Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Tα νέα των ομάδων της Αχαΐας


Οι ομάδες της Δ’ Εθνικής της περιοχής μας προετοιμάζονται εντατικά εν όψει του φετινού πρωταθλήματος, που αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου. Έχουν κλειστεί πολλά φιλικά τα όποια θα αποτελέσουν και την τελική πρόβα των τεχνικών. Όπως τα παρουσιάζει η «εφημερίδα» Γνώμη:

Ατρόμητος Λάππα – Μεσολόγγι

Χωρίς τους Χ. Βέρρα και Κυριτόπουλο, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου Λάππα. Το επόμενο φιλικό του Ατρομήτου θα διεξαχθεί στο γήπεδό του, με αντίπαλο την ΑΕ Μεσολογγίου την Κυριακή 9/10 στις 4 μ.μ.

Το Σάββατο η Θύελλα με Παναυπλιακό

Τρία προβλήματα απασχολούν τον Θ. Πατρώνη στη Θύελλα εξαιτίας των τραυματισμών των Βλασσόπουλου, Ρατσιάτου και του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου.Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά. Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια είναι το Σάββατο 8/10στις 4 μ.μ. στο «Φ. Αραβαντινός» με αντίπαλο τον Παναυπλιακό του Μίκι Τσίρκοβιτς και το Σάββατο 15/10 πάλι στην έδρα της με αντίπαλο τον Τριταιϊκό.

Διαγόρας – Παναιγιάλειος

Ο Διαγόρας θα παίξει το Σάββατο 4μ.μ.στο γήπεδό του με τον Παναιγιάλειο. Ο αγώνας ήταν να γίνει στο Αίγιο αλλά λόγω της αγωνιστικής των τοπικών πρωταθλημάτων αποφασίστηκε να γίνει στα Βραχνέικα. Ο Μάριος Καπετανάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα έχει στη διάθεσή του 24 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.

Αχαϊκή – Καλαμάτα

Την προσεχή Τετάρτη 12/10 στις 4 μ.μ.σε ένα γερό τεστ η Αχαϊκή θα υποδεχθεί την ισχυρή Καλαμάτα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Το παιχνίδι αυτό θα είναι για τα «καναρίνια» και για τον προπονητή Γιάννη Ζερδεβά η πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Αναμένεται ο τεχνικός της Αχαϊκής να δοκιμάσει την ενδεκάδα που σκέφτεται για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου