Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Έρευνες στα... τυφλά για την επίθεση στη Σαχτούρη


Στα τυφλά συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της επίθεσης με ισχυρότατο εκρηκτικό μηχανισμό κατά του κλαμπ φίλων του Παναθηναϊκού, στην οδό Σαχτούρη της Πάτρας, που συγκλόνισε, στη 1 τη νύχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα, το κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, προξενώντας μεγάλες καταστροφές τόσο στο ίδιο το κλαμπ όσο και σε πολλά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά, αλλά και σε αρκετές οικίες και καταστήματα, που βρίσκονταν σε απόσταση... βολής.

Γεγονός είναι ότι οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση κινούνται σε δύο κατευθύνσεις: μία προς τους οπαδούς αντίπαλων ομάδων, συσχετίζοντας το γεγονός της Πάτρας με πρόσφατα επεισόδια, που είχαν λάβει χώρα σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην ίδια πόλη, αλλά και με την ισχυρή έκρηξη, στις 18 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Ολυμπιακού, στην οδό Αγίου Νικολάου του Πύργου, δίπλα στην κεντρική πλατεία της ηλειακής πρωτεύουσας. Και στην περίπτωση αυτή είχαν προκληθεί εκτεταμένες καταστροφές, ενώ είχαν τεθεί σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές.

Στο μεταξύ, προκειμένου ν' αποφευχθούν οποιουδήποτε είδους αντίποινα, η Αστυνομία έχει θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση όλα τα στέκια οπαδών των μεγάλων ομάδων και τους αντίστοιχους συνδέσμους που είναι εγκατεστημένοι στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου