Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ξέσπασμα Παναχαϊκής...


Η Παναχαϊκή επικράτησε 4-1 του Θρασύβουλου και πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Αν και στις εξέδρες βρέθηκαν μόλις 1.000 φίλαθλοι όπως γράφει το onsports.gr, οι «κοκκινόμαυροι» φρόντισαν να προσφέρουν θέαμα και με… περίπατο έκαμψαν το εμπόδιο του ελλιπέστατου Θρασύβουλου.

Στο 32’ ο Ατματζίδης σέντραρε και ο Φουρτάδο από κοντά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 34’ οι Ντίνας, Κοιλιάρας συνδυάστηκαν, η μπάλα έφτασε στον Ουρτάδο και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε το 3-0. Ο Ατματζίδης έβγαλε τη μπαλιά στον Ντίνα, στο σουτ του δεύτερου ο Κασμερίδης απέκρουσε ασθενώς, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του.

Το καρέ των γκολ συμπληρώθηκε στο 77’. Ο Μενδρινός εκτέλεσε κόρνερ και ο Φουρτάδο με κεφαλιά πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Για την ομάδα της Φυλής μείωσε στο 83’ ο Βλάχος με κοντινό πλασέ.

Ο διαιτητής Κοσικίδης (Αθηνών) έδειξε κίτρινες στους Ατματζίδη, Κοκκίνη, Καρλόπουλο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοιλιάρας (50’ Κοκκίνης), Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Μενδρινός, Φούφουλας, Ατματζίδης (59’ Κυβελίδης), Ουρτάδο, Ντίνας (65’ Ταφίλι), Φουρτάδο

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
(Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Κακαβάς, Βασιλείου, Σύρος, Ψάνιος, Νικολάου (67’ Βλάχος), Καρλόπουλος (81’ Μουκίδης), Βάτσι, Σκονδράς, Παναγιωτάκος (46’ Καρράς)

Τα αποτελέσματα

Πανσερραϊκός – ΑΕΛ Καλλονής 2-3

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα 1-0

Αναγέννηση Επανομής – Πιερικός 2-0

Φωκικός – Πανθρακικός 0-1

Ηρακλής Ψαχνών – Πλατανιάς 0-0

Παναχαϊκή – Θρασύβουλος 4-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βέροια 0-2

Διαγόρας – Βύζας (12/12, 19:00 OTE TV)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου