Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

O ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα της χρονιάς!


Είναι η έκπληξη του φετινού Champions League! Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε και πήρε την πρόκριση στους 16 του θεσμού τερματίζοντας μάλιστα πρώτος σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Το Reuters, ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία στη στήλη του «Left field» φιλοξενεί άρθρο με τίτλο: «Ποδοσφαιρική ομάδα της χρονιάς; Ο ΑΠΟΕΛ»!
Ο συντάκτης αναφέρει ότι η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους «16» του Champions League αποτελεί θαύμα, καθώς τερμάτισε μπροστά από την Πόρτο, η οποία έχει κατακτήσει δύο φορές την διοργάνωση, αλλά και τις πρώην κατόχους του Κυπέλλου UEFA, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Διαβάστε τι ακριβώς αναφέρει το άρθρο:

"Εντάξει, εντάξει ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς θα ουρλιάζετε "και η Μπαρτσελόνα;", αλλά αφού όλοι την εγκωμιάζουν αποφάσισα να πάρω μία αντίθετη θέση.
Ναι οι Παγκόσμιοι, Ευρωπαίοι και Ισπανοί πρωταθλητές είναι εκπληκτικοί και μετά από λίγο καιρό μπορεί να πούμε ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που έπαιξε ποτέ.
Αλλά με δεδομένο ότι έχουν τον Λιονέλ Μέσι -ο οποίος ίσως μετά από λίγο καιρό να αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου-, έχουν το μεγαλύτερο στάδιο της Ευρώπης, τεράστια οικονομικά στοιχεία και την βάση της εθνικής Ισπανίας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και μία οργάνωση που αυτοαποκαλείται "περισσότερο από ένας σύλλογος", η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να είναι στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Θα έπρεπε να έχουν πάρει περισσότερα από τα τέσσερα ευρωπαϊκά, τρία από τα οποία ήρθαν στα τελευταία πέντε χρόνια. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι καν στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τη Ρεάλ να είναι τρεις βαθμούς μπροστά.
Ο ΑΠΟΕΛ στο μεταξύ δεν έχει υψηλές προσδοκίες..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου