Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κίνηση ανθρωπιάς οι οργανωμένοι της Παναχαϊκής


Ο σύνδεσμος ογανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής «Nortenos Patras Nuestra Familia» συγκεντρώνει τρόφιμα και ρουχισμό για άπορες οικογένειες.
Το παράδεισμα και για άλλους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών έδωσαν λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγγενα οι «Nortenos Patras Nuestra Familia» της Παναχαϊκής. Έτσι όπως γράφει το onsports.gr, θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και ρουχισμό για συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Μεταξύ αλλων ανέφεραν: «Όλα στη ζωή δεν είναι μπάλα (κρίμα)!!! Λόγω των ημερών οι «Nortenos Patras Nuestra Familia»,θα προχωρήσουν σε μία κίνηση στήριξης συνανθρώπων μας, που αυτές τις γιορτινές ημέρες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν τα απαραίτητα. Μαζεύουμε τρόφιμα και ρουχισμό για συνανθρώπους μας, που τα έχουν απόλυτη ανάγκη… Κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, μετά τις 21:00 στον σύνδεσμό μας, Κιλκίς 79-81. Ό,τι μπορει να συνεισφέρει ο καθένας, έστω και ένα πακέτο μακαρόνια, θα είναι ουσιαστική κίνηση συμπαράστασης προς κάποιες δοκιμαζόμενες οικογένειες. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμπαρασταθούν σε αυτή την κίνηση εκ των προτέρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου