Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Περιζήτητος ο Αποσκίτης...


Πολλές προτάσεις έχει στα χέρια του ο Πατρινός επιθετικός, Νίκος Αποσκίτης. Την χρονιά που μας πέρασε ο έμπειρος επιθετικός υπήρετησε την στρατιωτική του θητεία ενώ αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδα του Εθνικού Σαγείκων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον δύο ομάδες Β’ Εθνικής, τρεις Γ΄ Εθνικής, ενώ και άλλες ομάδες (Επισκοπή, Θύελλα Πατρών) έχουν κάνουν κρούση.

Ο Νίκος Αποσκίτης έχει γεννηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 1986 στην Πάτρα, έχει ύψος 1.69 μ. και είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Πετεινούς, ομάδα Α1 Κατηγορίας στο τοπικό της Αχαΐας και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Παναχαϊκή, με την οποία έκανε ντεπούντο στην Α’ Εθνική, σε ηλικία 16 χρονών, αγωνιζόμενος εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με την Αχαϊκή αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής (22 συμμετοχές, 11 γκολ), ενώ την περίοδο 2004-05 έπαιξε σε 23 ματς και είχε 10 γκολ.Έχει περάσει επίσης από τον Ιωνικό με τον οποίο αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια στην Β΄Εθνική πετυχαίνοντας 6 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Αστέρα Ρεθύμνου (σ.σ. είχε πετύχει 16 γκολ) και στην ομάδα της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου