Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Να' τοι οι πρωταθλητές....

Μέρες 85' ζει ο Π.Α.Ο.Κ ο οποίος είναι πιο κοντά απο ποτέ στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος μετά απο 25 χρόνια.
Ο δικέφαλος του Βορρά έχοντας σε καταπληκτική μέρα τους Βιερίνια (κορυφαίος του αγώνα) και Ίβιτς κατάφερε να προηγείται μόλις στο 12' με 0-2. Αρχικά ο Βιερίνια με κεφαλιά και στη συνέχεια ο Ιβιτς με τον ίδιο τρόπο.
Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου οι Θεσσαλονικείς διαχειρίστηκαν άψογα την εξέλιξη του αγώνα και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα χωρίς δυσκολία.
Ο Π.Α.Ο.Κ συνέχισε με τον ίδιο θεαματικό τρόπο και στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργώντας απειλητικές καταστάσεις στα καρέ της Ξάνθης. Στο 66' ο Βιερίνια έκανε το 0-3 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του δικεφάλου. Ο Π.Α.Ο.Κ συνέχισε να φτάνει με άνεση στην περιοχή του Γκσπουρνινγκ όμως ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έδειξε ουκ ολίγες φορές τη μεγάλη του αξία.
Oι παίκτες του Σάντος πέρασαν και απο τα πηγάδια συνεχίζοντας έτσι την ξέφρενη πορεία τους για τον τίτλο, είναι πλέον μόνοι πρώτοι στην κορυφή.



Συνθέσεις
Ξάνθη:
Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, Κιμ Τζάγκι, Γιάννης Παπαδημητρίου (46' Φλορίν Στίνγκα), Σπύρος Βάλλας, Θανάσης Κωστούλας, Κώστας Φλίσκας, Ντιέγκο Κιντάνα (69' Λουτσιάνο Ντε Σόουζα), Ζντένο Στρμπα, Μάουρο Πόι, Μπούγκα Μουγκουρέλ (46' Νέιθαν Ελιγκτον ), Μαρσελίνιο Λέιτε
Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Στέλιος Μαλεζάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς (86' Γιώργος Φωτάκης), Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Πάμπλο Γκαρσία (89' Αρνάλδο Εντίνιο), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Αντελίνο Βιεϊρίνια (79' Μοράις Κριστιάνο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου