Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Απέκτησε Σπύρο Σπίνουλα


Ακόμα μια μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μέσω της ιστοσελίδας της η ΠΑΕ Παναχαϊκή και αφορά την απόκτηση του Σπύρου Σπίνουλα από τον Ασπρόπυργο για τα επόμενα 3 χρόνια.

Στην επίσημη ανακοίνωση δημοσιεύεται το νέο Δ.Σ. μετά τις παραιτήσεις των κ.κ. Χριστακόπουλου – Γιοβά, ενώ η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή απέστειλε στην ΠΑΕ εξώδικη πρόσκληση ζητώντας άμεσα συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:


1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι απέκτησε για τα επόμενα 3 χρόνια τον πρώην παίκτη της ΠΑΕ Ασπρόπυργος Σπύρο Σπίνουλα.

Ο Σπύρος Σπίνουλας είναι 24 ετών και στον Ασπρόπυργο αγωνίστηκε στον δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος στην θέση του δεξιού ακραίου μπακ.

Ο Σπύρος Σπίνουλας έχει ύψος 1,83 και παρά την θέση στην οποία αγωνίζεται έχει διακριθεί στο παρελθόν για την έφεση του στο σκοράρισμα αφού έχει ανακηρυχτεί επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ Κερκύρας με την ομάδα της Βολίδας Κερκύρας.

Ο Σπύρος Σπίνουλας είναι προσωπική επιλογή του Μουράτ Σεροπιαν.

2) Έγινε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναχαϊκή και στην θέση του παραιτηθέντος Διευθύνου Συμβούλου κ. Χριστακόπουλου οικονομολόγου, αναλαμβάνει ο πολιτικός μηχανικός Λεωνίδας Παπαθωμάς και την θέση του παραιτηθέντος Συμβούλου Γιώργου Γιοβά αναλαμβάνει η γραμματέας του κ. Αλέξη Κούγια κ. Ερμινέ Ντεσαρκισιάν.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως το νέο ΔΣ της ΠΑΕ είναι το εξής :

Πρόεδρος Αλέξιος Κούγιας

Διευθύνων Σύμβουλος Λεωνίδας Παπαθωμάς

Αντιπρόεδρος Δημήτρης Καλόγριας

Μέλος Δ.Σ. Ερμινέ Ντεσαρκισιάν

Και εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής Σωτήρης Μιχόπουλος

3) Εξώδική πρόσκληση απέστειλε το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και ζητάει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξη Κούγια σε μία ημέρα μεταξύ της επομένης Τετάρτης και της επομένης Παρασκευής με σκοπό να συζητηθούν όλα τα εκκρεμούντα θέματα τα οποία αφορούν την ΠΑΕ Παναχαϊκή και την ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου