Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Τα σενάρια πρόκρισης της Ελλάδας


Με την ισοπαλία στο Ρωσία-Πολωνία, το έργο της Ελλάδας έγινε πολύ απλό, αφού εφόσον κερδίσει το παιχνίδι με τους Ρώσους την τελευταία αγωνιστική, προκρίνεται ό,τι και να συμβεί.

Συγκεκριμένα

- Με νίκη της Τσεχίας επί της Πολωνίας, η Ελλάδα προκρίνεται ως 2η: Αυτό διότι η Τσεχία θα περάσει ως 1η με 6 βαθμούς κι η Ελλάδα θα ευνοείται στην ισοβαθμία με τη Ρωσία στους 4 βαθμούς, λόγω της νίκης της.

- Με νίκη της Πολωνίας επί της Τσεχίας, η Ελλάδα προκρίνεται ως 2η: Αυτό διότι η Πολωνία θα προκριθεί ως πρωτοπόρος με 5 βαθμούς κι η Ελλάδα θα ευνοείται στην ισοβαθμία με τη Ρωσία στους 4 βαθμούς, λόγω της νίκης της.

- Με ισοπαλία της Τσεχίας με την Πολωνία, η Ελλάδα προκρίνεται: Αυτό διότι η Ρωσία, Ελλάδα και Τσεχία θα ισοβαθμούν με 4 πόντους στις πρώτες 3 θέσεις, αλλά οι Τσέχοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις 2 πρώτες λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων στην ειδική βαθμολογία των 3 ομάδων που θα σχηματιστεί. Και οι 3 έχουν από 1 νίκη και 1 ήττα στα μεταξύ τους ματς κι όλα θα κριθούν στο σκορ με το οποίο θα νικήσει η Ελλάδα τη Ρωσία. Εάν αυτό είναι με 3 γκολ και πάνω, τότε η χώρα μας προκρίνεται ως πρωτοπόρος. Εάν όχι, τότε προκρίνεται ως 2η.

Σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν επικρατήσει της Ρωσίας, τότε αποκλείεται.

Αναλυτικά η βαθμολογία του Α' ομίλου

Ρωσία 4 (5-2)
Τσεχία 3 (3-5)
Πολωνία 2 (2-2)
Ελλάδα 1 (2-3)

Τα ματς της 3ης αγωνιστικής

Ελλάδα-Ρωσία
Πολωνία-Τσεχία

Τα κριτήρια ισοβαθμίας

1ον: Τα μεταξύ τους ματς
2ον: H καλύτερη διαφορά τερμάτων
3ον: Η καλύτερη επίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου