Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Γ. Κυριακόπουλος!


του Νίκου Παπαστεφανάτου

Ο 10ος ποδοσφαιριστής που αφήνει τη Θύελλα Πατρών για ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας είναι από σήμερα ο Γιώργος Κυριακόπουλος!

Ο 15χρονος αριστερός μπακ των "κυανολεύκων" πήρε μεταγραφή για τις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, όπου θα αγωνίζεται στην κατηγορία Under 17. Ο παίκτης ξεχώρισε τόσο στα τμήματα υποδομής της Θύελλας, όσο και με τις εμφανίσεις που έκανε στις Μικτές ομάδες και βέβαια στην 8η Περιφερειακή ομάδα που έφτασε στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

Ο Δημήτρης Θανόπουλος ανέφερε για την μεταγραφή του Κυριακόπουλου στην Τρίπολη: "Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει και θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους".

Ο ίδιος ο Γιώργος Κυριακόπουλος, τόνισε: "Πραγματοποιήθηκε το πρώτο μου όνειρο και γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους κ. Θόδωρο Πατρώνη και τον κ. Μπάμπη Σπανοσωτηρόπουλο, αλλά και τη διοίκηση της Θύελλας Πατρών. Και θέλω να δικαιώσω τους ιθύνοντες του Αστέρα που με επέλεξαν".

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την μεταγραφή του Κυριακόπουλου, προηγήθηκαν οι μεταγραφές των (από το 2007 κι έπειτα): Α. Λαμπρόπουλος, Ν. Βλασόπουλος, Σ. Καρατζανίδης, Κ. Ρουγκάλας, Σ. Σούλης, Κ. Παπανικολάου, Θ. Αργυρόπουλος, Χ. Λαμπρόπουλος, Μ. Λίπι, Γ. Κυριακόπουλος.

Δεν αποκλείεται ο αριθμός να αυξηθεί, καθώς δοκιμάζεται στον Εργοτέλη ο τερματοφύλακας, Βασίλης Σούλης, ενώ παραμένει ανοικτή η μετακίνηση του Ανδρέα Μπαλτιμά στον Παναιτωλικό.

Πάντως, η Θύελλα Πατρών τα τελευταία χρόνια δεν στέκεται εμπόδιο σε κάποιον ποδοσφαιριστή που θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, Τάκης Λαμπρόπουλος, τόνισε: "Στη Θύελλα Πατρών, όποιος παίκτης πραγματικά αξίζει και μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω δεν θα του το στερήσουμε. Δεν θα κόψουμε σε κανέναν τον δρόμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου