Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Αμπελόκηποι 1-0


ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Πολύτιμη νίκη στην υπόθεση σωτηρία πήρε η Αναγέννηση Ψαθοπύργου, επικρατώντας 1-0 των Αμπελοκήπων στο γήπεδο Ψαθοπύργου. Η ομάδα του Μάκη Παπανικολάου, που πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ισοβαθμεί πλέον με τους Αμπελόκηπους, όμως έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων.

Αρνητικός … πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο δυνατός άνεμος, ο οποίος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να είναι λιγοστές οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 18΄ η Αναγέννηση απείλησε με διαγώνιο σουτ του Μπούρδου (λίγο άουτ), ενώ στο 32΄ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Ερδας, έδιωξε με γροθιές το φάουλ του Α. Λαγκαδινού. Ο τελευταίος δοκίμασε και πάλι τον Ερδα (μπλόκαρε) με σουτ έξω από την περιοχή στο 52΄.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε στο 55΄ με κοντινό σουτ ο … ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι, Σακελλαρόπουλος, μετά από κόρνερ του Μπούρδου.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην συνέχεια, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν και τον δυνατό άνεμο.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Καργάκου (Νικ. Σικελιανός – Ελληνας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ
: Ερδας, Ζάγκλας, Μανιάτης (65΄ Τόλιας), Σακελλαρόπουλος, Καραμπούλας, Μιχάιτα, Καραμάνος, Γκοτσούλιας, Μπούρδος (80΄ Παπαδόπουλος), Κυδωνιάτης (89΄ Αντωνόπουλος), Κωστόπουλος.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Περδικάρης, Τσεκούρας (74΄ Μπάτραλης), Ραμαντάνης, Καρέλας, Γκούσκος (61΄ Ζαφειρόπουλος), Πήττας, Μπαλασκέρης, Τρυπαναγνωστόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου