Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

«Μπήκε στο ποδόσφαιρο για να στήνει…»


Σε άγρια προσωπική κόντρα μεταξύ Αχιλλέα Μπέου και Αλέξη Κούγια μετετράπη η απολογία του πρώτου στη Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. «Μπήκε στο ποδόσφαιρο μόνο για να στήσει αγώνες», το σχόλιο του γνωστού ποινικολόγου για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου. «Είναι απλά ένας… κοντός δικηγόρος», η απάντηση του τελευταίου, που διερωτήθηκε αν υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τη δίωξή του. «Δεν έστησε ποτέ παιχνίδι», υποστήριξε!

H απολογία του Αχιλλέα Μπέου και του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με το σκάνδαλο «Koriopolis» ολοκληρώθηκε, μετά από τρεις ώρες ακροαματικής διαδικασίας. Δόθηκε προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι, οπότε και περιμένουμε να βγει η απόφαση. Ως βασικός μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είπε: «Δεν έχω γνώση κανενός πραγματικού περιστατικού.

Γνωρίζω όμως γενικότερα το ποιόν το Αχιλλέα Μπέου, για τις πρακτικές των ομάδων, κυρίως του Ολυμπιακού Βόλου. Τον Αχιλλέα Μπέο τον γνώρισα επειδή ήταν εντολέας μου στην υπόθεση με τον Βίκτωρα Μητρόπουλου πριν από δέκα χρόνια. Ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Μάλιστα στην ΕΠΑΕ πριν από 5-6 χρόνια μου επιτέθηκε και με είχε χτυπήσει». Τότε παρενέβη ο κ. Μπέος, ο οποίος είπε: «Τι σχέση έχουν όλα αυτά, σε λίγο θα μας πεις και για την κ. Βατίδου» για να λήξει εκεί το επεισόδιο!

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου