Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Γαλήνη - Αμπελόκηποι 2-1


Η Γαλήνη, αν και ομάδα Γ’ Κατηγορίας, έκανε την έκπληξη στο Κύπελλο ερασιτεχνών αποκλείοντας τους Αμπελόκηπους με σκορ 2-1 στο γήπεδο Ζαρουχλεϊκων. Η ομάδα του Νίκου Αθανασακόπουλου προηγήθηκε μόλις στο 3΄ με σουτ μέσα από την περιοχή του Αντώνη Καρπάνου, ενώ στο 23΄ ο έμπειρος Αλέκος Ρόδης αιφνιδίασε και πάλι τους φιλοξενούμενους γράφοντας το 2-0 με κοντινή κεφαλιά.

Οι Αμπελόκηποι, που αγωνίστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα, είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη συνέχεια και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 42΄ με κοντινό σουτ του Καρατζά, μετά από ασθενή απόκρουση του Τσακιράκη σε σουτ του Μιχελή. Η πίεση που άσκησε η ομάδα των Συχαινών δεν απέφερε καρπούς, καθώς ο γκολκίπερ της Γαλήνης Τσακιράκης πραγματοποίησε τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις.

Η Γαλήνη έμεινε με δέκα παίκτες στο 78΄ όταν αποβλήθηκε ο νεαρός Καρκούλιας.
Διαιτήτευσε ο Μπενέτσης (Χαριτάτος – Καραβασίλης).


ΓΑΛΗΝΗ:
Τσακιράκης, Μητρόπουλος, Ποριτσάνος, Νίκας, Αρβανίτης, Στρουμπούλης (55΄ Χριστόπουλος), Καρπάνος, Καρκούλιας, Μπεκιάρι, Παπασπυρόπουλος, Αλ. Ρόδης (90΄ Μήλας).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:
Φωτόπουλος, Βώρρος, Μπάτραλης, Καρέλας, Πήττας, Κουνάδης (46΄ Καββαδάς), Λάζος, Οικονόμου (31΄ Παγαρέμος), Τρυπαναγνωστόπουλος, Καρατζάς (74΄ Τιμπιλής), Τρ. Μιχελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου