Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πείστηκε από τους παίκτες ο Φυντάνης


Oριστικά στην τεχνική ηγεσίατης Παναχαϊκής θα παραμείνει ο Ηλίας Φυντάνης όπως γράφει το onsports.gr, ο οποίος ηγήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (28/11) της προπόνησης των Πατρινών.

Η στήριξη των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής στο πρόσωπο του ΗλίαΦυντάνη μετά τα τελευταία γεγονότα ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για να πειστείο Πειραιώτης τεχνικός να παραμείνει στον πάγκο των Πατρινών.

Ο Φυντάνης, ο οποίοε έχει τη στήριξη και τηςδιοίκησης, αναφερόμενος στο περιβάλλον του για αυτή την κατάσταση έλεγε: «Θαείμαι πλέον ήρεμος και δεν πρόκειται να απαντήσω πάλι σε οτιδήποτε μου πουν,όμως, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί λένε ότι λένε από την στιγμήπου κερδίζει η ομάδα. Όλοι θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Στο αγωνιστικό σκέλος η προπόνηση τηςΔευτέρας (28/11) έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς και την Τρίτη (29/11) η ομάδα τηςΠάτρας θα έχει ρεπό. Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (04/12) μετη Λάρισα, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Λαμπρόπουλου που έχειυποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο. Ο Φουρτάδο που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγόλογικά θα είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου