Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

AXIΛΛΕΑΣ/ΕΘΝΙΚΟΣ: Κανονικά το Σάββατο...


Στον ΣπορφμΠάτρας 96.3 μίλησε ο παράγοντας Αχιλλέα Καμαρών, Νίκος Παπαδόπουλος, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που έφερναν την ομάδα του Αχιλλέα, να μην συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

- Το Σάββατο ο Αχιλλέας Καμαρών θα αγωνιστεί απέναντι στον Εθνική Σαγεϊκων;

Αποφασίστηκε η ομάδα να κατέβει κανονικά… Ήταν αυτό που θέλαμε καθώς δεν γίνεται να μηδενίζεις ξαφνικά μια προσπάθεια χρόνων… Υπήρξαν κάποια προβλήματα με την απόφαση του προέδρου να ανασταλεί η λειτουργία της ομάδας.

Αυτό ενεργοποίησε τους ποδοσφαιριστές και κάποια μέλη του Δ.Σ. έγιναν ορισμένες διαβουλεύσεις το διήμερο με βασική ερώτηση στους ποδοσφαιριστές, κατά πόσο θέλουν ή όχι να συνεχίσουν.

Έτσι μετά την συμφωνία των παικτών να παίξουν, η Επιτροπή συμφώνησε σε αυτό το πλαίσιο, εκτός βεβαίως από έναν παίκτη που έκανε και το πρόβλημα, βεβαίως για άλλους λόγους καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του ως διαιτητής.

Τα παιδιά είχαν την όρεξη να συνεχίσουμε και να παλέψουμε και έτσι ομόφωνα αποφασίστηκε και θα συνεχίσει να προπονείται και να παίξει κανονικά το Σάββατο.

- Βρέθηκε κάποια φόρμουλα στο οικονομικό κομμάτι;

Είναι ένα σημαντικό πρόβλημα την δεδομένη στιγμή, υπήρξαν κάποιες προτάσεις για μείωση των εξόδων αλλά και από τους παράγοντες από το στέρημα τους θα βοηθήσουν να τρέξει η ομάδα τα λειτουργικά της έξοδα.

- Θα λυθούν τα συμβόλαια- συμφωνίες ορισμένων;

Το θέμα είναι να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό κομμάτι λόγω της κακής αρχής. Ζήτημα είναι τον Γενάρη, εφόσον είμαστε στο κόλπο της παραμονής να ενισχυθούμε και όχι να αφήσουμε παίκτες, ειδικά χωρίς αντάλλαγμα. Τώρα, μια – δυο κινήσεις αν χρειαστεί τιμής ένεκεν ίσως φύγουν…

Η επιτροπή συμφώνησε μόνο να είμαστε ανταγωνιστικοί όχι απλά να κατέβουμε και γι’ αυτό και συμφωνήσαμε με τον Δήμο να κάνουμε προπονήσεις. Κοιτάμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια. Όλοι από την Επιτροπή θα βοηθήσουν ώστε να υπάρξει ένα αποτέλεσμα, καφενείο δεν θα γίνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου