Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Δύο Αιγιώτες στους «30» επίλεκτους του ΠΑΟ!


Σημαντική επιτυχία για την ακαδημία της Θύελλας Αιγίου καθώς υπάρχουν δύο δικοί της ποδοσφαιριστές οι οποίοι συνεχίζουν στην φάση των 30 επίλεκτων από τις σχολές του ΠΑΟ ανά την Ελλάδα.

Στην προηγούμενη φάση συμμετείχαν 160 περίπου ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων υπήρχαν επτά αθλητές της Θύελλας. Η αξιολόγηση γίνεται μέσω δοκιμαστικών τεστ που τους υποβάλουν οι προπονητές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Έτσι λοιπόν απ’αυτούς συνεχίζουν 30 οι οποίοι θα αξιολογηθούν περαιτέρω και κάποια απ’ αυτά τα παιδιά λογικά θα επιλεχθούν να ενταχθούν στις ακαδημίες του ΠΑΟ στην Παιανία!

Οι 2 παίκτες της Θύελλας που συνεχίζουν είναι ο Άγγελος Αντύπας (γεννηθείς το 1998) και ο τερματοφύλακας Βασίλης Αθανασίου (γεννηθείς το 1999).

Ο Άγγελος Αντύπας αγωνίζεται πιο πολύ στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού αλλά και του αμυντικού μέσου και είναι σημαντικό να πούμε ότι για να αξιολογηθεί πιο σωστά οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του ΠΑΟ τον κάλεσαν και συμμετείχε σε τουρνουά ακαδημιών στην Κρήτη όπου αγωνίστηκε με την ομάδα του Παναθηναϊκού (μάλιστα κατέκτησαν και το τρόπαιο)!!

Ο Βασίλης Αθανασίου αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και ουσιαστικά από πέρυσι «παρακολουθείται» από τους ανθρώπους του ΠΑΟ καθώς έχει κάνει προπονήσεις στην Παιανία και έχει καταφέρει να ανακυρηχθεί δύο φορές καλύτερος τερματοφύλακας σε τουρνουά στην ηλικιακή κατηγορία του (Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Νίκης Προαστίου 2009, Τουρνουά Panathinaikos Soccer Schools στο Λουτράκι 2011).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου