Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πολύ κοντά σε Φωτακόπουλο


Ανανέωσαν με την ομάδα του Απόλλωνα οι Βασίλης Ραμόπουλος και Βαγγέλης Κατεργάρης. Ο Ραμόπουλος το έχει κάνει πράξη εδώ και αρκετές μέρες ενώ το θέμα του Κατεργάρη τελείωσε και επίσημα σήμερα αφού η ομάδα της Εγλυκάδας πήρε με κανονική μεταγραφή τον νεαρό από την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, έχουν ανανεώσει για την νέα χρονιά οι Αγοράκης, Παπανδρεόπουλος, Σουγλέρης, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος, Β. Νικολόπουλος, Κ. Αβραμόπουλος, Γ. Αβραμόπουλος, Ανδριακόπουλος, Βάρελης και Θεοδωρακόπουλος.

Επιστρέφουν μετά από απουσία ενός χρόνου για διάφορους προσωπικούς λόγους οι Παναγιώτης Τσίρκας, Γιάννης Κριλής, Γρηγόρης Μανίκας και Αντώνης Νικολόπουλος.
Αποκτήθηκε από την ομάδα του Φωστήρα Οβρυάς ο νεαρός Βανάκας Ιωάννης, γεννημένος το 1993 ενώ η ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση και επίσημα της μεταγραφής του Γιάννη Φωτακόπουλου από τον Ίκαρο Πετρωτού.

Στις επόμενες ημέρες θα κλείσει θετικά και το θέμα των στόπερ που ψάχνει η ομάδα, αφού έχουν γίνει κρούσεις σε υποψήφιους ποδοσφαιριστές, με το κλίμα να είναι θετικό και από τις δύο πλευρές.

Πηγή: www.apolloneglykadas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου