Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Γίνε Άρης να... γουστ-άρης


Μετά την απογοήτευση απο τον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο ο Αρης είπε να κάνει ένα δώρο στον κόσμο του.
Να του ξεπληρώσει την άψογη συμπεριφορά που είχε πριν και μετά τον τελικό. Η ομάδα του Κούπερ το ξεπλήρωσε και με το παραπάνω.
Ο ι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά απο τις δύο εστίες ωστόσο αυτός που κατάφερε να προηγηθεί ήταν Αρης ύστερα απο μία όμορφη σέντρα του Αντού και άπιαστη κεφαλιά του Τζόνσον στο 40'. Δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει με ένα δοκάρι μετά απο σέντρα του Μπράβο.
Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντάρμπισάιρ που είχε μπει στο παιχνίδι σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι του Σηφάκη, το οριζόντιο αυτή τη φορά. Λίγα λεπτά αργότερα οι Αρειανοί κέρδισαν πέναλτυ μετά απο ανατροπή του Αντού, ο Νικοπολίδης όμως είχε άλλη άποψη. Με μία ωραία επέμβαση κράτησε ζωντανή την ομάδα του. Οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν για την ισοφάριση και παρέτειναν την αγωνία στο Κλεάνθης Βικκελίδης όμως στο 93' τελείωσε κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού για κάτι καλό. 'Ενα λάθος γύρισμα του Μέλμπεργκ και ο Τζόνσον ήταν πάλι στη σωστή θέση, πρόλαβε την έξοδο του Νικοπολίδη και έκανε εύκολα το 2-0 σε κενή εστία.

Συνθέσεις

Άρης:

Μιχάλης Σηφάκης, Νταρσί Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Κριστιάν Νασούτι, Κρίστι Βανγκέλι, Νταρίο Φερνάντες, Καμίλ Μεριέμ (75' Φρανσίσκο Χαβίτο), Νάτσο Γκαρσία (83' Θανάσης Πρίττας), Σέρχιο Κόκε, Εντι Τζόνσον, Φρέντι Αντού (89' Ίαν Ντέιλι)

Ολυμπιακός:

Αντώνης Νικοπολίδης, Ολοφ Μέλμπεργκ, Ζέσους Λεονάρντο (46' Ματ Ντάρμπισαϊρ), Γιώργος Γκαλίτσιος, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Σεαρένσε Ντουντού, Εντσο Μαρέσκα (83' Γιάννης Παπαδόπουλος), Γκονσάλες Οσκαρ, Κώστας Μήτρογλου, Λομάνα Λούα Λούα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου