Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Νίκη εν μέσω αποδοκιμασιων...

Η Α.Ε.Κ στο Ολυμπιακό στάδιο κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 2-0 (Τζεμπούρ 48' , Καφές 101' !!!!!).
Ωστόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η κατάσταση διάλυσης που επικρατεί στην Ένωση και τα επισόδεια που έλαβαν χώρα στο Ο.Α.Κ.Α με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για 10 λεπτά (εξού και το λεπτό που πέτυχε γκολ ο Καφές).
Το ειρηνικό συλλαλητήριο που έκαναν οι φίλοι του Δικεφάλου σήμερα το απόγευμα φαίνεται οτι μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο σε χειρότερη μορφή. Από πολύ νωρίς άρχισαν τα συνθήματα κατά της διοίκησης ενώ ανάλογα πανό είχαν περίοπτη θέση στην κερκίδα των οργανωμένων. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αλλαγή του Νάτσο σκόκο. Όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Αργεντίνος στο 68' άκουσε αποδοκιμασίες και σφυρήγματα ενώ κάποιοι φώναζαν να φύγει απο την ομάδα. Στην συνέχεια οπαδοί και κυρίως οργανωμένοι εισέβαλαν στον γήπεδο και κατευθύνθηκαν στις κερκίδες των επισήμων. Οι security και τα ΜΑΤ προσπάθησαν να τους αποτρέψουν ενώ φυγάδευσαν τον Σταύρο Αδαμίδη.
Είναι θλιβερό να βλέπουμε ξανά τέτοιες εικόνες στα ελληνικά γηπεδα και μάλιστα είναι ότι χειρότερο και για την Α.Ε.Κ εν όψει play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου