΓκίνες.
Η διάγνωση από τους γιατρούς γνωστοποιήθηκε την Παρασκευή. Περιμένουμε νεότερα από την κατάστασή του και θα παρέχουμε στήριξη στον παίκτη και την οικογένειά του. Για οποιαδήποτε νέα πληροφορία, θα υπάρξει ενημέρωση».