Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Έρανος για Σισέ!


Ο πρόεδρος της Οσέρ θέλει τον Σισέ πίσω στην Γαλλική ομάδα ωστόσο τα οικονομικά του συλλόγου δεν του επιτρέπουν μια τέτοια κίνηση, αλλά σκέφτηκε έναν άλλο τρόπο για να τον αποκτήσει. Με έρανο των οπαδών! Στο πνεύμα των Χριστουγέννων ο Μπουργκουάν τόνισε μεταξύ άλλων: «Βάλτε από 100 ευρώ για να φέρουμε τον Τζιμπρίλ». Αυτό πρότεινε ο πρόεδρος της Οσέρ, Ζεράρ Μπουργκουάν, στους οπαδούς της ομάδας αν θέλουν να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την αγορά του διεθνούς Γάλλου άσου από την Λάτσιο.

«Εάν πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη, μπορείς να πιστέψεις στον Άγιο Σισέ... Δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στο σύλλογο, το θεωρώ απίθανο», δήλωσε αρχικά ο ο Μπουργκουάν και στην συνέχεια έριξε στο τραπέζι την πρότασηπου θα μπορούσε να δελέασει τους ανθρώπους της Ιταλικής ομάδας να αφήσουν τον πρώην επιθετικό του Τριφυλλιού να επιστρέψει στο «Αμπε Ντεσάν»:

«Έχω μία καλή ιδέα, αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε, σκέφτομαι να τοποθετήσω μία ταμπέλα στην είσοδο του γηπέδου και να ζητήσω από 15.000 οπαδούς να πληρώσουν από 100 ευρώ ο καθένας, για να συγκεντρώσουμε το ποσό που απαιτείται για να πληρώσουμε τον Σισέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου