Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Beach Soccer: Τεράστια επιτυχία για την Εθνική μας!


Μια ανάσα από την πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βρίσκεται η Εθνική ομάδα Beach Soccer, μετά τη σημερινή νίκη της με 5-2 κόντρα στην Αγγλία, στον πρώτο αγώνα για την προκριματική φάση που γίνεται στη Χάγη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε αρκετά καλή παρουσία στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έθεσε γερά θεμέλια για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνουν στη Μόσχα από τις 4 έως τις 7 Αυγούστου. Μάλιστα, σε περίπτωση νίκης στο σημερινό ματς με τη γηπεδούχο Ολλανδία, η Εθνική μας εξασφαλίζει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Μπροστάρης και πρώτος σκόρερ ο Κωνσταντακόπουλος

Καρέ-Καρέ

Το ελληνικό συγκρότημα κατόρθωσε να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο με ένα εντυπωσιακό γκολ του Πάρη Κωνσταντακόπουλου μετά από πολύ όμορφη ομαδική ενέργεια (1-0). Μία λάθος κίνηση του Δημήτρη Νικολάου στις αρχές του τρίτου δωδεκαλέπτου, είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί δεύτερη κίτρινη από τον Ισπανό διαιτητή Λομπάκι Πόου και να αποβληθεί. Παρ' όλα αυτά, στο τρίτο δωδεκάλεπτο η ομάδα του Νίκου Γιαλεσάκη ανέβασε απόδοση και με ένα δεύτερο εξίσου όμορφο τέρμα του Κωνσταντακόπουλου προηγήθηκε με 2-0 και στη συνέχεια με 3-0 χάρις σε γκολ του αρχηγού Κώστα Καβαλάρη. Οι Αγγλοι μείωσαν σε 3-2, όμως οι παίκτες μας σημείωσαν δύο ακόμη γκολ με τους Θεόφιλο Τριανταφυλλίδη και Σταύρο Κομιώτη για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 5-2.

Για την Εθνική μας ομάδα αγωνίσθηκαν οι:

Δημήτρης Νικολάου, Παναγιώτης Περτσάς, Δημήτρης Καραμπέτσος, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Σταύρος Κομιώτης, Μιχάλης Μανίκης, Νίκος Μπερτσιάς, Κώστας Καβαλάρης, Πάρης Κωνσταντακόπουλος και Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου