Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αφεντικό στην Αιγιάλεια!


Με νίκες συνέχισε η ομάδα της Θύελλας Αιγίου στο πρωτάθλημα της Α1 στο παιδικό και στο προπαιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α σε αγώνες με τοπικό ενδιαφέρον καθώς αγωνίστηκε με την ομάδα της Ζήριας στο ανδρικό πρωτάθλημα, με τον Παναιγιάλειο στο παιδικό και του Λύκους Διακοπτού στο προπαιδικό.

Ζήρια-Θύελλα Αιγίου 0-1

Δύσκολα «πέρασε» η Θύελλα από το γήπεδο της Ζήριας καταφέρνοντας να λυγίσει την αντίσταση της τοπικής ομάδας με 0-1 στην «ρεβάνς» του πρώτου γύρου όπου η Θύελλα είχε κερδίσει με 6-0.
Ο Αρβανίτης ήταν αυτός που με πέναλτυ στο 81’ έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, και ενώ ο Λέσης είχε αποκρούσει το πέναλτυ που είχε κερδίσει η Ζήρια στο 11’. Έτσι, η Θύελλα συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό «πλασάρισμα» στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όντας στην 4η θέση τώρα.

(παιδικό πρωτάθλημα) Παναιγιάλειος-Θύελλα Αιγίου1-9

Εύκολα νίκησαν οι παίδες της Θύελλας Αιγίου των αντίστοιχων του Παναιγιαλείου επικρατώντας με το ευρύ 1-9 στο γήπεδο της Αβύθου. Οι «πιτσιρικάδες» της Θύελλας ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες και να σκοράρουν 9 φορές. Σκόραραν οι Χριστόπουλος (3), Αρβανίτης (2), Βαζούκης (1), Καρέλης (2), Μαυρομάτης (1).

(προπαιδικό πρωτάθλημα) Λύκοι Διακοπτού-Θύελλα Αιγίου 2-4

Καλή εμφάνιση και νίκη συνδύασαν οι προπαίδες της Θύελλας στο παιχνίδι με τους Λύκους Διακοπτού επικρατώντας με 2-4 στα Νικολέϊκα. Η συγκομιδή της ομάδας εώς τώρα είναι 2 νίκες και μία ισοπαλία και με 2 νίκες στα επόμενα 2 παιχνιδια του ομίλου θα πάρει την 1η θέση στον όμιλο της, όπως έγινε και πέρυσι. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Σκιαδάς (3) και ο Σταυρόπουλος Αλ. (1).

πηγή: thyellaegiou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου