Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

"Πρώτη" για Θύελλα Αιγίου...


Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για την ανδρική ομάδα της Θύελλας άρχισε! Η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου (Calceto Club) την Τετάρτη 27/7 οπού σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδωσαν το παρόν.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Παξιμάδης, ήταν αυτός που πήρε πρώτος τον λόγο και μίλησε στους παίκτες για γενικά θέματα της ομάδας όπως π.χ την ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας με σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα και έπειτα ο προπονητής της ομάδας, Κυριάκος Αθανασίου, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά και στους στόχους της ομάδας για την νέα χρονιά. Ο

Οι παίκτες αποχώρησαν από το Calceto με το πρόγραμμα της πρώτων σταδίων της ποετοιμασίας αλλά και με τα ρούχα γι' αυτήν καθώς ακριβώς την επόμενη μέρα (28/7) ήταν προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Ροδιάς. Έτσι λοιπόν τα 'τρεξίματα' άρχισαν για τους παίκτες της Θύελλας οι οποίοι δείχνουν την απαραίτητη θέληση και όρεξη για προπόνηση. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο Calceto όπως και αύριο και την Κυριακή υπάρχει ρεπό. Οι παίχτες επανέρχονται στο γήπεδο κανονικά από την Δευτέρα με διπλή προπόνηση.

Πηγή: thyellaegiou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου