Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Η Ίντερ στην.... Μαδρίτη!


Η Μπαρτσελόνα είχε προειδοποιήσει πως δεν θα παραδινόταν εύκολα. Παρα το 3-1 του πρώτου αγώνα οι Καταλανοί πίστευαν και μπορούσαν, όπως φάνηκε, να πάρουν την πρόκριση.
Μπροστά στον κόσμο της η Μπάρτσα μπήκε με πάθος και αποφασιστηκότητα στο παιχνίδι και είχε την κατοχή της μπάλας (έφτασε και 80-20% υπέρ της), την κυκλοφορία αλλά και την υπεροχή σε όλα τα πεδία. Είναι άξιο αναφοράς οτι το πρώτο σουτ απο πλευράς Ιταλών έγινε 47'. Όταν στο 28΄μάλιστα η Ίντερ έμεινε με 10 παίκτες μετά απο αποβολή του Μότα η πλάστιγγα έγειρε ολοκληρωτικά προς την πλευρά των Ισπανών.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε ακριβώς την ίδια εικόνα. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα να επιτείθενται και οι Νερατζούρι να αμύνονται πολύ καλά και να κλείνουν χώρους. Παρ'όλα αυτά οι ''Μπλαουγκράνα'' απειλούσαν με κάθε τρόπο. Σουτ απο Τουρέ και Τσάβι στο 58' και 60΄αντίστοιχα, κεφαλιά απο τον αφύλαχτο Μπόγιαν στο 82'. Ότι δεν είχαν καταφέρει μέχρι τότε οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, το κατάφερε ο Πικέ με μία εκπληκτική ενέργεια στο 84ο λεπτό. Στο 87ο λεπ΄το μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είναι μπροστά στο σκορ και να έχουν το εισιτήριο του τελικού στα χέρια τους όμως το γκολ του Μπόγιαν δεν μέτρησε καθώς είχε προηγηθεί ΄χερι του Τουρέ.
Η λήξη του αγώνα βρήκε την Μπαρτσελόνα να μένει στην προσπάθεια και την Ίντερ να πηγαίνει στον Τελικό της Μαδρίτης όπου περίμενε απο χθες η Μπάγερν Μονάχου.

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα:

Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Αλβες, Γκάμπριελ Μιλίτο (46' Σέρερ Μάξουελ), Γεράρδ Πικέ, Γιάγια Τουρέ, Τσάβι, Σέρχιο Μπουσκέτς (63' Τζέφρεν Σουάρες), Σεϊντού Κεϊτά, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (63' Μπόγιαν Κρκιτς), Λιονέλ Μέσι, Ροντρίγκεθ Πέδρο

Ιντερ:

Ζούλιο Σέζαρ, Λούσιο , Κριστιάν Κίβου, Ντάγκλας Μαϊκόν, Βάλτερ Σάμουελ, Χαβιέρ Ζανέτι, Τιάγκο Μότα, Εστεμπάν Καμπιάσο, Γουέσλεϊ Σνάιντερ (66' Σουλέι Μουντάρι), Σαμουέλ Ετό (86' ΜακΝτόναλντ Μαρίγκα), Ντιέγο Μιλίτο (81' Ιβάν Κόρντομπα)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου