Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Απόλλων Εγλυκάδας-Θύελλα Σκιαδά 0-2


Γήπεδο Πετεινών: Αποστόλης Νικολόπουλος

Η Θύελλα Σκιαδά ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των πρωτοπόρων για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Η ομάδα του Σκιαδά κέρδισε με 2-0 μέσα στην Εγλυκάδα τον Απόλλωνα και τον έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι το οποίο ευχαριστήθηκαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Πετεινών.

Στο 37΄ ο Κουλογιάννης τσιμπάει την μπάλα από τον Ανδριακόπουλο (έχει χρησιμοποιήσει και το χέρι του), ο επόπτης και ο διαιτητής αφήνουν την φάση να εξελιχθεί και στην συνέχεια ο επιθετικός των φιλοξενουμένων με δυνατό πλασέ γράφει το 0-1.

Στο 55', ο Κοντάρης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή και μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου, έκανε το 0-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ


* Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο των Πετεινών για το μεγάλο ντέρμπι, αφού και ο καιρός βοήθησε σε αυτό.

** Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα φέτος στο γήπεδο του. Τελευταία ήττα που είχε ώς γηπεδούχος ήταν την περσινή περίοδο με τον Ωλενιακό (1-3).

*** Στον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του πατέρα του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Σκιαδά Σωτήρη Θεοδωρακόπουλου, που έφυγε άδικα από την ζωή πριν λίγες μέρες.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου