Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Η μπάλα είναι γένους θηλυκού!



Μετά τον Παμπατραϊκό και την Γαλήνη, η Θύελλα Αιγίου, είναι το τρίτο σωματείο της Αχαϊας, που θα λειτουργήσει στο εξής γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Μάλιστα, είναι η μοναδική, καθώς οι παραπάνω ομάδας, σταμάτησαν την λειτουργία του γυναικείου τμήματος…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύελλας Αιγίου: «Σε μία σπουδαία και πρωτοποριακή κίνηση για την περιοχή της Αιγιαλείας προχωράει η Θύελλα Αιγίου, δημιουργώντας γυναικεία ομάδα!!
Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας πήραν αυτήν την απόφαση αφουγκραζόμενοι το αίτημα πολλών νεαρών και όχι μόνο κοριτσιών! Με αυτήν την κίνηση λοιπόν θα δοθεί η ευκαιρία σε πολλά νεαρά κορίτσια να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, τον βασιλιά των σπορ.

Το γυναικείο τμήμα της Θύελλας θα προπονείται στις εγκαταστάσεις του Calceto Club και σίγουρα αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα πολλών μιας και κάτι τέτοιο στην περιοχή μας δεν έχει ξαναγίνει!! Ήδη πολλές νεαρές επίδοξες ποδοσφαιρίστριες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για εγγραφή και το τμήμα θα λειτουργήσει άμεσα.

Τέτοιες κινήσεις όπως αυτή χρήζουν επικρότησης για τον λόγο ότι προάγουν τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία, την κοινωνικοποίηση και άλλες ακόμα αξίες και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Θύελλας Αιγίου που έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας!!

Μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου είναι κάτι που έλειπε από την περιοχή μας και είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για τον αθλητισμό της περιοχής μας!
Εγγραφές για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της Θύελλας γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Calceto Club (Παυσανίου 21)».

της Ειρήνης Αντωνοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου