Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Aθώωση για Παναχαϊκή...


Νέες πειθαρχικές διώξεις που θα αφορούν πέντε ομάδες (τέσσερις της Β’ και μία της Γ’ Εθνικής) θα ασκήσει την Τρίτη 11/10 ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, προκαλώντας νέους τριγμούς στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Παράλληλα, καταθέτει έφεση υπέρ της Παναχαϊκής, ζητώντας την ακύρωση της καταδικαστικής απόφασης! Τι λέει ο κ. Φάκος για τα «μεγάλα ψάρια», τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, την υπόθεση του Ηρακλή και τις έρευνες στο εξωτερικό. Στον ανακριτή ο Τεροβίτσας!

«Βόμβες μεγατόνων» έριξε ο Ανδρέας Φάκος στη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Δίκη» του ΣΚΑΪ!

Παράλληλα, αποκάλυψε πως την Τρίτη θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης για την Παναχαϊκή, ζητώντας την ακύρωση της για δύο συγκεκριμένους νομικούς λόγους!

Επίσης, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση των στημένων αγώνων, μίλησε για Ηρακλή, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και πολλά άλλα.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:


Για την υπόθεση της Παναχαϊκής:

«Θα ασκήσω έφεση για την καταδικαστική απόφαση της Παναχαϊκής. Είναι πρωτάκουστο το ότι εκλήθη η ΠΑΕ από την πειθαρχική επιτροπή χωρίς να ασκήσω εγώ πειθαρχική δίωξη. Δεν δικαιούται η πειθαρχική επιτροπή να ενεργήσει από μόνης της.

Υπάρχει απόλυτη ακυρότητα της απόφασης. Επίσης έγινε χρήση απαγορευμένου αποδεικτικού μέσου (σ.σ. υποκλαπείσα συνομιλία). Εδώ έχουμε πολλαπλή ακυρότητα. Δεν μπαίνω στην ουσία του σκεπτικού της απόφασης. Η απόφαση είναι άκυρη για τους νομικούς λόγους που σας ανέφερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου