Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Διπλό κορυφής του Πλατανιά


Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ναζλίδη στο 91ο λεπτό, ο Πλατανιάς επικράτησε 3-2 της Παναχαϊκής, στην Αγυιά, και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ, αφού λίγο νωρίτερα η Καλλιθέα έμεινε στο "μηδέν" με την Καλλονή.

Γκολ, ένταση και πολλά διαιτητικά λάθη συνέθεσαν το ντεκόρ του αγώνα της Αγυιάς. Η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Ντίνα, αλλά ο Πλατανιάς ανέτρεψε τα δεδομένα με τους Μαραγκουδάκη (στο 26') και Ναζλίδη (στο 44'). Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και μάλιστα ισοφάρισαν γρήγορα με τον Βλασσόπουλο, στη συνέχεια όμως, τα πολλά αμυντικά λάθη λίγο έλειψε να τους φέρουν σε δύσκολη θέση. Εν τέλει, με τη συμπλήρωση του 90λέπτου ο Μαρτσάκης κέρδισε πέναλτι από τον Κοιλιάρα και ο Ναζλίδης ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Ο αγώνας, πάντως, σημαδεύτηκε από τα τραγικά διαιτητικά λάθη, τη διακοπή στο 28ο λεπτό λόγω πτώσης αντικειμένων και την ένταση μετά το τέλος του πρώτου μέρους σε αγωνιστικό χώρο και φυσούνα.

Παναχαϊκή
(Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Σπίνουλας (69' Κωνσταντινίδης), Κοιλιάρας, Θεοδωρέλλης (83' Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Άντονι, Oυαταρά, Βλασσόπουλος (75' Φούφουλας), Ντίνας, Ουρτάδο, Ατματζίδης.

Πλατανιάς
(Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Μανουσάκης, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Δημήτρης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μιρτσέτα (88' Μαραγκός), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος (69' Μαρτσάκης).

Η βαθμολογία των πλέι οφ

1. Πλατανιάς 4

2. Καλλιθέα 3

3. Παναχαϊκή 1

4. Καλλονή 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου