Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μπλέξιμο για Ριμπερί, Γκοβού


Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει στη Γαλλία η πιθανή εμπλοκή των Φρανκ Ριμπερί και Σίντνεϊ Γκοβού σε σεξουαλικό σκάνδαλο και σε κύκλωμα παιδικής πορνείας. Οι δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να καταθέσουν για τη "μορφή" της σχέσης που φέρονται να έχουν με άνθρωπο που σχετίζεται με τον επικεφαλής κυκλώματος πορνείας.

Οι Ριμπερί και Γκοβού, όπως και δύο ακόμα Γάλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός συνόρων βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να κατηγορηθούν για αποπλάνηση ανήλικων ιερόδουλων που εργάζονται σε γνωστό κλαμπ του Παρισιού.


Ο Ριμπερί παραδέχθηκε ότι είχε επαφή με ιερόδουλη τονίζοντας όμως ότι δεν γνώριζε την ηλικία της, ενώ ο Γκοβού αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και μάλιστα έχει στο πλευρό του και τη Λυών.


Το σκάνδαλο ξέσπασε στη χειρότερη χρονικά στιγμή, καθώς η Εθνική Γαλλίας ξεκινά σε λίγες ημέρες την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Οσο για τον ίδιο τον Ριμπερί, μάλλον βρίσκεται προ δυσάρεστων εξελίξεων αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου