Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Παρελθόν ο Χλωρός από την Παναχαϊκή


Τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από την Παναχαϊκή. Ο λόγος για τους Γιάννη Χλωρό, Αλσίντ Ταφίλι και Κώστα Παγώνη.

Και η σχετική ανακοίνωση:"Από κοινού αποφασίστηκε η λύση των συμβολαίων Χλωρού, Παγώνη και Tafili. Σήμερα στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα συμφωνήσει τις λεπτομέρειες με τον manager του Χλωρού και του Παγώνη, Γιάννη Ευαγγελόπουλο και η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται τόσο σε αυτούς τους 3 όσο και στον Ανδρίκο, ο οποίος πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιο του, κάθε επιτυχία στο ποδόσφαιρο και στην ζωή τους. Η συνεργασία μαζί τους ήταν εξαιρετική και μακάρι τέτοιοι ποδοσφαιριστές να έρχονται στην Παναχαϊκή".

Επίσης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βασίλη Ρόβα του ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο μεταγραφής του εξαίρετου ποδοσφαιριστή Βασίλη Ρόβα στην ποδοσφαιρική μας ομάδα. Είναι γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέτασε το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βασίλη Ρόβα στην ποδοσφαιρική μας ομάδα αλλά κατόπιν αποκτήσεως του Antoni Fatjon και του Kibikula Alex οι οποίοι σύμφωνα με τον κ. Φυντάνη μαζί με τον Αλέξη Τσεμπερίδη μπορούν να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις δύο θέσεις των αμυντικών χαφ, το ενδεχόμενο αποκτήσεως του Βασίλη Ρόβα αποκλείστηκε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου