Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ειδοποίηση για βόμβα στην Αγυιά


Λίγο πριν ξεκινήσει (7.30 μ.μ.) η ανοικτή συνέλευση των φιλάθλων της Παναχαϊκής και ενώ στο Κλειστό της Αγυιάς διεξαγόταν το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, άγνωστος ειδοποιήσε στο τηλέφωνο του γηπέδου οτι "έχει τοποθετηθεί βόμβα και θα σκάσει σε τρία τέταρτα".

Αμέσως έσπευσε η Ασφάλεια όπου εκκένωσε το χώρο και με ειδικό σκύλο ερεύνησε τους χώρους εξονυχιστικά.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο καρτοτηλέφωνο που υπάρχει στο κλειστό. Ο φροντιστής του γηπέδου Στράτος Παππάς απάντησε και αμέσως έσπευσε να ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. που βρίσκονταν στον 1ο όροφο.

Η γραμματέας του συλλόγου Βίκυ Βγενοπούλου αμέσως κάλεσε το 100, αλλά στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μάλλον υπήρχε διάθεση για χιούμορ. «Βόμβα; Ε, ας σκάσει», ήταν η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα από το κέντρο, γιανα ακολουθήσει νέο τηλεφώνημα στην Αστυνομία, αυτή τη φορά από το μέλος του Δ.Σ. Νίκο Ράπτη, ο οποίος ζητούσε εξηγήσεις για την εν λόγω συμπεριφορά.

Με την άφιξη της αστυνομίας, άπαντες βγήκαν στην πλατεία (εκτός των οπαδών βεβαίως), όπου περίμεναν να έρθει το ειδικό σκυλί για να ξεκινήσει η έρευνα. Ο άνθρωπος της Ασφάλειας ήρθε μαζί με το εκπαιδευμενο σκυλί, ένα κυνηγόσκυλο ονόματι "Ντα Βίντσι", που άκουγε σε δύο συγκεκριμένες λέξεις (σ.σ. στα Γερμανικά), οι οποίες σήμαιναν "πήγαινε" και "μύρισε".

Γύρω στις 8.20 μ.μ. όλα έληξαν και όλοι επέστρεψαν στις θέσεις τους. Οι μόνοι αμετακίνητοι; Οι οπαδοί της Παναχαϊκής, που συνέχιζαν για τα καλά την συζήτηση τους γύρω από τα θέματα της ομάδας και όχι για τις κινήσεις εκφοβισμού εναντίον του συλλόγου.

photo:sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου