Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Μόνη στο … ρετιρέ η Θύελλα Αιγείρας


Χωρίς συγκάτοικο οδηγεί πλέον την κούρσα στον Γ’ Ομιλο της Β’ Κατηγορίας η Θύελλα Αιγείρας, η οποία διατήρησε το απόλυτο (5 στα 5), επικρατώντας 3-0 των Αμπελοκήπων στο «Α. Κάνιστρας».

Η ομάδα των Συχαινών, που δεν έχει γευθεί ακόμα την χαρά της νίκης, ικανοποίησε μόνο στο α’ μέρος. Στο 16΄ η κεφαλιά του Καρέλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 41΄ ο γκολκίπερ της Θύελλας, Τσαπικούνης, έδιωξε δύσκολα με γροθιές το δυνατό σουτ του Οικονόμου. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 27΄ με κεφαλιά του Καρέλα, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον σκόρερ. Καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο α’ ημίχρονο η κεφαλιά «ψαράκι» του Παναγιωτόπουλου που πέρασε δίπλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αιγείρας κυριάρχησε, φθάνοντας δίκαια στη νίκη. Στο 52΄ ο Παπαχριστόπουλος νίκησε τον Φωτόπουλο στην εναέρια μονομαχία και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα (0-1) στην Θύελλα, ενώ το 0-2 σημείωσε ο νεαρός Σωτηρόπουλος στο 73΄ με διαγώνιο σουτ. Ο Καρέλας είχε κεφαλιά άουτ στο 78΄ για τους Αμπελόκηπους, ο Φωτόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Παπά στο 81΄, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 92΄ ο Σερβές με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ.

Συνθέσεις

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Φωτόπουλος, Βώρρος, Κουργιαλής, Καρέλας, Φερτάκης (71΄ Σέρρος), Λάζος, Οικονόμου (46΄ Κουνάδης), Μιχελής, Ζαφειρόπουλος (55΄ Μπαλασκέρης), Α. Λαγκαδινός, Τρυπαναγνωστόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Τσαπικούνης, Ψαρράκος, Μανοδήμος, Πολύζος, Κατσουρής, Σωτηρόπουλος, Α. Νακελάρης (88΄ Β. Νακελάρης), Παναγιωτόπουλος (62΄ Παπά), Παπαχριστόπουλος (82΄ Σερβές), Καλέλλης, Λάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου