Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

''Τρομοκρατικό'' χτύπημα...


Την τέταρτη σερί νίκη της πήρε η Α.Ε.Κ με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Ένα δύσκολο απόγευμα για την ένωση που τελείωσε όμως θετικά.
Ο Εργοτέλης ξεκίνησε φουριόζος το ματς και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Τσεσνάουσκις και Μπούντιμιρ με το καλημέρα. Η Ένωση αφυπνίστηκε και στο 12' ο Τζεμπούρ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Α.Ε.Κ προσπάθησε να καθαρίσει το ματς και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες. Η πρώτη στο 20' με φάουλ του Σκόκο και η δεύτερη 3' λεπτά αργότερα όταν το πλασέ του Τζεμπούρ πέρασε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος εμφάνισε σημάδια χαλάρωσης πράγμα το οποιό εκμεταλεύτηκαν οι Κρητικοί και έφτασαν με αξιώσεις στην εστία του Σάχα χωρίς ωστόσο να έχουν την μεγάλη ευκαιρία χάρη στις καθοριστικές επεμβάσεις των αμυντικών της Ένωσης.
Οι Κρητικοί συνέχισαν την πίεση χωρίς όμως να έχουν αποτέσμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι παίκτες του Εργοτέλη ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Λεάλ, ο διαιτήτης όμως διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:
Σεμπάστιαν Σάχα, Νίκος Καράμπελας (62' Παναγιώτης Λαγός), Ζεράλντο Αλβες, Κάρλος Αραούχο, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Περέιρα Λεονάρντο (64' Γκουστάβο Μαντούκα), Παντέλης Καφές, Γρηγόρης Μάκος, Ισμαέλ Μπλάνκο, Ραφίκ Τζιμπούρ, Ιγκνάσιο Σκόκο (85' Γιουσούφ Χέρσι)
Εργοτέλης:
Σήφης Δασκαλάκης, Μάριο Χίμπλινγκερ (62' Λευτέρης Γιαλούσης), Παναγιώτης Κορδονούρης, Δημήτριος Γελαδάρης , Γκεόργκι Σασιασβίλι, Μπέτο, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Μιχάλης Φραγκουλάκης, Σωτήρης Μπαλάφας, Μάρις Βερπακόφσκις (66' Σέρχιο Λεάλ), Μάριο Μπουντιμίρ (79' Γιάννης Κοιλιάρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου