Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα


Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για τους Κώστα Κωνσταντινίδη και Χρήστο Αθανασόπουλο. Ο Κωνσταντινίδης είναι 30 ετών δεξιός μπακ και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Β’ Εθνική με Καλαμάτα, Διαγόρα Ρόδου και Ιωνικό. Ο Χρήστος Αθανασόπουλος, που είναι επίσης Πατρινός, είναι 29 ετών αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, και τα τελευταία χρόνια ήταν στην ομάδα της Καλλιθέας.

Οι δυο παίκτες βρέθηκαν σήμερα στην Πάτρα και μάλιστα, ο Αθανασόπουλος, συμμετείχε στο φιλικό με το Ζαβλάνι. Οι δυο παίκτες σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ραντεβού με την διοίκηση τη Παναχαϊκής, ώστε να τελείωναν θετικά την μετακίνησή τους. Βέβαια, οι επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει, και κρατάμε επιφύλαξη, όπως και στην απόκτηση του Πυθαρούλη (η συμφωνία του με την Παναχαϊκή είναι γνωστή από χθες), που επίσης σήμερα ήταν στην Πάτρα, έπαιξε στο φιλικό και στη συνέχεια είχε συνάντηση με την διοίκηση, όμως, είναι σχεδόν βέβαιο πως πλέον και οι τρεις παίκτες ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας.

Λογικά αύριο θα υπάρξει και η επιβεβαίωση από την «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ. Πάντως οι πληροφορίες θέλουν τα μεταγραφικά της Παναχαϊκής να μην τελειώνουν εδώ και μέχρι την Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Τέλος, πολύ δύσκολα θα έρθει στην Παναχαϊκή ο Κώστας Φούφουλας, καθώς η Ηλιούπολη δεν φαίνεται διατεθειμένη να του παραχωρήσει το δελτίο του. Ο παίκτης πιθανότατα να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή μέχρι την Δευτέρα…

Πηγή: sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου