Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Mεταγραφικά και άλλα από τον καταδότη...


Από τα μεγάλα «όπλα» του Απόλλωνα Εγλυκάδας του χρόνου στην Α΄ Κατηγορία θα είναι και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Ο νεαρός απολύεται από φαντάρος τον Αύγουστο και είναι έτοιμος να δείξει και πάλι την αξία του τη νέα περίοδο.

Ο Νίκος Μεσσήνης θα είναι ο νέος πρόεδρος του Λέων Αλισσού. Ελεύθεροι έμειναν οι Γιώργος Δρακόπουλος, Μιχάλης Γκρέκος, Κώστας Νικολάου, Χρήστος Ρηγόπουλος, Παναγιώτης Μπρακατσέλος.

Παίκτης της Περιβόλας είναι ο νεαρός Μαργαλιάς, ένας τερματοφύλακας με αρκετό ταλέντο από την ομάδα του Λέοντα Αλισσού και ο Ναστούλης (στόπερ) που αγωνίστηκε την φετινή περίοδο με τα χρώματα του Άρη Πατρών.

Στο Ζαβλάνι επιστρέφουν οι παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί : Σαχπατζίδης (Αναγέννηση Πατρών), Δαλαβούρας (Ίκαρος Πετρωτού) και Πάντο.

Και τυπικά ελεύθερος από τον Εθνικό Σαγείκων έμεινε ο Νίκος Αποσκίτης. Για την απόκτησή του ενδιαφέρονται και δύο ομάδες Β΄ Εθνικής.

Στον Άρη Πατρών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Αβράμης που τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας. Η ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας έχει αποκτήσει τον Γιώργο Βέρρα (τερματοφύλακας) από Φωστήρα Οβρυάς, τον Γ. Αβράμη από τον Μίλωνα, ενώ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Π. Βουτσινά, τον Αλποχωρίτη και τον Καρακάση.

Ενδιαφέρον για δύο παίκτες του Διαγόρα έχει δείξει η ομάδα της Θύελλας Πατρών. Πρόκειται για τον Ανδρέα Ντινόπουλο και τον Δασουρά, παρεμπιπτόντως είναι οι μόνοι που δεν έχουν πάρει την ελευθέρας τους από την ομάδα των Βραχνείκων.

Τον πλησίασαν πολλές ομάδες τον Κ. Ιωάννου, αλλά παρέμεινε πιστός στις ομάδες της Δυτικής Αχαΐας. Πρόπερσι στον Ίκαρο Λακκόπετρας, πέρυσι στην Αχαϊκή, φέτος στα Σαγέικα…

Ενδιαφέρον για τον Αυγερινό Δημητρακόπουλο έχει δείξει η ομάδα του Πάμισου Μεσσήνης, ο παίκτης το «ψάχνει» αρκετά προτού πάρει την τελική απόφαση…

Ο Ανδρέας Ανδρούτσος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Δόξας Ν. Μανωλάδας και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Δεν πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο του Δαβουρλή Κ΄ 92 και αποχώρησε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, τους άφησε στα «κρύα του λουτρού» και πηγαίνει προς Πάρο μεριά…

Ήταν μαζί στον Διαγόρα επί Δ΄ Εθνικής, φέτος και στον Αχαιό Σαραβαλίου. Πρόκειται για τον Σοφοκλή Παναγόπουλο, τον Γιώργο Παπουτσή και τον Βασίλη Αντωνόπουλο…

Να δούμε θα παραμείνει στην ομάδα της Αστραπής ο Κολλαίτης γιατί τις τελευταίες ήμερες δεν είχαμε ενημέρωση;

Πολύ δυνατή η Θύελλα Σκιαδά και φέτος…. Λέτε;

Στείλτε τις δικές σας ειδήσεις,σχόλια στη διεύθυνση sportnews90@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου