Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Αγγαρεία στα Γιάννενα...

Μετά απο ένα φλύαρο παιχνίδι στα Γιάννενα, ο Παναθηναϊκός (έχοντας το 3-1 του πρώτου αγώνα) κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό της 24ης Απριλίου στο Ο.Α.Κ.Α όπου τον περίμενε ο Άρης.
Oι πράσινοι δεν απείλησαν τον ΠΑΣ ο οποίος είχε 2-3 καλές ευκαιρίες να βάλει γκολ με τον Κοντογουλίδη. Στο 31' με γυριστή κεφαλιά μετά απο εκτέλεση φαουλ του Μενδρινού η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα, και στο 32' ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά απο κοντά χωρίς όμως να βρίσκει στόχο.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίετερο. Το μόνο ενδιαφέρον ήταν οι δυο αποβολές, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μια στον Σαριέγκι στο 84' και μια στον Κώτσιο στο 91'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεκόπη 2 φορές λόγω ρίψης καπνογόνων, ενώ στο πρώτο ημίχρονο άνοιξαν τα ποτιστικά του αγωνιστικού χώρου!!!!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Ζαφειρόπουλος, Στάθης, Βάντερσον, Κώτσιος, Κούσας, Μπουχάν (89' Βαρτζιώτης), Μενδρινός (71' Μιχαλόπουλος), Καζναφέρης, Κοντογουλίδης, Τζάνης (71' Μπακαγιόκο), Αράς.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (77' Νίνης), Καραγκούνης, Λέτο (75' Χριστοδουλόπουλος), Ρουκάβινα (67' Σαλπιγγίδης), Σισέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου