Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Λυμπέρης: "Δυνατό πρωτάθλημα"


Για την ΑΕ Περιβόλας και το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας μίλησε στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" ο επιθετικός της ομάδας, Γιάννης Λυμπέρης. Αναλυτικά δήλωσε:

* "Είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι περίμενα, αφού όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Οι περισσότερες έχουν ανέβει επίπεδο, γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε μεγαλύτερες Κατηγορίες, επέλεξαν την Α1. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια βλέπεις αρκετό κόσμο. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι ότι θα χαθούν βαθμοί. Δεν υπάρχει ομάδα που να ξεχωρίζει και δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά για κανένα παιχνίδι".

* "Η ομάδα έχει ποιότητα. Αυτό είναι αλήθεια ανεξάρτητα από το τι μπορεί να λέει ο καθένας. Το ξεκίνημα ήταν άσχημο, γιατί εκεί που δεν παίζαμε καθόλου, δώσαμε έξι ματς σε ένα μήνα. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, ο Χρονάς είναι έξω τόσο καιρό, ο Παπουτσής έπαιζε τραυματίας και τώρα έσπασε το χέρι του, εγώ έπαιξα με θλάση προχθές. Εγώ πιστεύω στην ομάδα και ο στόχος μας παραμένει ίδιος ό,τι και να γίνει".

* "Εχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα, αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να είχε γίνει αυτό εδώ και καιρό. Δεν λέω να μην υπάρχουν καθόλου χρήματα, αλλά όχι εκείνα τα ποσά που υπήρχαν πριν από την κρίση. Πρέπει όμως να πηγαίνεις για προπόνηση, που σημαίνει ότι πρέπει να καλύπτονται τα έξοδά σου και υπάρχει το ρίσκο να τραυματιστείς και να μην μπορείς να πας στη δουλειά σου. Αυτά για μένα πρέπει να καλύπτονται. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου