Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Διακοπή και ξύλο στο Ίσωμα!


του Νίκου Παπαστεφανάτου

Δεν ολοκληρώθηκε σήμερα η 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, καθώς υπήρξε διακοπή του αγώνα Πείρος Ισώματος – Λιμνοχώρι στο 72’ με το σκορ να είναι ισόπαλο 2-2, λόγω επεισοδίων.

Ανεγκέφαλος οπαδός έβριζε χυδαία τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, Χρήστο Δελδήμο κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους και ενώ του έγινε παρατήρηση να σταματήσει, εκείνος συνέχισε και στην επανάληψη. Το σκορ έγινε 2-2 με τον Δελδήμο να σκοράρει και να ξεσπά στην κερκίδα απαντώντας και εκείνος με ύβρεις. Οι γηπεδούχοι τα έβαλαν με τον ρέφερι Γιαννόπουλο και τον πήγαν καροτσάκι μέχρι τα αποδυτήρια, ζητώντας κόκκινη κάρτα...! Μέσα στον γενικό χαμό, εισέβαλαν μέσα στα αποδυτήρια φίλαθλοι, χτύπησαν τον ρέφερι και το φύλλο αγώνος καταστράφηκε.

Τελικά, η Αστυνομία πήρε τον διαιτητή και τον μετέφερε στο Αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίτσας,προκειμένου να κλείσει το φύλλο αγώνος. Ο Χ. Δελδήμος ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του και τονίζει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη διοίκηση και τους παίκτες του Πείρου, αλλά δεν άντεξε την χυδαιολογία του φιλάθλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου