Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ξεκινούν οι Ακαδημίες της Παναχαϊκής


Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2011, ξεκινούν την λειτουργία τους οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής. Υπεύθυνος της δομής-οργάνωσης αλλά και της λειτουργίας των Ακαδημιών του Ιστορικού Συλλόγου της Πάτρας, θα είναι ο κ. Ανδρέας Μιχαλόπουλος, ο οποίος φόρεσε και τίμησε την «κοκκινόμαυρη» φανέλα κατά το παρελθόν.

Έδρα των Ακαδημιών της Παναχαϊκής, θα είναι τα γήπεδα ποδοσφαίρου τα οποία ευρίσκονται στην οδό Κανελλοπούλου (δίπλα στην διασταύρωση με την σιδηροδρομική γραμμή), τα οποία διαθέτουν σύγχρονο πλαστικό χλοοτάπητα. Δύο από τους βασικούς στόχους των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής, είναι αφενός, η εκμάθηση σωστού ποδοσφαίρου και αφετέρου η συμμετοχή των ομάδων όλων των ηλικιών που θα δημιουργηθούν, σε μεγάλα τουρνουά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Παιδιά ηλικίας 6-17 ετών, θα έχουν την δυνατότητα να διδαχθούν το σωστό και σύγχρονο ποδόσφαιρο, μέσα από τις προπονήσεις, ως επίσης θα έχουν την δυνατότητα να αποκομίσουν μεγάλες εμπειρίες από τα τουρνουά που θα συμμετέχουν, ακόμα και με αντιπάλους μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Τέσσερις θα είναι συνολικά οι κατηγορίες οι οποίες θα στελεχώσουν τις ομάδες των Ακαδημιών ανάλογα με τις ηλικίες των νεαρών ποδοσφαιριστών, ήτοι: 1η: 6-8, 2η: 9-11, 3η: 12-14, 4η: 15-17 (η τελευταία κατηγορία θα συμμετέχει από το επόμενο πρωτάθλημα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ακαδημιών Α' ή Β΄ Εθνικής, ανάλογα που θα αγωνίζεται η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι η δημιουργία και λειτουργία των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, πραγματοποιείται σε συνεργασία της «Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής», με την «ΠΑΕ Παναχαϊκή».

* Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, ή στα τηλέφωνα: 2610.434.642-3 & 6946.215.274 (κ. Ανδρέα Μιχαλόπουλο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου