Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Φιλική νίκη επί του Φωκικού


Πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Φωκικό στην Άμφισσα με τον Βασίλη Βούζα, να χρησιμοποιεί μια 11αδα, και αυτή των λεγόμενων βασικών, οι οποίοι επικράτησαν με 1-0 της γηπεδούχου ομάδας.

Η Παναχαϊκή, στο φιλικό αυτό παιχνίδι ευτύχησε να πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον Φουρτάδο στο 72' και τυπικά να πάρει τη νίκη.

O Βασίλης Βούζας παρέταξε τους: Πουρή (70΄Δρακόπουλος), Κωνσταντινίδη, Κοιλιάρα, Λαμπρόπουλο, Θεοδωρέλλη, Φατιόν, Φούφουλα, Βλασόπουλο (70΄Κωτσόκολος), Ουρτάδο (70΄Ζέλιος), Ντίνα (70΄Χούσα), Φουρτάδο.

Τα φιλικά για την Παναχαϊκή όμως, δεν σταματούν εδώ καθώς αύριο στις 3μ.μ. θα αντιμετωπίσουν στον Βόλο, την τοπική Νίκη Β. που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική.

Ο τεχνικός της "κοκκινόμαυρης" ομάδας αναμένεται αύριο να παρατάξει την 2η 11αδα, η οποία θα παίξει για 90λεπτά με τους παίκτες που ως τώρα δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενώ όπως έγινε και σήμερα θα χρησιμοποιηθούν και παίκτες από την ομάδα Νέων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μοναδική απουσία για την Παναχαϊκή είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος έχει υποστεί διάταση εξω πλαγίου συνδέσμου και μηνισκου και θα απουσιάσει για 20 περίπου ημέρες.

Πηγή: sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου