Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Α΄ ΕΠΣΑ: Οι καλύτεροι της Kατηγορίας






Με την ολοκλήρωση του α’ γύρου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαϊας, το www.patragoal.gr σας ζήτησε να ψηφίσετε τους καλύτερους παίκτες και έπειτα από την καταμέτρηση που έγινε μας ανακοίνωσε τα εξής αποτελέσματα.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Ηλίας Γεωργακόπουλος (ΑΟ Πάτραι)

Mπορεί να αποχώρησε στην αρχή της περιόδου από την ομάδα του Πάτραι ο Ηλίας Γεωργακόπουλος για προσωπικούς λόγους, αλλά επέστρεψε δριμύτερος για να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται. Αποτελεί εγγύηση για την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΗΦΩΝ
1) Ηλίας Γεωργακόπουλος (Πάτραι)
2) Βαγγέλης Καραγεωργόπουλος (Νίκη Προαστείου)
3) Κώστας Μπαρδάκης (Αχαιός)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Δημήτρης Παπαστεργίου (Απόλλων Εγλυκάδας)

Ήρθε από τον Πείρο Ισώματος και την Α1 Κατηγορία για να αγωνιστεί με τα χρώματα του Απόλλων Εγλυκάδας και δεν διέψευσε τους ανθρώπους της ομάδας του αφού πραγματοποιεί εντυπωσιακό πρωτάθλημα. Αν δεν είχε το πρόβλημα στα πόδια του θα έπαιζε σε πολύ υψηλό επίπεδο.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΗΦΩΝ
1)Δημήτρης Παπαστεργίου (Απόλλων Εγλυκάδας)
2)Χρήστος Μικές (Νίκη Προαστείου)
3)Γιώργος Παπουτσής (Αχαιός)


ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ
Κωνσταντίνος Πλέγας (Απόλλων Εγλυκάδας)

Ένας από τους παίκτες που έχουν διαπρέψει στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΑ είναι ο 14χρονος, Κώστας Πλέγας για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Σούπερ Λιγκ. Ο νεαρός είναι μαθητής και αγωνίζεται για πρώτη χρονιά με την φανέλα του Απόλλωνα, ενώ είναι μέλος και της Μικτής Παίδων.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΗΦΩΝ
1) Κώστας Πλέγας (Απόλλων Εγλυκάδας)
2) Κώστας Σπαθής (Αχαιός)
3) Νίκος Τρίγκας (Δαβουρλής Κ. ’92)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΣΟΣ
Δημήτρης Κασπίρης (Αχαιός Σαραβαλίου)

Μεγάλη συμβολή στην εξαιρετική πορεία του Αχαιού Σαραβαλίου στο πρωτάθλημα έχει ο Δημήτρης Κασπίρης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αποτελεί βαρόμετρο για την μεσαία γραμμή της ομάδας του και αποδεικνύεται «λίρα εκατό». Είχε προτάσεις από ομάδες Δ΄ Εθνικής αλλά αυτό που τον απασχολεί την συγκεκριμένη στιγμή είναι η δουλειά του.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΗΦΩΝ
1) Δημήτρης Κασπίρης (Αχαιός)
2) Παύλος Γεράνιος (Δαβουρλής)
3) Ηλίας Δερβίσης (Νίκη Προαστείου) - Δημήτρης Χριστόπουλος (Αναγέννηση Πατρών)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ιωάννης Κόκκας (Ατρόμητος Πατρών)

Ο νεαρός επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα του Ατρόμητου Πατρών και οι άνθρωποι του συλλόγου το αναγνωρίζουν. Σε 15 αγωνιστικές έχει σημειώσει 14 τέρματα. Έφτασε τα 3 χατ-τρικ στο πρωτάθλημα και έπεται συνέχεια. Ήδη υπάρχουν κάποιες βολιδοσκοπήσεις στη διοίκηση της ομάδας του.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΗΦΩΝ
1) Γιάννης Κόκκας (Ατρόμητος)
2) Παύλος Ανωγιάτης (Ακράτα)
3) Νίκος Μπερτσιάς (Πάτραι)


ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Άρης Πλέγας (Απόλλων Εγλυκάδας)

Ήρθε το καλοκαίρι που μας πέρασε από τον Παμπατραϊκό. Καλός παίκτης στα νιάτα του, κάνει σπουδαία δουλειά και ως προπονητής. Παρά το κακό ξεκίνημα του Απόλλωνα, τα αποτελέσματα της δουλείας του μιλούν από μόνα τους. Μια ομάδα που την είχαν «καταδικάσει» σε υποβιβασμό. Έχει μεγάλο μερίδιο και για την φυσική κατάσταση της ομάδας του.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΗΦΩΝ
1) Άρης Πλέγας (Απόλλων Εγλυκάδας)
2) Σάκης Πεφάνης (Αχαιός)
3) Φίλιππος Σχοινάς (Πάτραι - Αναγέννηση Πατρών)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ

Ο Αχαιός Σαραβαλίου είναι μέσα στις ομάδα που πρωταγωνιστούν την φετινή σεζόν και με τον Σάκη Πεφάνη, το μείγμα έμπειρων παικτών με νεαρούς παίκτες, σταθερή διοίκηση και κόσμο είναι μέσα στα φαβορί για την άνοδο.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΗΦΩΝ
1) Αχαιός Σαραβαλίου
2) Εθνικός Σαγεϊκων
3) Απόλλων Εγλυκάδας

Πηγή: www.patragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου