Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πρόταση σε Λιβέρη!!


Τον Στέλιο Λιβέρη θέλει να προσθέσει στο δυναμικό του ο Παναιγιάλειος, εκμεταλλευόμενος τις αποχωρήσεις που υπάρχουν στην νησιώτικη ομάδα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων.
Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον 26χρονο αμυντικό μέσο που είναι βασικός τα τελευταία 4 χρόνια, να έχει πρόταση και από την Καλλονή, ωστόσο, η προσωπική του γνωριμία με τον Νίκο Ζαφειρόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή του Παναιγιαλείου, δείχνει να κερδίζει έδαφος σε σχέση με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον παίκτη, να έχει συμφωνήσει με τους Αιγιώτες και αύριο ενδεχομένως να μείνει ελεύθερος από την Ζάκυνθο, ώστε να υπογράψει και τυπικά στους «μελανολεύκους».

Πάντως, θα είναι από τις καλύτερες προσθήκες η ενίσχυση με τον Λιβέρη που κατά καιρούς είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων… και ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια της Παναχαϊκής, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ... Θυμίζουμε πως ο Λιβέρης έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό και Καλαμάτα, όταν οι ομάδες της Πελοποννήσου, συμμετείχαν στην Β' Εθνική.

Τώρα στην περίπτωση του Γκίκα παρατηρείται αναμονή, αφού πρώτα η διοίκηση του Παναιγιαλείου, εξασφαλίσει αναβολή ή έστω καλύτερες συνθήκες στράτευσης για τον παίκτη, ώστε να μπορεί να συμμετέχει στις προπονήσεις και στα ματς των «μελανολεύκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου