Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Χοφενχάιμ για Ντινιωτάκη


Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης αποδεικνύεται άλλη μια φορά, με τη Χοφενχάιμ να ενδιαφέρεται για τον νεαρό επιθετικό Γιάννη Ντινιωτάκη.

Ο 16χρονος επιθετικός αγωνίζεται στις ομάδες Κ17 και Κ20 του Αστέρα, ενώ το περασμένο Σάββαρο σκόραρε κόντρα στον ΠΑΟΚ με την Κ20. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στο Κερατσίνι και τη Χαραυγή, από όπου τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2009 οι Αρκάδες. Η εξέλιξή του είναι εντυπωσιακή και γι' αυτό η Χοφενχάιμ απέστειλε επίσημο αίτημα, ζητώντας από τους Αρκάδες να δοκιμάσουν τον νεαρό άσο για λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, προσκάλεσαν τον Γιάννη Ντινιωτάκη να συμμετάσχει στις προπονήσεις των ομάδων U-17 και U-19 του γερμανικού συλλόγου, από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι και τις 21 του ίδιου μήνα.

Ένας άλλος νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο 17χρονος πορτιέρο Νίκος Γιαννακόπουλος έχει μπει στο στόχαστρο της Ιταλικής Ουντινέζε, ενώ παλιότερα είχε απασχολήσει και την Αγγλική Μπλάκμπερν. Παράλληλα, ο 16χρονος Νίκος Γκαϊδατζής βρίσκεται κι αυτός στο στόχαστρο ομάδας από την Ιταλία.

Τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης λειτουργούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα, υπό την ευθύνη του Πορτογάλου τεχνικού, Οράσιο Γκονσάλβες, και τα αποτελέσματα είναι ορατά, ενώ υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Βλάχο, θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου