Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

KEΡΑΥΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ: Ανακοίνωση για το θέμα των διπλωματούχων προπονητών


«Αξιότιμοι κύριοι,

Δυστυχώς κάποιοι εν μέσω οικονομικής κρίσης που περνάει η Πατρίδα μας αλλά και η Ευρώπη γενικότερα προτάσσουν το προσωπικό συμφέρον τους ,προτάσσουν την αποκλειστική ευημερία της συντεχνίας που ανήκουν!!!

Κάποιοι έχουν ξεχάσει πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να ΖΕΙ από το οικονομικό υστέρημα ανθρώπων μιας μέσης έως αδύνατης οικονομικής κατάστασης. Συνεχίζει να ζει και να δίνει διέξοδο στη νεολαία μας αποκλειστικά από φιλότιμους νοικοκυραίους, αφού το κράτος υπό τη μορφή επιχορήγησης απουσιάζει.

Από ανθρώπους που στερούν την οικογένεια τους από κάποια επιπλέον χρήματα για να συνεχίσουν να προσφέρουν χρήματα στο όνομα του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Και αντί να τους ευχαριστήσουμε και να τους διευκολύνουμε να συνεχίσουν αυτή τους την ενασχόληση (αν και η σωστή λέξη είναι τρέλα) τους δημιουργούμε συνεχώς εμπόδια για να τους απομακρύνουμε με αποτέλεσμα το μαρασμό του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού που είναι η «μήτρα» του Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Κάποιοι επιμένουν σε κάποιες αυθαίρετες πράξεις (επικαλυμμένες με το γράμμα του Νόμου) με μοναδικό σκοπό το προσωπικό όφελος, στραγγαλίζοντας οικονομικά τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων, οδηγώντας χιλιάδες νέους αθλητές στις καφετέριες αντί στα γήπεδα.

Την ώρα που οι διοικήσεις έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου τα έξοδα συντήρησης ενός Πρωταθλήματος (ρουχισμό, διαιτητές, ενοίκια γηπέδων, οικονομική βοήθεια σε αθλητές κ.α.) κάποιοι αποφάσισαν να προασπίσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα επιβάλλοντας στις ομάδες Προπονητές με συγκεκριμένο δίπλωμα που θα αμείβονται παραπάνω από τις δυνατότητες που έχουν οι ομάδες και παράλληλα επιβάλλουν σε παλιούς αθλητές που θέλουν να προσφέρουν μεταλαμπαδεύοντας τις ιδέες του ερασιτεχνικού αθλητισμού στους νεότερους να στερήσουν από τη οικογένεια τους έσοδα για να μπορέσουν να γίνουν ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ!!!

ΠΟΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ?
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ?
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ?
ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ?
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!

Τελειώνοντας αυτή την επιστολή θα ήθελα να αφιερώσω μία φράση του αιρετού Λάζαρου Μάρκου στον Κύριο αυτό που κόπτετε για τους Νόμους ενώ ό ίδιος σε κάθε ευκαιρία παρανομεί αφού χωρίς να έχει το δικαίωμα πήρε το Φύλλο αγώνα για να εξετάσει ποιος αναφέρεται ως προπονητής της ομάδας μας. «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια…. πρέπει και να φαίνεται».

Εμείς παρόλο τις πιέσεις που δεχόμαστε και τις όποιες κυρώσεις πιθανόν να έχουμε θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την επιλογή μας.

Νικολόπουλος Ιωάννης

πρόεδρος Α.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ

* Ο Κεραυνός Μιτόπολης δημιούργησε και τη νέα του ιστοσελίδα: keraynosmit.nation2.com/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου