Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Aκάθεκτο το sporfmpatras, νέα δύναμη το patragoal.gr





Kάναμε μια καταγραφή στατιστικών από το alexa.com για τις αθλητικές ιστοσελίδες της Πάτρας. Διαφέρει το περιεχόμενό τους και δεν είναι ανταγωνιστικές στην πλειοψηφία τους.

Το www.sporfmpatras.gr επί χρόνια παραμένει στην κορυφή της ενημέρωσης παρά τα όποια προβλήματα. Ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στην Παναχαϊκή, Απόλλων Πάτρας και έχει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. Έχει χάσει την αίγλη που είχε κάποτε στο ερασιτεχνικό.

Η νέα διαδικτυακή πύλη της Αχαΐας είναι το www.patragoal.gr. Ότι ψάχνετε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για τις ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Δ΄ Εθνική θα το βρείτε εκεί. Μπορεί να έχει ξεκινήσει λιγότερο από 2 μήνες την λειτουργία του, αλλά έχει κατακτήσει τις καρδιές του Αχαϊκού πληθυσμού. Φωτογραφικό υλικό, βίντεο και live αποτελέσματα από Δ΄ Εθνική, Α΄ και Α1 κατηγορία…

Πολύ ωραία σελίδα το pgeole.gr. Ασχολείται με όλα τα τμήματα της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης. Βιντεάκια, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ωραία ιδέα στους ιδιοκτήτες που μεταφράστηκε σε ιστοσελίδα.

Στη 4η θέση βρίσκεται το sportvoice.gr. Συνδρομητικό site έχει να κάνει κυρίως με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πρόσφατα ανανεωμένο βλέπει στην πρώτη θέση το patragoal που κάνει την διαφορά.

Η 5η θέση ανήκει σε εμάς. Mετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού το blog μας ασχολείται κυρίως με διάφορα περίεργα από όλο τον κόσμο και με τα νέα της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά η κατάταξη:

www.sportfmpatras.gr 1,470
www.patragoal.gr 4,219
www.pgeole.gr 7,157
www.sportvoice.gr 8,047
www.sportnews90.blogspot.com 15,928
www.markasport.gr 21,876
www.topikopatras.gr No regional data
www.opionpareihbala.gr No regional data

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου