Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

H μεταγραφολογία της Δ΄ Εθνικής


Πλησιάζουμε προς τα μέσα του Ιουλίου και αυξάνεται και η κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Σας παραθέτουμε τα όσα "αλίευσαμε".

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Ο Γιώργος Αντωνόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Θύελλα Πατρών και μάλλον θα αποχωρήσει. Επίσης, ο Γιάννης Σπανός έχει προτάσεις από διάφορες ομάδες, και δεν υπολογίζεται. Οι Λαθύρης και Γιαννακόπουλος αποτελούν τα δύο πρώτα αποκτήματα του συλλόγου. Παρελθόν και οι δανεικοί Γερασιμόπουλος και Αγγελόπουλος από Παναχαϊκή και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

ΑΧΑΪΚΗ: Έντονες οι φήμες για αποχώρηση βασικών στελεχών, με τον Αλέξη Σπηλιόπουλο να έχει μείνει ελεύθερος.Ο Ντίνος Σπυρόπουλος πήγε στο Λιμνοχώρι, ο Ραμαντάνης στο Πανόπουλο και πάει λέγοντας...

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τον Ανδρέα Ζήκο και τους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: Όπως γράψαμε και παραπάνω, ο Γιώργος Αντωνόπουλος αναμένεται να ηγηθεί της αμυντικής διάταξης. Έχει ακουστεί έντονα και το όνομα του στόπερ της Αχαϊκής, Δημήτρη Αργυρόπουλου, του Βασίλη Φίλλιπα, του Κ. Αβραμόπουλου από τον Απόλλων Εγλυκάδας. Έχουν κλείσει ο Σταθόπουλος τερματοφύλακας από Εθνικό Σαγείκων και ο Μπαράκος από Δαβουρλή Κ΄ 92. Την στρατιωτική τους θητεία εκτελούν οι Γιάνναρης, Καραχάλιος και Μπάρδης.

Επιπλέον, ο Βασίλης Σούλης (πορτιέρο) πριν από 3 εβδομάδες δοκιμάστηκε στον Εργοτέλη και ενδέχεται να αποχωρήσει, άρα η Θύελλα ίσως κινηθεί για ακόμη έναν γκολκίπερ με τον Κώστα Μπαρδάκη του Αχαιού Σαραβαλίου να είναι από τους πιο πιθανούς.Ο Τάσος Τασιόπουλος βρίσκεται μία ανάσα από το Πάτραι, αλλά παίζει πολύ για Απόλλων Εγλυκάδας και Ζαβλάνι.

ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ: Ο Νίκος Γραμματικόπουλος, Μελετίδης,Τσάκωνας, Μιχαηλίδης έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ θα γίνει μεγάλη προσπάθεια, ούτως ώστε να συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα του Τριταιϊκού οι Βουρλούμης, Σπανός, Κορρές, Βλαχάκης και Μπαζάρογλου. Κρούση στον Η. Καναβόγιαννη του Πάτραι, ενώ θα έρθουν και νεαροί από την ευρύτερη περιοχή.Θα αποκτηθούν παίκτες εμβέλειας όπως οι Κυριαζόπουλος,Δημητρακόπουλος και Αντωνόπουλος είπε ο ο Θ.Πετρούτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου