Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ο 13ος άθλος του Ηρακλή...

Μεγάλη νίκη σημειωσε ο Ηρακλής στην Τρίπολη με τους παίκτες του να ΄παραβιάζουν 4 φορές την εστία του Αστέρα. Ο Γηραίος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 4' και στο 11'. Το γκολ δεν άργησε καθώς στο 20' ο Γιάκομπ έκανε το 0-1. Στο 39' ο Λαμπρόπουλος (που είχε αντικαταστήσει τον Κουκουλάκη λόγω τραυματισμού) καταλόγισε πέναλτυ μετά απο ανατροπή του Κονέ. Ο τελευταίος πέταξε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία στα σκουπίδια.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους Ηρακληδείς να πιέζουν χωρίς όμως να διπλασιάζουν τα τέρματα τους.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως ο Κονέ με ένα ασύλληπτο σουτ έκανε αυτό που δεν είχε πετύχει στο 39'. Στο 59' το νέο πέναλτυ που δόθηκε ανέλαβε να εκτελέσει ο Μιλάνο ο οποιός έκανε το 0-3. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο ίδιος παίκτης στο 73' με τους οπαδούς του Ηρακλή να φτάνουν στα ουράνια.
Με αυτή τη μεγάλη εμφάνιση οι Θεσσαλονικείς έπιασαν τον Πανιώνιο στους 28 βαθμούς στη 10η θέση.



Συνθέσεις
Αστέρας Τρίπολης:
Νίκος Αναστασόπουλος, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Μπρούνο Ουριμπάρι, Λεωνίδας Αργυρόπουλος (65' Βαγγέλης Καούνος), Λιονέλ Ρίος (60' Σαλόζε Ουντόζι), Νίκος Λαζαρίδης, Αντριαν Μπαστία, Σεμπαστιάν Καρέρα, Λούκας Βίλτσες, Εντερ, Ντάνιελ Τσέζαρεκ (75' Στάθης Ρόκας)
Ηρακλής:
Ντάνιελ Φερνάντες, Τσάβι Μάρτος, Τάσος Κατσαμπής (82' Αχιλλέας Σαρακατσάνος), Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Ματίας Λέκι, Σεμπαστιάν Γκαρσία (77' Λούκας Ριμόλντι), Παναγιώτης Κονέ, Μάουρο Μιλάνο (87' Δημήτρης Γιάντσης), Κάρλος Καρλίνιος, Βίκτορ Γιάκομπ, Μπογκντάν Μάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου